Първоначално изпратено от Имхотеп
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
1. Не виждам как ще стане. Колкото до т. 2 - като признаят независимостта както споменах, ще се тълкува като анексия със последващи събития. Но ако украинците кажат 'майната ви и сбогом' то тогава още на другия ден ще са в НАТО.
Любопитно ми е вашата група има ли лични интереси в това дали Украйна ще влезе в НАТО или не? Ще ви дадат ли нещо бонуси, премии?
2. Ще стане ако не стане т.1
Относно другите ти въпроси , като ви гледам вашата група тук сте с лични интереси.
Вие от платена умраза към Русия живеете. Днес е видно че са ви раздали премии даже да ви дигнат бойния дух.......щот нали утре почва инвазията.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
1. Не виждам как ще стане. Колкото до т. 2 - като признаят независимостта както споменах, ще се тълкува като анексия със последващи събития. Но ако украинците кажат 'майната ви и сбогом' то тогава още на другия ден ще са в НАТО.
Любопитно ми е вашата група има ли лични интереси в това дали Украйна ще влезе в НАТО или не? Ще ви дадат ли нещо бонуси, премии?
На мен лично ми е все тая, нищо в живота ми няма да се измени по никакъв начин. Обаче ако украинците го искат, то какви се явяват северомонголците та ще казват какво да правят?
Сега ще загубят и хибридната .
Пак някой ще им е виновен - както Горбачов? Или пък сега ще е виновен господин к-Путин?
Президент Байдън го каза:
- Всяка мечта за величие на Москва , води до талони за хляб.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Зеленски е обещал на Германеца да вкара закон за особения статут на Луганск и Донецк в Радата.
Нещо са го напънали да изпълнява Минските споразумения........
1. Ако се случи и се приеме добре ............ няма НАТО.
2. Ако не се случи, влиза вариант "две" - с признаване на независимостта ........и пак няма НАТО.
На мен лично ми е все тая, нищо в живота ми няма да се измени по никакъв начин. Обаче ако украинците го искат, то какви се явяват северомонголците та ще казват какво да правят?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Това би се изтълкувало като анексия. Със съответните последици.
На джуджето му се иска тези части от Донецк и Луганск да получат особен статус в Украйна, тоест терористите да имат представители във властта с право на вето. Така жижи ще има контрол над Украйна.
Разбира се това няма как да стане, най-вероятно ситуацията няма да се промени.
Коментар
-
Това би се изтълкувало като анексия. Със съответните последици.
На джуджето му се иска тези части от Донецк и Луганск да получат особен статус в Украйна, тоест терористите да имат представители във властта с право на вето. Така жижи ще има контрол над Украйна.
Нещо са го напънали да изпълнява Минските споразумения........
1. Ако се случи и се приеме добре ............ няма НАТО.
2. Ако не се случи, влиза вариант "две" - с признаване на независимостта ........и пак няма НАТО.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеТова беше. Пътят на Украйна към НАТО и ЕС е открит. Честито на украинците!
Я обясни по - подробно как си представяш приемане в НАТО на страна в териториален спор със съсед ?
Обясни да се посмеем....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Е то ясно че това ще стане.....след като признаят за независими държави Донецк и Луганск ще могат да си вкарат Руски военен контингент официално там. И ако Хохлите си позволят да нападнат независимите републики автоматично ще нападнат и Русия ....е разбира се Гейрасима и Барбарона ще ронят сълзи и сополи срещу вероломните рашъни ...но това е положението.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
"Разбираемо е защо украинците днес са скептични за различни "специфични дати" за т. нар. начало на инвазията в медиите. Когато "началото на инвазията" стане нещо като изместваща се дата за турне, тези съобщения в медиите могат само да се възприемат с ирония."
Михайло Подоляк,, съветник на началника на кабинета на президента на Украйна
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХристо Ангелинов
Аз не разбирам, Русия защо иска да напада Украйна?- Харесване
- Отговор
- 1 дни
- Mandella S Mandella
Hristo Angelinov Русия не иска да напада Украйна,САЩ искат Русия да напада Украйна!
Last edited by markov; 15.02.2022, 13:48.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИма една хубава приказка:
"Тръгнаха като аслани, а се върнаха посрани"
Най-много спечели джуджето в Кремъл, защото видя министри, президенти..
...иначе ги гледа само в телевизора.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар