IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    така де, само ни вдига нивата на кортизола..
    Виждам, че започваш да се готвиш преди всеки твой пост в темата.
    Така и трябва.
    Един малък пост, една голяма тема за Партията ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Колега! До сега ТИ се представяш като защитник на герберското управление. И сега негодуваш че Министър-председателят трябва еднолично да взима решения как да харчи моите данъци ли? ????
      Ами че две и половина години до сега ПРЕМИЕРЪТ ЕДНОЛИЧНО взема всички решения! Какви доказателства ти трябват за това?????
      Изобщо ми омръзна да се занимавам с теб...
      Ти си обикновен гербер и няма никакъв смисъл да се спори с теб. Срещу ВЯРАТА няма аргументи. Ти ВЯРВАШ.
      така де, само ни вдига нивата на кортизола...че и неразбран остана
      За изборите всичко му беше точно и нямаше никакви нарушения на законите, а сега се нарушавал закона, щото в касата на МВР ще се появи фактура "платени такси за документи от държавата, защото е сгафила"
      Значи, може да им платят къщите, но документите не може
      И Борисов така, принципен е за дребните неща

Коментар

Колега! До сега ТИ се представяш като защитник на герберското управление. И сега негодуваш че Министър-председателят трябва еднолично да взима решения как да харчи моите данъци ли? ????
        Ами че две и половина години до сега ПРЕМИЕРЪТ ЕДНОЛИЧНО взема всички решения! Какви доказателства ти трябват за това?????
        Ти си обикновен гербер и няма никакъв смисъл да се спори с теб. Срещу ВЯРАТА няма аргументи. Ти ВЯРВАШ.
        Ти наистина не си у ред.
        Все едно да казвам, че доматите трябва да се поливат и да ме обвиниш, че съм защитник на ВОДАТА.

Май доста сложно и алегорично се изразявам в темата.
        Надценил съм интелекта на голяма част от пишещите тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ти си влязла във филм и той е сериал с няколко сезона.

Кажи ми кой ще определя дали за едни потърпевши може да се погази закона и за кои не?!

Днес ще са тези със загубените лични карти, утре ще са тютюнопроизводителите, друг ден ще са зърнопроизводителите, после ще ревнат строителните предприемачи, после пенсионерите и т.н. и т.н.

И за всички тези, Министър-председателят трябва еднолично да взима решения как да харчи моите данъци ли?

Ами аз бих го осъдил за такова нещо.

Не, благодаря от такова управление!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Кой ли юрист на държавата/институция би започнал дело(т.е. не би спрял) при ясна вина и излишен медиен шум...

И аз се чудя, пак в кой филм влезе и не проумяваш - ако има вина от страна на държавата, нейно задължение е веднага да покрие щетите и в случая, донякъде и от популизъм се реагира .
            Ами държавата реагира скоростно и ...правилно... От нейна гледна точка. Виновни са Станишев, водното огледало, опозицията, неправителствените организации, кмета на.., снегът, вятърът, международното положение... и т.н. ВСИЧКИ ДРУГИ са виновни! Само не и НИЕ. Ама това е характерно за ВСЯКО правителство. Виж колегата MILOM.
            Закони на Държавното Управление

Първи закон на държавното управление: Държавата не прави нищо съзидателно, ако не е принудена да го направи

Коментар

Кой ли юрист на държавата/институция би започнал дело(т.е. не би спрял) при ясна вина и излишен медиен шум...

И аз се чудя, пак в кой филм влезе и не проумяваш - ако има вина от страна на държавата, нейно задължение е веднага да покрие щетите и в случая, донякъде и от популизъм се реагира скоростно и ...правилно.
              Ти си влязла във филм и той е сериал с няколко сезона.

Кажи ми кой ще определя дали за едни потърпевши може да се погази закона и за кои не?!

Днес ще са тези със загубените лични карти, утре ще са тютюнопроизводителите, друг ден ще са зърнопроизводителите, после ще ревнат строителните предприемачи, после пенсионерите и т.н. и т.н.

И за всички тези, Министър-председателят трябва еднолично да взима решения как да харчи моите данъци ли?

Ами аз бих го осъдил за такова нещо.

Не, благодаря от такова управление!

Коментар

• Кой ли юрист на държавата/институция би започнал дело(т.е. не би спрял) при ясна вина и излишен медиен шум...

