IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    Сложи малко копър. Моята бутилка с уиски вече е на привършване

Това не ми е идвало наум, но копър нямам - за съжаление... Дали ще прозвучи като свалка - да си поискам... копърче... Толкова елементарно не съм го правил, а съм чувАл, че понякога се получава, особено ако никчето на дамата почваЛО със съгласна.... буквичка... Така казват, де...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Сложи малко копър. Моята бутилка с уиски вече е на привършване

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Аз съм вегетарианка, но си имам вкус към живота т.е. не ми пречи.
        Печената царевичка е ОК, картофки, салатки ммм.

Зарко, какво е "подходящото" за политик обрзование, щото Меркел е химик, та..?

Усещам предизвикателството Ф питанката ти, но няА А се Фана на него (предизвикателството, де)... Профилактично ти го казвам...

Ама - и аз Ше те издразнА: каква салатка съм си избичил - варени картофи, лук, зехтин и малко оцет!!! Ммммм, върховно! Преглъщаш ли вече? А така! Да те питам аз - кВи въпросителни ми задаваш... И това - с едно Узо - току си го взех и него с останалите покупки....

Добре де, може да съм на лек градус, но все пак молбата е от хубава дама (нали ме молиш за отговор? ) - ще отговоря! Зная, че си схваналО иронията ми от сутринта, нали? Къде се учи, за да добием "професията" - политик? Никъде! Всички разбираме от политика! Така, де!

Предпочитам да не се меся в таА материя - това вече го казах..., но ще се направя на ударен - все едно че не съм сФанал скритият въпрос за това, ажеба пък кВо ли Ше е моето образование, ако... не е подходящо за политик?...

Много ми се иска да съм станал един сексолог..., ама що пък - и гинеколог също върши работа... И веднага се сещам за оная сентенция: "На бодлива крава - Бог рогИ не дава..."

Извод: в следващият си живот си избирам да бъда гинеколог (сексолог), а в извънработно време ще бъда политик!

Миии, кой казва, че форумите не са полезни за професионалната ни ориентация?

Приятна вечер!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Аз съм вегетарианка, но си имам вкус към живота т.е. не ми пречи.
          Печената царевичка е ОК, картофки, салатки ммм.

Зарко, какво е "подходящото" за политик обрзование, щото Меркел е химик, та..?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            Да не забравяме-петък е

Milom - е какво прави моят сервиз за хранене на твоята маса?
            Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Най-лесно е да пиеш и така да изтриеш проблемите и комплексите си.Всеки го може , но това ли е начина ....? Силните могат и без алкохол ,но слабите - не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Е то Бате Пешо всеки си избира как да си живее живота. Разни хора, разни идеали. Естествено хората са различни, някои са лидери, други правят революции, третии 40 години работят в библиотека.... На времето един велик български банкер като напускаше банковата система каза: Предпочитам да съм 3 години орел, от колкото 300 костенурка... И аз имам много познати дето да седнат със семейството си пред телевизора, след работа от 9 до 6 в БНБ (Българска национална банка) или Община Красно село ги прави щастливи... Аз му викам на това сомалийски синдром (в сомалия 80% от населението твърди че е щастливо, защото няма база за сравнение)... Но живота ме научи никога да не налагам моите ценности на други хора, защото очевидно им влияе зле и се погубват... Явно аз по някакъв мой начин успявам цял живот да съм на острието на бръзнача без да се порежа или поне без да се нараня фатално. Някакво 6 то чувство да усещам границата на лудостта е сигурно. И лудориите ме зареждат с енергия... Докато средностатистическите (в добър смисъл) хора ги убиват...
                Не споделям теорията по добре три години орел отколкото 300костенурка.Незнам кое е по доброто.За мен съм си избрал.За теб ти каквото си решиш.Никога няма да се събера с хора които се напиват до умопомрачение и никога няма да чукам пияна жена.Не ми е кеф

