IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Проблемът е по-скоро в нагласата. В момента, в които видях, че тайфата около мен започна да витае в атмосферата, ги натирих да си ходят /с цел да не ме дразнят допълнително/, Заявих им, че благородно ще остана до края на работния ден и съответно ще очаквам компенсация.
    Гледам, форумът се е обърнал на "Вкусно" - супи, гювечи ...
    Аз съм на пържена salmo trutta irdae /пъстърва/ и изстудено бяло вино.
    Наздраве!
    Аз няма да ям или да пия тази вечер. Почнах диетата (ограничаването и промяната на навиците) дето я дискутираме във форума... Да ти кажа аз имам много сериозен проблем при общуването с колегите - дразнят ме всички хора с които работя. Гледам ги само от лошата им страна, омръзват ми с времето, не се вписвам в колективи.. Преди време даже ме пращаха на разни тим билдинги и нищо... Сега се научих да го прикривам, но като си изпусна нервите... А се сещаш че като си наемен работник е много трудно да се развиваш като псуваш шефове, колеги търтеи итн. Липсата на комуникация с хора и шефове, пък поражда други пробллеми - весе си мислят че не ги харесваш, че не работиш и разни други... И накрая все се разделям със скандали побоища (имам на сметката двама никаутирани мениджъри и една на косъм разминала се мениджърка, щото не я уцелих с един стъклен пепелник)... Няма оправия - който си е роден нервен, достоен и честен не става за наемен работник - институциите са място за хора дето си играят игрите, лижат си гъзове и лапат,.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      А на мен днес ми беше един кошмарен ден.... Интересно събота човек отива на работа с идеята просто да минат 8 часа, а се почват едни казуси и проблеми, дето поради нестандартният ден не можеш да решиш и острават за понеделник, като ти развалят неделята... Интересно е как времето в което истинските бачкатори почиват и скатават, се превръща в рай за идоотите и скатавките...

Проблемът е по-скоро в нагласата. В момента, в които видях, че тайфата около мен започна да витае в атмосферата, ги натирих да си ходят /с цел да не ме дразнят допълнително/, Заявих им, че благородно ще остана до края на работния ден и съответно ще очаквам компенсация.
      Гледам, форумът се е обърнал на "Вкусно" - супи, гювечи ...
      Аз съм на пържена salmo trutta irdae /пъстърва/ и изстудено бяло вино.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        marandi;много ще ми дойдат три маймуни на клона .Следва,че писането от моя страна е за да подържам спорта.Космото като бивш спортист ,знае за какво иде реч.
        Аз тъкмо си мислех ( че, след тайните на готвенето ), сега ще ни разкажеш колко често се къпеш и как си без забележки откъм марковата козметика, а ти взе, че се изфука ( пардон ) "оплака", че вече си с много "дини" под мишница.

П.П. Последно остава да ме убедиш, че си скучаеща милионерка ( тип филантропка от 3-то поколение "синя" кръв ) и присъствието ти в този форум не е комерсиално, а просто за "спорта".

Иначе се радвам, т.е. щом мислите за хапване, сръбване и "кекс" .... - значи сте здрави, а това е добре

Поздрави!
        Last edited by marandi; 17.09.2011, 23:09.

Коментар

• А на мен днес ми беше един кошмарен ден.... Интересно събота човек отива на работа с идеята просто да минат 8 часа, а се почват едни казуси и проблеми, дето поради нестандартният ден не можеш да решиш и острават за понеделник, като ти развалят неделята... Интересно е как времето в което истинските бачкатори почиват и скатават, се превръща в рай за идоотите и скатавките...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Бреййй, аз също експериментирах с... гювеч... Супер излезе! Докато се прибирах от пазар, все се чудех как да го приготвя... И стана! Бях взел вратни котлети без кост - нарязах ги на малки парчета, запържих лук в зехтин и добавих месото по някое време, а след още време добавих нарязани 2 големи моркова и 2 червени чушки с малко бира - това се позадушииии....(да кажем - половин час), но още добавих и подправки: сол, лют червен пипер, целина и куркума...

После всичкОТО задушеН продукт сложих в огромна тава, като смесих с 6-7 нарязани картофа и около 2 кг. обелени и настъргани от розовите домати... Опекох ги във фурната - около 50 минути от включването й, изключих я и оставих всичко да се допече и изстине... И сега - всичко си е като по каталог от най-добрите кухни..., с биричката... Ха наздраве!

Бати вие сте гении.. Аз едни яйца трудно си опържвам сам.

Коментар

marandi;много ще ми дойдат три маймуни на клона .Следва,че писането от моя страна е за да подържам спорта.Космото като бивш спортист ,знае за какво иде реч.

Знае, знае.. Казва се "да не губим форма"...

