If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С пенсионирани старшини от армията и пенсионирани милиционери съвременна държава не се управлява. И при Сергей има ченгета но те поне са грамотни и интелигентни офицери от разузнаването и контраразузнаването докато при Бойко и Волен са прости милиционери от тези дето на времето ме биеха в милицията.
Те сегашните милиционери са точно толкова прости колкото и предишните и са контингент на Бойко Борисов. Разликата с предишните е, че онези биеха а тези ги бият.
С пенсионирани старшини от армията и пенсионирани милиционери съвременна държава не се управлява. И при Сергей има ченгета но те поне са грамотни и интелигентни офицери от разузнаването и контраразузнаването докато при Бойко и Волен са прости милиционери от тези дето на времето ме биеха в милицията.
Ами да ББ е пич , може за друго да не става,ама е пич
Първоначално изпратено от silistra
„Аз бих му отвърнал в същия стил, че бих направил всичко възможно хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на взимането на важни решения" - коментира Борисов, цитиран от БНР.
Б.Б отговаря на Станишев по този начин??? В нормална държава кариерата му щеше да приключи след това словоизлеяние. Но със сигурност доста хора, пардом ,избиратели, а май по точно гласоподаватели ще кажат, че бойко е пич.
Жална й майка на България с такива управляващи....
„Аз бих му отвърнал в същия стил, че бих направил всичко възможно хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на взимането на важни решения" - коментира Борисов, цитиран от БНР.
Б.Б отговаря на Станишев по този начин??? В нормална държава кариерата му щеше да приключи след това словоизлеяние. Но със сигурност доста хора, пардом ,избиратели, а май по точно гласоподаватели ще кажат, че бойко е пич.
Жална й майка на България с такива управляващи....
На всички мислещи софиянци става все по-ясно от ден на ден, че градът, в който живеят е управляван от мегаолигофрен. Кошмарни задръствания, безмислени ремонти в никакво време, безкрайно закъсняване на строежът на метрото (и предстоящ строеж на най-скъпите метроотсечки в светът), мръсотия, мизерия, мангалщина... просто кошмар. Чудя се с какъв акъл толкова хора гласуваха за коментираният субект с двусантиметровото челце.
При такива мнения не е трудно да се сети човек защо си "ИМПЕРАТОРЪТ"
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Императорът
На всички мислещи софиянци става все по-ясно от ден на ден, че градът, в който живеят е управляван от мегаолигофрен. Кошмарни задръствания, безмислени ремонти в никакво време, безкрайно закъсняване на строежът на метрото (и предстоящ строеж на най-скъпите метроотсечки в светът), мръсотия, мизерия, мангалщина... просто кошмар. Чудя се с какъв акъл толкова хора гласуваха за коментираният субект с двусантиметровото челце.
Споко и на парламентарните избори ще има мнозинство, дори аз смятам да гласувам за него, поне да не се коалира с ДПС или БСП, че това е по-лошо отколкото да се пъчи сам.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Бате Бойко напоследък само се излага... и сигурно все по-малко и -малко хора ще гласуват за него!!!!
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Първоначално изпратено от robert
Хората на Бойко по места са много зле.
За справка Варна!
С такива "политици" Бойко няма да стане премиер скоро.
Жалко за идеята....
Това го знае всяко хлапе. Дясна партия не се прави, а съвременна държава не се управлява с пенсионирани старшини от армията и с пенсионирани милиционери, които са ме били по времето на бай Тошо.
За справка Варна!
Жалко за идеята....
Това го знае всяко хлапе. Дясна партия не се прави, а съвременна държава не се управлява с пенсионирани старшини от армията и с пенсионирани милиционери, които са ме били по времето на бай Тошо.
...
Бойко Борисов и който и да е друг,ако няма екип от качествени хора ,които да могат да виждат и да се справят с проблемите ,ще си отиде като всеки друг.
....
Boiko Borisov niama takuv ekip ot ka4estveni hora!
За справка Варна!
Жалко за идеята....
Коментар