Коментар

• Да не забравяме-петък е
                  кое си требе,оно си сака
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    ...
                    Чайче, също е удобно (единствено зимъска)... ама с некои добавки ...
                    Иначе там наистина е много тегаво с времето... Постоянно требва да се мъкне багаж за лошо време ... Ако ще и един облак да се не види ...
                    Заслона ми строши главата след ремонта ...
                    Влизаме за по бира, а първото нещо дето виждам, (там насред нищото) е табела WI-FI !!
                    Колче, сори че съм та пропуснал при едно изброяване на приятни никове, не е било нарочно, а и има и доста други със сигурност! Иначе напълно споделям предното ти мнение за това какво е за един обикновен и нормален човек употребата на алкохол, което в очите на някой е кой знай какъв порок, много добре си го рекъл! Ние наскоро с приятели се бяхме разговорили имало ли е ден (в период от години) през който някой да не е употребил... не само твърдо но и една биричка поне.. е, от няколко човека никой не се сети да му се е случвало да не е Както и да е, всеки си знае за себе си, стига както добре си го казал, да не пречи и притеснява околните! Аз лично усещам по-голямта откровеност и отпускане у хората с които общувам докат си пийваме, и колкото и парадоксално да звучи "по-трезвото" ни мислене по някои важни и по-маловажни въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Аз предпочитам да изпия една чаша чай. Когато съм в планината гледам да не употребявам алкохол, а към връх Ботев се отнасям с повишено внимание. Покорила съм доста върхове и връхчета в България, но какъвто номер ми "врътна" хубавото лятно време на връх Ботев, на друго място не ми се е случвало.
                      ...
                      Чайче, също е удобно (единствено зимъска)... ама с некои добавки ...
                      Иначе там наистина е много тегаво с времето... Постоянно требва да се мъкне багаж за лошо време ... Ако ще и един облак да се не види ...
                      Заслона ми строши главата след ремонта ...
                      Влизаме за по бира, а първото нещо дето виждам, (там насред нищото) е табела WI-FI !!
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        За пиенето де ...

До момента, в който не притеснявам никого с поведението си, не виждам пречината, некой да ми държи сметка (едва ли не) що пия ...
                        Ми щото ми се пие...
                        Няма как да обясня на некой трезвеник, какво е да си отвориш една хладна Загорска след 2*60 мач на 35 градуса в двора на училището ...
                        Няма как да ме разбере и когато си направя мааалка чинийка рибка и извадя водчицата. Да ми е под ръка, когато захвана да готвя в събота .. Това е част от ритуала при мен... Безценно ...
                        Ще превзема Ботев и като слеза на хижа Рай нема си отваря хладна бирка, а айрян така ли ???
                        Мисла, че живеем на различни планети ...
                        Воще не отварям темата за здравето и парите .. (тук две мнения няма)

...И изобщо, прав си е старият Фьодор Михайлович, който твърди, че всички, които не пият, са или болни, или подлеци. Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш, означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес...

Въпросният цитат е от една творбичка ...
                        http://liternet.bg/publish8/nfenerski/alkoholik.htm

Убав петяк от мен ...
                        Бъдете здрави, носете новите си дрехи и се усмихвайте повече ...
                        Аз предпочитам да изпия една чаша чай. Когато съм в планината гледам да не употребявам алкохол, а към връх Ботев се отнасям с повишено внимание. Покорила съм доста върхове и връхчета в България, но какъвто номер ми "врътна" хубавото лятно време на връх Ботев, на друго място не ми се е случвало.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• За пиенето де ...

До момента, в който не притеснявам никого с поведението си, не виждам пречината, некой да ми държи сметка (едва ли не) що пия ...
                          Ми щото ми се пие...
                          Няма как да обясня на некой трезвеник, какво е да си отвориш една хладна Загорска след 2*60 мач на 35 градуса в двора на училището ...
                          Няма как да ме разбере и когато си направя мааалка чинийка рибка и извадя водчицата. Да ми е под ръка, когато захвана да готвя в събота .. Това е част от ритуала при мен... Безценно ...
                          Ще превзема Ботев и като слеза на хижа Рай нема си отваря хладна бирка, а айрян така ли ???
                          Мисла, че живеем на различни планети ...
                          Воще не отварям темата за здравето и парите .. (тук две мнения няма)

...И изобщо, прав си е старият Фьодор Михайлович, който твърди, че всички, които не пият, са или болни, или подлеци. Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш, означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес...