Коментар

....Понеже обичам да експериментирам сложих в гювеча на бавен огън ,чети сега кво >пиле нарязано на порции + 2 бутчета допълнително +гъби+картофи +лук +скилидки чесън+моркови +маслини + подправка на Picantina разстворена на око с вода+олио .Запечатах гювеча и съм пуснала във фурната да се пече на малки градуси.Не знам какво ще излезе но мисля,че ще е вкусотийка.Ти какво ще кажеш?
                ....
                Бреййй, аз също експериментирах с... гювеч... Супер излезе! Докато се прибирах от пазар, все се чудех как да го приготвя... И стана! Бях взел вратни котлети без кост - нарязах ги на малки парчета, запържих лук в зехтин и добавих месото по някое време, а след още време добавих нарязани 2 големи моркова и 2 червени чушки с малко бира - това се позадушииии....(да кажем - половин час), но още добавих и подправки: сол, лют червен пипер, целина и куркума...

После всичкОТО задушеН продукт сложих в огромна тава, като смесих с 6-7 нарязани картофа и около 2 кг. обелени и настъргани от розовите домати... Опекох ги във фурната - около 50 минути от включването й, изключих я и оставих всичко да се допече и изстине... И сега - всичко си е като по каталог от най-добрите кухни..., с биричката... Ха наздраве!
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Коки,

усещам, че май си си харесала някое гадженце от форумО и ся фучиш с метлата да му вземеш акъла.

Дали е "гълъбчето" ... не знам

П.П. Винаги ми е било любопитно и затова "дистанционно" ще следя нещата. Надявам се, това дет' си си навила на пръста да се сбъдне
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Тъй като под ръка ми бе тоя вид месо и за това него сложих.Във фризера имах и друго, но трябваше да го размразявам.По принцип върви и заешко да се сложи и свинско както ти си казал .Що се касае до подправките ,в нас много не ги любят и за това прибегнах до Picantina която ми се стори ,че е добра.
                    Коки,

усещам, че май си си харесала някое гадженце от форумО и ся фучиш с метлата да му вземеш акъла.

Дали е "гълъбчето" ... не знам

П.П. Винаги ми е било любопитно и затова "дистанционно" ще следя нещата. Надявам се, това дет' си си навила на пръста да се сбъдне

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:bf7b5ffe&start=3
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                        Космо,тези помниш ли гиКато ученик много ги слушахме
                        http://www.youtube.com/watch?v=5EWNF...ted&playnext=8

Не ги помня тези юнаци...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Аз го приготвям същото но със свинско бон-филе нарязано на турнедо.Подправките са много важни и кога ги слагаш.
                          Тъй като под ръка ми бе тоя вид месо и за това него сложих.Във фризера имах и друго, но трябваше да го размразявам.По принцип върви и заешко да се сложи и свинско както ти си казал .Що се касае до подправките ,в нас много не ги любят и за това прибегнах до Picantina която ми се стори ,че е добра.

Коментар

• Аз го приготвям същото но със свинско бон-филе нарязано на турнедо.Подправките са много важни и кога ги слагаш.А... месото предварително леко се запържва да не размъти соса.
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Коки, само да добавя към рецептата - една глава от сьомга върши чудна работа. Намали солта и си сложи девесил . ( девет сили мъжки дава - така , че слагай наред...)
                              Та най -после сколасах.Чиче това де ми го казваш си е стандартната нашенска бг чорба, която я знам и съм я приготвяла.Въпреки ,че времето не е още за супи ,аз днес реших да забъркам нещо от чуждата кухня.Причината преди дни голямо хвалене падна на тая ,,Рибена тай-супа''. За сега само аз си я похапнах .Сино не я вкуси ,щото е на фитнес диета .Мисля довечера да я предложа към водката на моя и да видя кво ще се изцепи.Друго да те светна покрай супата какво забърках още?.Понеже обичам да експериментирам сложих в гювеча на бавен огън ,чети сега кво >пиле нарязано на порции + 2 бутчета допълнително +гъби+картофи +лук +скилидки чесън+моркови +маслини + подправка на Picantina разстворена на око с вода+олио .Запечатах гювеча и съм пуснала във фурната да се пече на малки градуси.Не знам какво ще излезе но мисля,че ще е вкусотийка.Ти какво ще кажеш?

........
                              ПП Цената на сафрида в ,,Билла ''днес беше около 7 лв и нещо ,но седеше само етикетът .Налична нямаха.
                              Last edited by коки; 17.09.2011, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Не знам не съм гледал цените, ама един колега ония ден си беше взел половин торба... Поне 6 лв е...
                                Космо,тези помниш ли гиКато ученик много ги слушахме
                                http://www.youtube.com/watch?v=5EWNF...ted&playnext=8
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X