IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,
    ходя на редица ОСА
    според мен сборището трябва да е в деня на ОСА на най-посещаваните ОСА
    а именно Софарма + Софарма Трейдинг , дано тази година в същия ден е и СФИ

и Адванс Терафонд

примерно СФИ от 9 ч. СФАРМ от 10:30 ч., СФТРД от 13:30 ч., среща на форумците от 16 ч. в района на двете кули (тук се сещам за властелина на пръстените

Или събранието на Атера от 10 ч., след това среща на Инвеститорите от 13 ч.в района на Семинарията или от 18 ч., за да хване и тези след работно време

Въобще да се комбинират няколко повода. Може и след ОСА на БРЕФ или Трейс, които също са активно посещавани и т.н. и т.н. и т.н.

Наистина В. Търново е центъра, наистина е хубаво с преспиване

А иначе по ОСА се виждам с активните спекуланти и няма нужда да ходя в Кокенцето, почти всеки който е активен е дошъл на ОСА

Но е хубаво Фортис да не бърза да се прибира след събранията на Софармите, а да остане един ден да преспи в София

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      гледал съм го
      Търново като център
      във Варна да, от там Алонсо,ДДДД- а и др. Инта, Пип, все колеги на високо ниво и с успехи, затова там ще съм по срещите
      до София ще ходя на срещи с други хора

- Не ни трябва организиране !
      При тази интензивна търговия в сесии , само излез на мегдана и си срещнал всите инвеститори !

Коментар

• Ок, така като гледам просто трябва да се разберем да ходим да пием по бира някой петък и те ти го готово...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Не е зле, преди да пишем, да поглеждаме заглавието на темите
          И защо Търново, не бяха ли истинските инвеститори само във Варна:
          гледал съм го
          Търново като център
          във Варна да, от там Алонсо, Инта, Пип, все колеги на високо ниво и с успехи, затова там ще съм по срещите
          до София ще ходя на срещи с други хора

Коментар

... - въобще не ми харесва
            защо ти не се натовариш и дойдеш примерно до Търново??? ако искаш ела и пеш - за икономия
            Не е зле, преди да пишем, да поглеждаме заглавието на темите
            И защо Търново, не бяха ли истинските инвеститори само във Варна:
            Играчите май са били на варненската среща - до морето !!!!!!
            Май София не е център на инвеститорите! Може би на писачите във форума !!!
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Изключително забавна тема, господа инвеститори И както винаги отново се делите на Голямо село и дълбок Прованс
              Ще си позволя да ви дам няколко съвета, понеже имам голям опит в организирането на такивити срещи.
              1. Хубаво срещата да е придружена с откъсване от семейната среда, т. е. вечеря със закуска
              2. Препоръчителна е смяната на хабитата - не се знае човек какви ги върши след като обърне няколко чашки след последната
              3. На текущата среща се взема решение, кому се пада късата клечка и е следващия организатор на събитието
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Сгодно: за софийските хора - или ако някой реши да пъкне с влак. Мене: нали ме виждаш един път в годината от толкова ного време.
                влак???? не е въпрос за +/-100лв
                времето е важното
                но това, че ти пренебрегна хората от провинцията и ги задмина като малки гари без да попиташ даже на кого какво му е удобно - въобще не ми харесва
                защо ти не се натовариш и дойдеш примерно до Търново??? ако искаш ела и пеш - за икономия

Коментар

• Така стана някакво безцелно: бльъ-бльъ-бльъ. Който където и с когото го кефи да се вижда - де е проблемът?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

кое му е сгодното - да бия път до София, аз да видя теб ли?????
                    Сгодно: за софийските хора - или ако някой реши да пъкне с влак. Мене: нали ме виждаш един път в годината от толкова ного време.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      май покрай оса на компаниите на софарма се събират най-много хора, така че може тогава
                      така е, но там обикновено няма време
                      а и само си помисли кое ще е привлекателно - да слушаш коментарите на Импето или разговор с г-н Донев или г-н Димитров

обикновено по срещи, когато са с много хора без да се познават в общуването предварително започват един общи приказки, общи лафове, някакви стари движения на цените, мерене на нещо си и т.н.
                      за мен най-продуктивно е комуникирането по скайп, с разжлеждане на материали - статии, графики, отчети, бавно, за ад се обмисля
                      иначе само приказки и пиене на бира

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                        Така както вървят коментарите ми прилича на желание за организиране на национална среща на инвеститорите. По същество това, което е правено и досега е събиране за няколко часа на хора със сходни интереси в София. Това би могло да стане във всеки град и село- стига да представлява интерес. А нещо по-голямо като събиране на инвеститори и от други градове- мисля, че ОСА на отделните дружества е подходящ момент. Така че, ако има навити- кажете ден и час, и заведение, в което да се видим / а не да стоим на различни маси с гръб един към друг /, говорим, пием по едно и ....това е .
                        май покрай оса на компаниите на софарма се събират най-много хора, така че може тогава
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          една среща в софия и една извън софия?

Така както вървят коментарите ми прилича на желание за организиране на национална среща на инвеститорите. По същество това, което е правено и досега е събиране за няколко часа на хора със сходни интереси в София. Това би могло да стане във всеки град и село- стига да представлява интерес. А нещо по-голямо като събиране на инвеститори и от други градове- мисля, че ОСА на отделните дружества е подходящ момент. Така че, ако има навити- кажете ден и час, и заведение, в което да се видим / а не да стоим на различни маси с гръб един към друг /, говорим, пием по едно и ....това е .

Коментар

• една среща в софия и една извън софия?
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Като гледам как е тръгнало ще трябва и у наше село да се организираме.Ама мислиме да дойдеме сичкото инвеститор,че да ни излезне ефтинджос.Като си поделиме сеното и се има предвид,че не ни трябва винетка ша ни дое без паре.А мое ли да си донесеме каменярка да сее не оарчваме за пиение
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Фортисссов - не съм избирал - и не се налагам - просто повечето пъти аз организирам сборища - а и Кокенцето наистина е на сгодно място.
                                кое му е сгодното - да бия път до София, аз да видя теб ли?????

Коментар

Working...
                                X