Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМихаил Подоляк о российских бомбардировках украинских городов
Причём парадокс: бомбила не Западную Украину — основные разрушительные удары пришлись по городам Восточной Украины, где до 24 февраля действительно существовали более-менее пророссийские настроения. Нанесли массированные удары по жилым кварталам.
Това не е просто френдли файър, това е братски файър
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
СмЕЕЕЕЕх. даже и западняците, мислят Украйна, за руска.
Last edited by SKP; 17.03.2022, 23:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Според мен ареста на Борисов е за отвличане на вниманието на хората.. !!! утре ще го пуснат.
ПП за пускането утре.... мисля, че е добре да мине по пътя на Арабаджиеви, Стайков и Баневи... така е редно ми се струва..Last edited by bertram; 17.03.2022, 23:17.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Абсолютно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Да, но човекът с хубав тен нали видя колко е убедителен днес ? Идва и насам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Според мен ареста на Борисов е за отвличане на вниманието на хората.. !!! утре ще го пуснат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНай-голямата грешка която в момента правителството на България може да направи е да предостави оръжие на Украйна и дефакто да направи българите участници в конфликта.Грешка равна на тази от 1915 година направена от Фердинанд.Ние имаме нищожно количество ракети С-300 които по никакъв начин не могат да спрат руската армия.В момента обаче нашите съюзници отвъд океана умишлено ни вкарват в конфликта.Да приемаш бежанци е едно.Да пращаш хуманитарна помощ същото.Да даваш оръжие на една от двете страни е акт на присъединяване в конфликт.Война.Много би ми се искало да видя тези които сега ще пишат срещу поста ми в момента в които завалят руските ракети в България............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНай-голямата грешка която в момента правителството на България може да направи е да предостави оръжие на Украйна и дефакто да направи българите участници в конфликта.Грешка равна на тази от 1915 година направена от Фердинанд.Ние имаме нищожно количество ракети С-300 които по никакъв начин не могат да спрат руската армия.В момента обаче нашите съюзници отвъд океана умишлено ни вкарват в конфликта.Да приемаш бежанци е едно.Да пращаш хуманитарна помощ същото.Да даваш оръжие на една от двете страни е акт на присъединяване в конфликт.Война.Много би ми се искало да видя тези които сега ще пишат срещу поста ми в момента в които завалят руските ракети в България............
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
И аз мислех, че няма да има нападение. Сгрешил съм. Путин е решил, веднъж завинаги, да приключи този проблем..
Относно нациките, потърси снимки на Рогозин - много му отива хитлеристкия поздрав
- 3 Харесвания
Коментар
-
Поредния украински фейк. Пусни изображението в Гугъл, и да видиш какво излиза. Кееп Калм, за такива хибридки, банва. Майтапя се. Подвел си се.
07:24 ми е любимото.
Коментар
-
Най-голямата грешка която в момента правителството на България може да направи е да предостави оръжие на Украйна и дефакто да направи българите участници в конфликта.Грешка равна на тази от 1915 година направена от Фердинанд.Ние имаме нищожно количество ракети С-300 които по никакъв начин не могат да спрат руската армия.В момента обаче нашите съюзници отвъд океана умишлено ни вкарват в конфликта.Да приемаш бежанци е едно.Да пращаш хуманитарна помощ същото.Да даваш оръжие на една от двете страни е акт на присъединяване в конфликт.Война.Много би ми се искало да видя тези които сега ще пишат срещу поста ми в момента в които завалят руските ракети в България............
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На 39 съм, руския" мир" никой не го ще вече- дори кубинците, така че Путин може да си " разположи" ракетите на едно друго място
Злато си имаме. Но ни го взеха. Урана, не ни го искат.Last edited by SKP; 17.03.2022, 22:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеНе ги подценявай 15-16 годишните!
Както е казал Марк Твен, точно те трябва да управляват света, понеже на тях всичко им е ясно и всичко могат.
Не се възгордявай, де.Last edited by SKP; 17.03.2022, 22:56.
- 1 like
Коментар
-
Ало, 15 годишните. Явно, не сте чували за кубинската криза. Ако сега Путин разположи ракети там. краварите газ ще препикаят..
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар