IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Старшинка-никога няма да си надскочиш нивото.Капитулация има ЕДИНСТВЕНО, когато едната страна се предаде и напълно се съгласи с условията на другата. В случаят Русия иска само да запази завзетите територии.За каква капитулация става въпрос
    Пак си се напикал. Стига сънува старшинки, че се изпускаш. И какво "само" иска Русия, ясно е дефинирано от Кремъл. А Украйна - аз защо поставям въпроса, според теб - няма легитимен държавен глава, който да я представлява. Въпросът е, кого ще изберат за целта?

Коментар

Все неравенството те бърка.Затова и тачиш комунизма, щото е идеология на завистта. И аз не съм богат ,ама никога не съм завиждал на по-богатите.Щом могат нека печелят. Ама теб те яде отвътре, че някой е преуспяващ,а ти не.
      Не опитвай от болната на здравата глава да прехвърляш. Нямаш квалификацията за това, пък и не разбираш (въпреки многократните разяднения), че,
      1.Едни пари, натрупани на едно място поради КРАЙНОТО неравенство, вече не се въртят в икономиката при размяна на стокиминуслуги. Поне, не така бързо, както ако биха били по-равномерно разпределени между хората. Защо? - Защото,.един човек, това е едно тяло, една уста, едни крака, един анус, в крайна сметка. И, средно претеглено, един човек консумира едно количество храна, дрехи, обувки и т.н. Така, парите не се разменят равностойно и се обезсвижват, което снижава икономическия растеж. ТОВА ти обяснявам, малкия:
      2.КРАЙНОТО неравенство пречи на растежа и по още една причина: Хората с пределно МАЛКО пари, освен дето гладуват, мръзнат, нямат адекватни здравни грижи и страдат от това, те още, ПО-МАЛКО КУПУВАТ а това, забавя също растежа.
      НЕ Е ДО "КОМУНИЗЪМ", малкия. До здрава икономическа логика е: По-платежоспособният пазар (а това, е сумата от всички потенциални клие ти И търговци), генерира повече БВП.
      3. За "преуспяващите": Хубаво е да има и такива. АЗ НЕ СЪМ ПРОТИВ. Само не приемам да ме учат на морал и да мрънкат такива като твоя идол, т.к.ТОЙ САМИЯТ, ПО НЕГОВИ ДУМИ, е започнал с измама.

Last edited by Pyramid; 30.10.2024, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Към темата: Войната с Русия вече е изгубена и иде време за капитулация.
        Въпрос такъв:
        След, като Зеля Наркотический е просрочрн и нелегитимен, кого ще изпратят да подпише?
        Старшинка-никога няма да си надскочиш нивото.Капитулация има ЕДИНСТВЕНО, когато едната страна се предаде и напълно се съгласи с условията на другата. В случаят Русия иска само да запази завзетите територии.За каква капитулация става въпрос

Коментар

С цел позапустелите региони да се оживят, се предлагаха определени доп.стимули. Ама дотам. По-високи заплати се изплащаха и тук, стига да работиш важна работа и добре да се справяш. Имаше уравниловка, ама такива безумно неравенство нямаше. Оттам, повече пари се въртяха в икономиката, щото не бяха изваденинот обръщение, и благосъстоянието растение бързо. Сега, някакъв вчерашен новоизлюпен, ти обяснява, че не си си живял живота тогава и т.н. ЕСТЕСТВЕНО, че ще го будалкаме. По заслуги е.
          Все неравенството те бърка.Затова и тачиш комунизма, щото е идеология на завистта. И аз не съм богат ,ама никога не съм завиждал на по-богатите.Щом могат нека печелят. Ама теб те яде отвътре, че някой е преуспяващ,а ти не.

Коментар

• Към темата: Войната с Русия вече е изгубена и иде време за капитулация.
            Въпрос такъв:
            След, като Зеля Наркотический е просрочрн и нелегитимен, кого ще изпратят да подпише?

Коментар

• Забавна история е, какво точно ще се случи, когато минат изборите в щатите и стане ясен следващият им президент. Дори да речем, че им дадат още пари. Кой, банкнотите ли ще идат на фронта? С тях ще стрелят, навити на фунийки?
              И каква песен ще запеят родните славоукраинци? Ще идат те да се бият там? А, може би, наистина трябва? България наистина се нуждае от почистване от мозъчен мухъл, да си признаем.

