If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С един приятел правим срещи всяка събота и неделя около 8-8,30ч на метан станцията до Търговище - на околовръстното, камерата за превишена скорост е там. Който иска да заповяда !!!!
Явно се гласите за министри и чакате на газстанцията да мине Боко и ве ангажира.
С един приятел правим срещи всяка събота и неделя около 8-8,30ч на метан станцията до Търговище - на околовръстното, камерата за превишена скорост е там. Който иска да заповяда !!!!
Като сме тръгнали да се броим, някой от Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч за среща във Враца? Да направим регионална, пък ще излъчим представители и за София после или лятото по морето. Пишете и на лични.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
дам, общо взето на никой не му се занимава да организира
що бре не е кой знае какво май - събираме се няква бройка хора, няКОЙ резервира някъде след кат е уточнена бройката и после повечето идват, някой не идва и така
ако има сигурни хора за среща ще се организираме няма проблем, аз кат новобранец ще се радвам да се запозная с по-мъдри и опитни инвеститори
Как така стана, че изведнъж срещата пак ще е в София?? Импето започна и заведение да избира!!!!!!!!
Аз ако дойда до София с него ли що се губя да се срещам ????????
Импето може да си прай к'во си иска, Импе е все пак!!!!!!!! Срещата пак ще е в София, а другите ще са другаде, няма ограничения за броя им
На SOFIX ли му дължах бира?
Големи маси не винаги са необходими
Е къв е проблема да ходим да пием бири и в София и в Пловдив, що да е само една среща? Тъкмо ако някой пропусне първата ще може да навакса на втората. Пък може и на двете да има желаещи да ходят
Коментар