И аз се чудя, пак в кой филм влезе и не проумяваш - ако има вина от страна на държавата, нейно задължение е веднага да покрие щетите и в случая, донякъде и от популизъм се реагира скоростно и ...правилно.

Коментар

Затова казвам, че ВСИЧКИ засегнати от наводнението предизвикано от безхаберието на държавата (все едно кой е на власт) трябва да ОСЪДЯТ държавата да им плати щетите. Тоест НИЕ да ги платим. Тогава (може би) НИЕ ще поискаме държавата да работи. А не само да ни събира данъци.
                  Аз искам срещу данъците си да видя РАБОТЕЩА държава! И ми е през кура кой е на власт, ако държавата работи за гражданите!
                  Ами нека потърпевшите да ОСЪДЯТ държавата, т.е. НАС и тогава ще им платим, в лицето на Правителството.
                  Но не искам Бойко Борисов, Сергей Станишев, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски или който и да е, седнал в Министерски съвет, еднолично да определя дали НИЕ (ти и аз) да им платим.

Наистина не разбирам защо вие не ме разбирате.....

Коментар

Кажи ми къде в закона за личните документи пише, че има случай (форс-мажор) при който загубени по време на наводнение лични документи се издават без заплащане на такса.
                    Затова казвам, че ВСИЧКИ засегнати от наводнението предизвикано от безхаберието на държавата (все едно кой е на власт) трябва да ОСЪДЯТ държавата да им плати щетите. Тоест НИЕ да ги платим. Тогава (може би) НИЕ ще поискаме държавата да работи. А не само да ни събира данъци.
                    Аз искам срещу данъците си да видя РАБОТЕЩА държава! И ми е през кура кой е на власт, ако държавата работи за гражданите!
                    Last edited by gigow; 09.02.2012, 21:47.

Коментар

• релевантни са

Коментар

оксиморон си ти
                        Гражданска свобода и Анон
                        Ти си в отбора на плюещите, аз съм далече ...
                        Ако нещо пак не разбираш, обърни се към тълковен речник за критика и плюене
                        Какво според теб е ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО Е ЗАКОНОДАТЕЛ?

Ти го провери в тълковния речник.

И не говоря за ГРАЖДАНСКА СВОБОДА, а за ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО.

Коментар

Виждаш ли колко си повредена.
                          Да поискам от ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАКОН????!!!
                          Това е оксиморон.

Тази тема е Политика, но не само да се плюете един-друг, а и да се ограмотявате политически като гражданско общество.
                          оксиморон си ти
                          Гражданска свобода и Анон
                          Ти си в отбора на плюещите, аз съм далече ...
                          Ако нещо пак не разбираш, обърни се към тълковен речник за критика и плюене
                          После помисли каква е разликата Днес между правителствоо и парламент...
                          Възможна е само при радикална промяна в единоначалието на управляващата партия
                          Last edited by съни(тя); 09.02.2012, 21:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            По принцип Анон си го уважавам за мненията за борсите и валутите а това че има лек уклон на симпатия към сегашното правителство си е негово право ,ще дойде време и ще го коригира или ние ще се коригираме . По скоро първото!
                            Не се дава...
                            Прилича ми на чадър за 6 000 евро ....!!!!( издържал и на куршуми)
                            Опънал се е пред бат бойко и го варди от гадовете , като мене.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              По принцип Анон си го уважавам за мненията за борсите и валутите а това че има лек уклон на симпатия към сегашното правителство си е негово право ,ще дойде време и ще го коригира или ние ще се коригираме . По скоро първото!
                              Като оставим настрана някои грешки на управляващите, аз засега съм доволен от управлението им.
                              Най-вече за едно - не клекнаха пред Европа за ставките корпоративен данък, ДДС и ДОД.
                              Идея си нямате колко важно беше това, ако и да се съгласиха за АСТА.

Но вече излизаме от темата Политика, макар че икономиката не става без политиката......

Имам наблюдения, че все още е рано да намесваме икономика в тази тема.

П.П. И не на последно място - със зъби и нокти бранят Паричния съвет (Валутния борд).
                              Last edited by anon6706; 09.02.2012, 21:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Анон е обективен за себе си; така ми се струва.
                                То ест желае да е честен в мненията си, без да се влияе от желанията си или временната ситуация.

Аз, за разлика от него, съм винаги субективен

Коментар

Working...
                                X