Коментар

Много ясно, че съм такъв.Не съм измамник като теб.
                Знаеш ли, какъв ви е проблема на теб и на оня от Епълско? ВСЕКИ опит да докажете тази мнима "измама, която аз съм направил", веднага пада и даже И той не смее да заведе дело, иск, каквото се сетиш. Ако опиташ - а ти опитай, опитай, само ще ти се радвам - да го подтикнеш към това, от девет кладенеца вода ще ти донесе но, няма да го стори. Защо ? Ами ти познай от няколко пъти. Само бръмчи и пърпори като стара моторетка. И папагалът му - и той, да не изостане. Нали така, малкия?
                Last edited by Pyramid; 30.10.2024, 15:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Имаше такова нещо, ти си от него район и пак те пращат защото района се води такъв и вземаха стипендия за това нещо.
                  С цел позапустелите региони да се оживят, се предлагаха определени доп.стимули. Ама дотам. По-високи заплати се изплащаха и тук, стига да работиш важна работа и добре да се справяш. Имаше уравниловка, ама такива безумно неравенство нямаше. Оттам, повече пари се въртяха в икономиката, щото не бяха изваденинот обръщение, и благосъстоянието растение бързо. Сега, някакъв вчерашен новоизлюпен, ти обяснява, че не си си живял живота тогава и т.н. ЕСТЕСТВЕНО, че ще го будалкаме. По заслуги е.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Е то няма как да не си отишъл доброволно, дори хубава стипендия са ти давали, все едно сега да ти дават 400лв. стипендия 5 години за да те насилват. Това за младите вишисти които ги ловят по улиците да ги пращат където не искат не го разправяй на мен точно.
                    Дори и да са давали някаква мизерна добавка към заплатата,това си е заточение.Няма да работиш ,където поискаш, а където те пратят.Вие руснаците сте свикнали,щото още сте си крепостни.

Коментар

Бреййй, борец за Дубрютрю.
                      Ха Дубрютрю, див петел.
                      Много ясно, че съм такъв.Не съм измамник като теб.

Коментар

• Имаше такова нещо, ти си от него район и пак те пращат защото района се води такъв и вземаха стипендия за това нещо.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Стига си лъгал. По-високи заплати даваха ЕДИНСТВЕНО на тия, които доброволно бяха отишли да живеят в Странджа Сакар в така наречената "Република на младостта ".На младите вишисти не са давали по-високи заплати.
                          Е то няма как да не си отишъл доброволно, дори хубава стипендия са ти давали, все едно сега да ти дават 400лв. стипендия 5 години за да те насилват. Това за младите вишисти които ги ловят по улиците да ги пращат където не искат не го разправяй на мен точно.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Нищо не искам да те убеждавам.Целият форум знае какъв боклук си.Измамил си Матеев,а си пробвал и други да измамиш. Ей с такива отрепки се занимавах 20 години и си ми ясен що за стока си.
                            Бреййй, борец за Дубрютрю.
                            Ха Дубрютрю, див петел.

Коментар

Стига си лъгал. По-високи заплати даваха ЕДИНСТВЕНО на тия, които доброволно бяха отишли да живеят в Странджа Сакар в така наречената "Република на младостта ".На младите вишисти не са давали по-високи заплати.
                              Ето пак празни приказки. Ти беше малък тогава (не, че сега не си) и нямаш непосредствени наблюдения. На такова, дето само повтаря, хората "папагал" му казват. Колеги си бяха взели един, страшна откачалка, гмурка се във вряща пача, каца на нагрят до бяло ел. котлон и т.н. 2 гр.мозък, какво да го правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Я, нашият припали. И що така бе, Миме? С крясъци да ни "убеждаваш" че си умен, е Мисията невъзможна. Всички го разбраха, само Вергилчо кряка.
                                Нищо не искам да те убеждавам.Целият форум знае какъв боклук си.Измамил си Матеев,а си пробвал и други да измамиш. Ей с такива отрепки се занимавах 20 години и си ми ясен що за стока си.

Коментар

Working...
                                X