Първоначално изпратено от Tantum
Разгледай мнение
Съмнявам се, че ще има примирие... ако Путин искаше да действа внимателно щеше да възстанови само територията на ДНР и ЛНР.
Пълномащабна война Русия - НАТО е напълно възможна и който си мисли противното е дълбоко заблуден.
Аз до последния момент бях убеден, че Путин няма да нападне Украйна... това му действие говори, че Путин е напълно готов да доведе нещата до пълна ескалация, особено след като запада игнорира неговите искания.
Тези в Украйна ги нарича директно фашисти, а САЩ "империя на лъжата". Путин не е емоционален човек, това не е просто блъф... ще ни помете... после няма да има значение какво си дрънкаме тук по форумите. Мисля че в момента риска е по-висок от времето на студената война, защото тогава са се правели отстъпки и от двете страни, а сега се очакват само отстъпки от страна на Русия.
НАТО може да е 10 пъти по-силно по конвенционални оръжия от Русия, но по ядрени възможности са горе долу еднакви.... това поведение спрямо Путин все едно е някакъв там "дребен диктатор", трябва да спре.... просто си играем с огъня всички... играем си с малко "позабравен огън". Безсмислено е цялото това противопоставяне тип "2-рата световна", ситуацията върви към ескалация... а след 3-тата световна победители няма да има.
Коментар