Въпросният цитат е от една творбичка ...
                          http://liternet.bg/publish8/nfenerski/alkoholik.htm

Убав петяк от мен ...
                          Бъдете здрави, носете новите си дрехи и се усмихвайте повече ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Евала, приятелю! Ето заради такива откровения си струва човек да чете тази тема! Остави ги коки, доби и т,н, 4-рибуквени да си коментират, важното е как всеки от нас се чувства във всеки един момент, бил той споделен или не, в това е истината! Аз лично не мога да претендирам с изключителни алкохолни умения, но съм забелязал че винаги когато се събудя след тежък ден, вечер и нощ, на дургия ден колкото и да ми дискомортно се чувствам добре защото винаги мисля по-различно, по-нестандартно, по-иситнски, и съответно и реагирам по същия начин И май е бил прав онзи, който е перефразирал Маркс, че не само битието но и питието определят съзнанието!
                            Наскоро се бях замислил, защо толкова се кефя като чета тази тема и по-точно постингите на космо, зарко, маранди, мечо, тнм, и днес случйно го прозрях...защото не ви виждам да пишете в темата "Политика"...
                            Лека ви вечер и бъдете здрави, всички...!!!
                            Кев бате, само като ги видя по плакатите и ми се повръща.. Ходя да гласувам понякога (на тия избори гласувах, но на предните не) само за да не оставя бъдещето на държавата в ръцете на бабите, турците и циганите, защото това е фатално. Но го правя с отвръщение. Като видя политик и все едно си гледам черния дроб аутопсиран... Иначе и аз минах през периода на идеализма - биехме комунисти, правехме барикади на НДК, арестуваха ни - бяха диви времена. Аз му казвам - моя Че Гевара период. Дееба и корумпираните задници са тия политици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Aз пък сигурно съм умрял.Щото нямам нито един такъв миг и не желая да имам.За мен не това е начина да живее и се весели човек.Космонавта не оспорвам правото ти на веселие както си прецениш ма това честно не мога да го осъзная.
                              Е то Бате Пешо всеки си избира как да си живее живота. Разни хора, разни идеали. Естествено хората са различни, някои са лидери, други правят революции, третии 40 години работят в библиотека.... На времето един велик български банкер като напускаше банковата система каза: Предпочитам да съм 3 години орел, от колкото 300 костенурка... И аз имам много познати дето да седнат със семейството си пред телевизора, след работа от 9 до 6 в БНБ (Българска национална банка) или Община Красно село ги прави щастливи... Аз му викам на това сомалийски синдром (в сомалия 80% от населението твърди че е щастливо, защото няма база за сравнение)... Но живота ме научи никога да не налагам моите ценности на други хора, защото очевидно им влияе зле и се погубват... Явно аз по някакъв мой начин успявам цял живот да съм на острието на бръзнача без да се порежа или поне без да се нараня фатално. Някакво 6 то чувство да усещам границата на лудостта е сигурно. И лудориите ме зареждат с енергия... Докато средностатистическите (в добър смисъл) хора ги убиват...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                ....
                                Наскоро се бях замислил, защо толкова се кефя като чета тази тема и по-точно постингите на космо, зарко, маранди, мечо, тнм, и днес случйно го прозрях...защото не ви виждам да пишете в темата "Политика"...
                                Лека ви вечер и бъдете здрави, всички...!!!
                                Приятелю, каквото и да напиша в тема политика - ще е изгубено (за мен) време... Не че няма какво да напиша там, където е най-голямата мизерия и смрад, но не искам да газя в тия неща - достатъчно ми е ежедневието, за да продължавам и тук...

По отношение на релаксирането и начинът, за да се чувстваме пълноценни - това, което ни прави хора - са нашите мисъл и съзнание. Ако имаме възможност и да посветим някому нощите си - ето (ми) го и вписването в тоА живот...

За политика ще мисля в някой друг живот, защото не съм професионалист в областта - просто не съм получил образование, което да ми дава основания да се занимавам с политика.... Не че много имат образованиеТО за политици, но всеки си има принципи, а някои от нас - знаеМ всичко на тоА свят...

Те тВа е: Сяка жаба да си знае паркинга...

Приятен ден на всички - вкл. и на родените (за) политици (без тях животът щеше да е невъзможен...)

Коментар

Working...
                                X