IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ровим си тук из дисковете, че нали ги архивирам , та ми попадна една песничка, която отдавна не съм си я слушал.
    Хайде да ви почерпя с нея в този прохладен, мързелив и празничен следобед.
    http://www.youtube.com/watch?v=i56yMVeP6o8

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
      Ми тъй то. Шнауцерът си е куче с достойнство. На един пинчер като му дадеш честна оферта и веднага се фръцва зад мушкатото.
      Времето се старя да не го пилея съвсем.
      Last edited by javcho; 23.09.2011, 14:51.

Коментар

В същия дух като видях как славно победи Zarco се присетих за 4-годишния ми племенник, който много обича да се борим на килима. Той винаги ме побеждава с туш. В последно време взе да изразява съмнение, дали случайно не се преструвам на победен. Аз засега отричам убедително.
        Мисли си каквото искаш. За мен съм си постигнал целите.

Не оценяваш ли, че пинчера успя да ги докара опитните котараци до там Космонавта да ме заплашва с бой и изнасилване, а zarco да ме споменава във всеки свой пост. Не успял ли да извадя наяве повечето от "положителните" им страни. Почнаха и помежду се да се джавкат даже. Повечето от сериозните участници си развалиха мнението за zarco, защото помага за разводняването на темата и не може да се спре. Доста му направиха намеци, дори Космонавта и marandi. А не е лошо да си припомните, че все пак той първи се обърна лично към мен с ироничните подмятания, а не аз към него. Но и това го пропуснахте, а не е маловажно, защото всички мой действия са в резултат точно на това. За мен спорът бе решен още от избора ми на дисциплина и неговата глупост да си вярва, че може да победи всеки на всичко. Всеки разумен и обективен би трябвало да го признае. Но не се справяте добре с тази задача.

А към двамата опитващи се да ми намерят работа.
        Не мисля, че е добро развитие от работодател, да ставам служител. Нещо подобно ми изглежда на глупостта, че никой не бил дал всичките си пари за да се подмлади с 20тина години. Отгоре на това имам подозрението, че няма да ставам изобщо за служител, защото никога не съм бил такъв. А и са ме учили, че хитрото е другите да работят за теб и ти да печелиш от това, а не обратното.
        Last edited by javcho; 23.09.2011, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

И няма 6-5, сеира става на централния плаж .....
          Та, спечелих и 2 бири след това за сеира, който направих. Ех ... спомени

П.П. Хихи - сетих се и за името на пес-а Астор, готин пес си беше, вече не знам дали е и жив.
          Ми тъй то. Шнауцерът си е куче с достойнство. На един пинчер като му дадеш честна оферта и веднага се фръцва зад мушкатото.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Аааа, така по-ми се връзва. Щото тия бая бързо бягат.
            Поздрави и от мен.
            Да, бегачка голяма си беше пес-а, но рисковете на виртуалната комуникация, т..е. какво разказвам, па кой какво разбра.

Ще се опъна за малко, братле, че беше изморителен ден ( нощ ).

Поздрави!

Коментар

По принцип при подобен регламент аз вися обърнат с главата назад, щот' босс-а на песа стои на финал-а и му дава командата.
              Трябваше да си вържеш на едно въже един изкуствен заек/плъх и нямаше да има проблем с едновременното стартиране. Тъкмо и цирка на плажа щеше да е пълен.

Коментар

Тъкмо, щях да полягвам за малко, ама да поясня.

Аз бягах 40 метра, а песа 60 метра. По принцип при подобен регламент аз вися обърнат с главата назад, щот' босс-а на песа стои на финал-а и му дава командата. Т.е. аз па гледам дали песа я е чул и е тръгнал, щот' на плажа си е шумно за 60 метра дистанция. Но това не е проблем за мен, защото имам убийствен демараж и не ме бърка, че песа вече е фраснал 5 метра + докато го чакам дали е тръгнал.

Поздрави!
                Аааа, така по-ми се връзва. Щото тия бая бързо бягат.
                Поздрави и от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Не разбирам добре - ти бягаш 60, а кучето 80 или ти 40, а кучето 60?

П.П. Между другото като любопитен факт - гепардът ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.7 секунди.
                  Тъкмо, щях да полягвам за малко, ама да поясня.

Аз бягах 40 метра, а песа 60 метра. По принцип при подобен регламент аз вися обърнат с главата назад, щот' босс-а на песа стои на финал-а и му дава командата. Т.е. аз па гледам дали песа я е чул и е тръгнал, щот' на плажа си е шумно за 60 метра дистанция. Но това не е проблем за мен, защото имам убийствен демараж и не ме бърка, че песа вече е фраснал 5 метра + докато го чакам дали е тръгнал.

