Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМного истина има в това. Путин търси конфликта с НАТО и окупирането на Украина за него е само първа стъпка. Полша не съм сигурен, че им следващата държава на мушката. По-скоро бих заложил на балтийските републики и чак тогава Полша.
Но честно казано след Украина, не виждам как Русия ще сгъне Полша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМного истина има в това. Путин търси конфликта с НАТО и окупирането на Украина за него е само първа стъпка. Полша не съм сигурен, че им следващата държава на мушката. По-скоро бих заложил на балтийските републики и чак тогава Полша.
Коментар
-
Много истина има в това. Путин търси конфликта с НАТО и окупирането на Украина за него е само първа стъпка. Полша не съм сигурен, че им следващата държава на мушката. По-скоро бих заложил на балтийските републики и чак тогава Полша.
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПутин ви е най-малкия проблем, че не се знае кой ще дойде, а и нищо не е приключило... Руснаците търсят конфликт с Нато и се надяват Полша да се намеси да я сгънат за отрицателно време...и едва тогава да преговарят.....Забравяте.. и те могат доста неща да направят като ответни мерки.. външния им дълг го бройте изплатен, ще национализират каквото се сетят.. ще спрат газ суровини и т.н... но лично се надявам да се разберат и кой от къде е!
Коментар
-
Производството на дрехи, обувки и електрониката за ширпотреба няма да се върне в щатите. Но какво от това. Тези неща създават усещането на обикновения потребител, че всичко се прави в Китай, което не е верно. Вносът на американците като процент от БНП е само 14%.
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
В интерес на истината и това е вярно но аз имах впредвид ширпотребата.
Коментар
-
Добра война за обикновения човек няма.Няма и да има.Войната в Украйна не е добра за хората там.Но такива бяха и воините в Сърбия......Ирак....Сирия.......Афганистан..Либия. Путин в името на великоруските интереси бомбандира и мирно население.....същото обаче правеха и американците и техните съюзници.....Стотици хиляди загинаха във воините започнати от тях.Та е малко лицемерно в Сената да се носят на реверите цветовете на Украйна и да се забравя за децата на Сърбия.......Ирак.....Афганистан.....Сирия ....Либия.Или греша а?Last edited by Hermes73; 04.03.2022, 00:24.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИма няколко фактора. Заплатите на китайците много се дигнаха. В щатите се появи евтина енергия през 2012-2013. Сега вече и транспортните разходи и загубите от проблеми с веригите на доставка могат да изиграят роля. Някои по-технологични производства пък доста се роботизираха. Така че много зависи и от сектора.
Но статистиката показва, че като цяло има връщане на капитал към щатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Те с какво допринасят на русия като са обслужваш персонал на западни компании?
Колкото допринасят разпилените гастарбайтери за България толкова и тез. Е ще си накупят малко западни дрънкулки да се хвалят колко са прости. И в БГ сме така - бил вземал 5-10к лева и се набил с 3 ипотеки, 2 западни коли и екскурзия всяка година на карибите.
Все си е слуга на запада само дето си седи вкъщи, а не на хиляди километри.
Колко ли печели България като българи копат златото ни и го изнасят в чужбина?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за санкциите е рано, но може да направят изключение за енергията и банките...
за Крим е ясно, за неутралитет - ще го приемат докато пукне путин, но за ДНР и ЛНР е проблем - там ще разширят русите обхвата и ще го направят цяла източна украйна + черноморието - мисля, че никой няма да го приеме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри мене работи, но не винаги. Естествено ползвам и функцията посто почти да не чета писанията на много от никовете.
Коментар
-
При мене работи, но не винаги. Естествено ползвам и функцията посто почти да не чета писанията на много от никовете.
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеМерси, но аз отдавна си я ползвам блокиращата функция. Въпросът е, че сега всички блокирани ги няма, т.е. На контролния панел излиза, че никой не е блокиран, но има никове, които не чета. Загадка някаква …
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеЕдно смело пророчество от мен - Украйна и Русия ще се договорят за спиране на огъня в замяна на неутралитет на Украйна, гаранции за Крим, ДНР и ЛНР, и отпадане поне на част от санкциите, наложени на Русия.
за Крим е ясно, за неутралитет - ще го приемат докато пукне путин, но за ДНР и ЛНР е проблем - там ще разширят русите обхвата и ще го направят цяла източна украйна + черноморието - мисля, че никой няма да го приеме.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар