Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
https://www.usdebtclock.org/ , за дълговете да не се спори излишно те си го дават от федералния резерв, почти 30 трилиона са в момента.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Вече писах по темата за Луганск и Донецк Представи си Кърджалийска, Разградска, Хасковска общини да искат да се отцепят от БГ, какво ще пишеш после ?! Луганск и Донецк ,дори нямат автономия в Украйна ! Повече не е необходимо да спорим ,а да си гледаме интереса, че такива световни прецеденти за много лоши за нас българите. Писах и за Косово ..................
Потърси го в нета .....интересно е
https://news.bg/columnists/s-kosovo-...a-pandora.htmlНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Но за тези които са завършили над шести клас ето:
За тези които не знаят, Grand total означава сумата на всички дългове към други държави. За най-върлите симпатизанти на северните територии ето линк за да го разпространяват из групите си.
https://ticdata.treasury.gov/Publish/mfh.txt
ПП Измамник, май само да с.реш из темите можеш?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеВече писах по темата за Луганск и Донецк Представи си Кърджалийска, Разградска, Хасковска общини да искат да се отцепят от БГ, какво ще пишеш после ?! Луганск и Донецк ,дори нямат автономия в Украйна ! Повече не е необходимо да спорим ,а да си гледаме интереса, че такива световни прецеденти за много лоши за нас българите. Писах и за Косово ,та не ме апострофирай по този случай Щатите нямат интерес да нападат РФ ,това ако искаха да го правят щеше да се случи още през '90 - те години на миналия век когато СССР се разпадна, загубиха Източна Европа и бяха много слаби.
1. На територията на Кърджалийска, Хасковска и Разградска области, НИКОЙ не притеснява нашите съграждани с различен етнически произход.
2. Никой не им забранява да ползват помежду си предпочитания от тях самите език.
3.Луганск и Донецк, възстанаха срещу държавния преврат в Киев, а тук...КОЙ ДА ПОВЕДЕ ТАКОВА ЧУДО?
4.Косово си беше явна провокация на тъпите янки, СЪЗНАТЕЛНО И ПРЕДНАМЕРЕНО, с цел залагане бомба в задния двор на Европа. Тя, като упоена, проспа случая да реагира, възможно, само Испания подскочи заради Каталуния. У нас, вече беше пълно с американска клиентела, за жалост.
4. 90-те, Русия беше слаба икономически. Военно, и тогава, можеше да ликвидира САЩ. Думата ми е че, щатите, и тогава, НЕ ПОСМЯХА , възпирани от няколко хиляди ядрени заряда на дежурство. Ако не беше Шубето, войната би станала факт.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение
имате ли шиптъри у Косово или сте преминали на Камбоджанци от български произход тип "KFOR "
Коментар
-
-
Вече писах по темата за Луганск и Донецк Представи си Кърджалийска, Разградска, Хасковска общини да искат да се отцепят от БГ, какво ще пишеш после ?! Луганск и Донецк ,дори нямат автономия в Украйна ! Повече не е необходимо да спорим ,а да си гледаме интереса, че такива световни прецеденти за много лоши за нас българите. Писах и за Косово ,та не ме апострофирай по този случай Щатите нямат интерес да нападат РФ ,това ако искаха да го правят щеше да се случи още през '90 - те години на миналия век когато СССР се разпадна, загубиха Източна Европа и бяха много слаби.
Коментар
-
Вече писах по темата за Луганск и Донецк Представи си Кърджалийска, Разградска, Хасковска общини да искат да се отцепят от БГ, какво ще пишеш после ?! Луганск и Донецк ,дори нямат автономия в Украйна ! Повече не е необходимо да спорим ,а да си гледаме интереса, че такива световни прецеденти за много лоши за нас българите. Писах и за Косово ,та не ме апострофирай по този случай Щатите нямат интерес да нападат РФ ,това ако искаха да го правят щеше да се случи още през '90 - те години на миналия век когато СССР се разпадна, загубиха Източна Европа и бяха много слаби.
https://www.youtube.com/watch?v=BR-GdTGpFAkПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Никъде не съм писал че Украйна щяла да нападне Русия чак такива смелчаци няма там.Писах ако случайно имат глупостта да нападнат Донецк и Луганск...Е тогава ще ядат шамарите и тия войски са затова там...Украйна не е самостоятелна държава нито Германия такава нито Франция...Една твоя любимка мисля че ясно се изрази fuck EU.Колко по точно да ти го кажат?Щом САЩ решава кой да влезе в ЕС за какви независими държави става дума.Затова Русия не ги брои за живи и преговаря със световният хулиган номер едно САЩ.Както се видя и тоя път САЩ подвиха опашка.А колко добре си живее на Запад не ми обяснявай въобще ама въобще..Пропагандата не ми действа...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Абе говорихме го това преди време, външният дълг на САЩ е 7-8 трильонки, нали обаче пропагандата между вас си вътрешно требва да си върви,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Бе то че са кредитни милионери е ясно на всички......САЩ 32 трилиона дългове ....но стотина хиляди на калпак ли се падаха ?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПолша е с 57% от територията на Франция. В какъв смисъл я наричаш джудже?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗаем се дава на богатите
Каква е средната сума на имуществото на Французите?
2018 г. средната сума на имуществото на френските домакинства,
(след като е извадена сумата на техните частни и професионални заеми)
е 239 900 евро.
Quel est le montant moyen du patrimoine des Français ?
Début 2018, le patrimoine net moyen des ménages,
c'est‑à‑dire déduction faite de leurs emprunts privés ou professionnels,
s'élève à 239 900 euros (figure 1).
https://www.insee.fr/fr/statistiques...mmaire=5371304
Коментар
Коментар