Поздрави!

Коментар

И заставаме пак при същите условия 60 на 20 аванс за мИня и аз слязох да бягам, където се плиска морето точно и почвата е по-твърда и пес-а го отнесох с 1 метър, тоя не повярва.
                    Не разбирам добре - ти бягаш 60, а кучето 80 или ти 40, а кучето 60?

П.П. Между другото като любопитен факт - гепардът ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.7 секунди.
                    Last edited by anon6706; 23.09.2011, 14:06.

Коментар

..........Предлагам ти надбягването да е на плажната алея във Варна по няколко причини: има бира и цаца, пейзажът е чудесен и има множество красиви момиченца, които можеш да впечатлиш. .....
                      Хихи ... братле, къде ме присети и ме върна на майната си със спомени с тая оферта.

Преди ( еба ли го и аз вече ) и първия баджанак ( поправям го, че още не мога се оправя с тия термини ) на брато-то къпеше лятото кат' спасител, а чиляка си е в академичните среди в сферата на ВИФ - демек първа специалност плуване, втора тенис на корт.

И имаше миделшнауцер, демек мисля, че бяха немска порода-бегачки дет' да гонят плъховете из замъците навремето и бягат прекрасно за кг-мите си и са 4х4 все пак.

И браточката да се изфука с пес-а, а е НСА все пак школата и кат' стана дума за бягане ( а той си ме знае, че бях спортист ) и ми вика давам ти на отсечка 60 метра общо, ти ще имаш аванс от 20 метра и ти "гарантирам", че пес-а ще те бие.

И няма 6-5, сеира става на централния плаж на Златни тогава и аз викам готово - хихии Давай, че съм много любопитен дали това, което ми казваш е така.

На първият старт "се подхлъзнах" по трасето, щот' и аз нали съм Рус и тръгнах да бягам по "сухата" част на пясъка и пес-а ме би при тия условия с нямаше и 2 метра.

После, аз знам че съм прост, ама викам дай пак, щот' кат' залитнах и загубих баланс в "жълтия пясък" и почвам веднага себе си да нападам при даден казус къде бъркам. И викам дай пак, ама веднага и без почивка втори опит и оня ми се смее и вика, бе нямаш шанс. Аз кат' "мазохист" викам - "Дай пак, имам право на опитам."

И заставаме пак при същите условия 60 на 20 аванс за мИня и аз слязох да бягам, където се плиска морето точно и почвата е по-твърда и пес-а го отнесох с 1 метър, тоя не повярва.

Та, спечелих и 2 бири след това за сеира, който направих. Ех ... спомени

Успех с бизнеса, братле!

П.П. Хихи - сетих се и за името на пес-а Астор, готин пес си беше, вече не знам дали е и жив.
                      Last edited by marandi; 23.09.2011, 13:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                        Добре поне, че не си започнал да му помагаш и при паленето
                        Дано никога не ти се случва Няма застраховани

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Напълно съгласен. Имам много близък страдащ от шизофрения. Докато се опитвам в други случаи да го насочвам към общоприетите норми на поведение, при късането на некролози му помагам
                          Добре поне, че не си започнал да му помагаш и при паленето

Коментар

Между другото, ако бях на мястото на политиците или общинарите из БГ-стан, щях да забраня "хленченето" под формата на некролози, понеже действат депресиращо
                            Напълно съгласен. Имам много близък страдащ от шизофрения. Докато се опитвам в други случаи да го насочвам към общоприетите норми на поведение, при късането на некролози му помагам

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                              Защо толко бързо ме цитира, че неможах да си поравя грешката.

Това долу да се чете некролози.
                              Между другото, ако бях на мястото на политиците или общинарите из БГ-стан, щях да забраня "хленченето" под формата на некролози, понеже действат депресиращо, както действаш и ти в позиция "клуб 27". Видно е, че нямаш качества и не искаш да станеш столетник, но това не е мой проблем, а твой. Демек, отписал си се сам

Демек, ся излизат поне "служебно" в чужбина и могат да сравнят, че подобна педалщина с депресиращи елементи я няма никъде. Ама, да се спасяват, налЕ вземат заплата уж да "водят" 'орицата в "правилната" посока, т'ва също не е мой проблем.

Чиърс на бебетата сладки, че аз ту лягам, ту ставам, часовите разлики ми ебават такованката - хихи

Коментар

Браво! Умно куче! С наченки на асоциативно мислене.
                                Аз ще се направя на скромен и ще се задоволя и с това.

Коментар

Working...
                                X