IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Честно казано не разбирам поста ти. В какъв смисъл да е осигурено на 100% и на 20 км дистанция?
    Такава техника се осигурява физически с км. да няма достъп до нея.... Ко да му разбираш. нямат ресурс нито да я опазят, нито да я унищожат, като са видели че я губят....

Коментар

• Selena, дори американците губят от цялата работа яко, търговията на много стоки които няма просто да се изтъргуват е в долари, поне се въртяха някакви виртуални долари.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Хм, М2 ако е, то съвсем на изуй гащи е отишла работата (това на 20км. трябва да е осигурено на 100% )
        Честно казано не разбирам поста ти. В какъв смисъл да е осигурено на 100% и на 20 км дистанция?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
          Те възприемат историческите факти и истината въобще избирателно ..
          Това е така, историята и истината всички хора я възприемат избирателно - ти да не би да си някакъв всезнаещ, обективен и морално съвършен източник? Ако си позабравил, на теб и редица хора в тази тема, с едно видео мога да ти припомня отношението на украинската армия към бесарабските българи - може и да е някаква дезинформация на прокремълското бтв,не знам, в такъв случай аз ще съм в грешка, разбира се.

Украинците след 2014 се разправят с малцинствата в страната си, както сърбите го правиха преди в Югославия. Няма как да знаем със сигурност, може и по-брутални да са. Толкова сериозен брой хора да подкрепят руснаците там, тук и по други места няма как да е само заради едната кремълска пропаганда. Сега Русия е за украинските малцинства, каквото Щатите бяха за малцинствата на балканите преди 25-30 години. Естествено, по логистични и други съображения Клинтън не е могъл да осъществи сухоземна операция, а само бомбардировки /вкл. срещу цивилни/. Сега, аз например, двете събития ги смятам за идентични и не одобрявам, и американските, и руските действия. Доколко ли това важи за хората с украинските знамена по интернета, или за информационните картечници по форумите?

Last edited by perin; 20.03.2022, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Първото е Тор-М2, а второ е Мста-С. И двете са "събути", като ми е много интересно как точно ще я дърпа в тази ситуация гаубицата тоя трактор.

Апропо, досега унищожена техника с маркировка О май много-много не се беше появявала на снимки. Основно Z и тук-таме V.
            Хм, М2 ако е, то съвсем на изуй гащи е отишла работата (това на 20км. трябва да е осигурено на 100% )

Коментар

• Jay Gould, Европа ще пострада и ЕС ще се разпадне, обаче може би след това много бързо ще се създаде нов ЕС. Не гледай новините. Гледай най суровата статистика, паритета на покупателната способност на парите - това е как живеят хората. В Русия не са живяли толкова зле и има западни европейци на които живота им е по труден. Украинците дори не са били чак толкова зле преди 2014 и сега те си представят някакви чудеса. Това да няма хранителни продукти на немеца въобще няма да му се отрази добре, той не си е представял че е възможно и тези които го управляват са пътници.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Китайците ще се бият за мира в Украйна, до последния руски войник Те са на далавера. Ще изнудват руснаците за ниски цени, колкото си искат и ще пазарят газ и петрол без пари. Руският петрол вече е с 30 % разлика спрямо другия и продължава да пада. Със златото им ще стане същото. Китай ще го глътне, като им подхвърля огризки в замяна и дори няма да е оригне после. Колкото руснаците видяха пари от Китай след 2014 г. толкова и сега.
                Аз това го казвам втора седмица. От цялата история печелят жълтите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нервен ли си? Светът и "свободен", докато САЩ командорят, е оксиморон. Пък нали знаеш че, ако този "свят", само опита, също ще се остъкли FOR EVER, и радиоактивен ще стане... Путин никого не е плашил, а само, предупреди. За да му хрумне на света, да се самоликвидира.
                  Ти лично, какво толкова против САЩ имаш? Прави впечатление, че реагираш, като персонално засегнат, като обиден, когато някой проявява критицизъм спрямо личността на Владимир Путин и Руската федерация бъобще! ...Ако не ти плащат за цялата тази дейност, тогава се обърни, ослушай се и смени дилъра..

Коментар

хе, добървечер из Украине TORM1

Първото е Тор-М2, а второ е Мста-С. И двете са "събути", като ми е много интересно как точно ще я дърпа в тази ситуация гаубицата тоя трактор.

Апропо, досега унищожена техника с маркировка О май много-много не се беше появявала на снимки. Основно Z и тук-таме V.

Коментар

Тоя ватник, преди 10 дни Николаев го броеше за превзет, а "Одеса накануне" От което се пръкнаха подмокрените карти на разни ватенки
                      та ако с гледане ставаше.....
                      Ми аз в нашите медии,карти не виждам. Йори. Що така? Страх ги е от истината, ли/ Получава данните си, от украинци , които му звънят. И му дават информация. Краварските подлоги, сигурно имат по-добро инфо.

Коментар

• Този коментар от Yori е изтрит от keep_calm
                        Причина: Не задръствайте темата с подобни изображения.

keep_calm, какво му беше на изображението?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Умните руснаци, които могат да се спасят се спасяват. 100+ години режима в Кремъл води политика на геноцид към инакомислещата интелигенция, а няма как да си интелигентен и да се кефиш на КГБ шайката. Резултатът е видим - изтичане на мозъци.
                          Така е, но българските путинофили и путинисти, ако предпочиташ това не го разбират! Те възприемат историческите факти и истината въобще избирателно ..Нормален човек, със солидно образование не би искал вечно да живее лижейки цял живот ботуша на ФСБ/КГБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...Аз ги разбирам: Добри или лоши, тях, не Путин ги окраде, а "Праведният" Запад.
                            Да, разбира се, Владимир Путин е "благородна девица", чистичък и светличък..Не се е облажил, мислиш.В България специално, тази опорка, я отстоява не само БСП, но и други леви формации и набедените за леви и техните представители, как Путин бил чист и праведен спасител, а Западът бил разграбил Руската федерация..

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
                              Знам, Значи не е руснак, така ли?
                              И Телегата, не е руска, защото този , който я е създал не обича КГБ/ФСС/.
                              И Етериума, не е създаен от руснак.
                              Всички руснаци, са тъпаци.
                              П.П. И аз не харесвам вътрешната политика на Путин. Ама той, не се трогва от това. Защо така, не ме чува.?
                              Умните руснаци, които могат да се спасят се спасяват. 100+ години режима в Кремъл води политика на геноцид към инакомислещата интелигенция, а няма как да си интелигентен и да се кефиш на КГБ шайката. Резултатът е видим - изтичане на мозъци.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• хе, добървечер из Украине TORM1

Коментар

Working...
                                X