Ето я истинската причина бляда да се оттеглят.Ако се бият още един месец и нищо няма да им остане.Камо ли пък НАТО да ги награбят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Как ще стане това... със "звездолети" ли...?! Не виждам друг начин...
Това твое мнение звучи като някаква шега.
...И на мен ми се струва, шегува се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Жените и децата евакуация, а мъжете се бием, който може да носи оръжие. Тук не опира до партийна принадлежност, ориентация про запад или про изток и тн, а до съществуването на държавата ни като свободна такава.
Аз лично ще почна от тези, които сътрудничат на окупатора, защото предатели има много. Да пази Господ да не идва тази напаст по нашите земи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКитай ще нападне със сила Европа и ще я унищожи. Защото това ще му гарантира сигурността и няма да нападне никакъв Тайван, Япония или...ще удари Европа.
Как ще стане това... със "звездолети" ли...?! Не виждам друг начин...
Това твое мнение звучи като някаква шега.
Last edited by Xman1; 30.03.2022, 04:27.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Друго, каквото си мисля е че, дори руснаците, не са дооценили мотивацията на украинците и, наистина, замислят нещо друго. Отделно че, "редуциране на военната активност", НЕ означава намаляване натиска върху инфраструктура, складове и т.н., който, може да се води и.дистанционно, с дронове и ракети, без да се излага на пряка опасност толкова много личен състав. Ако обезкръвяването на армията откъм ГСМ и боеприпаси може да се извърши от 300 км с 20+30 изстрела, общо за 15 минути, това и ще правят. И ще са "редуцирали".
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеJay Gould, разбира се че могат да унищожат спътниците на Русия, предполагам че имат бластери ако си гледал по филмите с тях направо ги изместват от орбитата им и те ще паднат.
Коментар
-
Jay Gould, разбира се че могат да унищожат спътниците на Русия, предполагам че имат бластери ако си гледал по филмите с тях направо ги изместват от орбитата им и те ще паднат.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеБаш си се прегрупират и отново са настъпили от изток и пак опитват да затворят чувала, който украинците бяха пробили преди дни източно от Киев.
Коментар
-
fon, едва ли ще е толкова елементарно, някъде пишеше че им били събрани мобилните телефони. А за отстъплението е възможно да е с цел да се види реакцията, която ще предизвика то и дали ще се използва за сключване на примирие, контраатака или пък за внушение на фалшиво самочуствие. Според мен е добре да е като първа крачка към мир, защото всъщност обещават да направят нещата които се искаха преди да се стигне до употреба на сила - да не се разполагат НАТО - вски оръжия в страната. За влизане в ЕС не съм чел да им се противопоставят. Възможно е да се изтеглят напълно, не мисля че им искат териториите или нещо друго, тогава ще им се предостави възможност да изпълнят нещата по възнановяване на градовете и инфраструктурата им с парите които им обещават или както до сега те ще бъдат откраднати и изнесени. Също имат и да се разоръжават от леко преносимо оръжие, дано да е тракнато и да е проследимо че навсякъде може да иде. Просто трябваше още преди употребата на сила да кажат вълшебните думички - тук няма да има бази на НАТО, а сега може да им искат признание за биологични лаболатории и обяснения за какво са ползвани.D.Y.F-091066
Коментар
-
Носят се някакви слухове, че руските спътници ще са пращани в кома един по един и от следващата седмица, ще започнат проблеми с тях, но дали ще е вярно или е само пропаганда, не зная. За мен не е много ясно, как би могло да стане и вероятно е само пожелателен фейкhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеИ Зеленски и Министерство на отбраната на Англия излязоха с изявление, че това не е никакво прегрупиране, ами най-обикновена загуба на колхозниците в тези области. Разбира се, трябва да се преценява всичко по много пъти.
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/29/7335643/
Иначе, ''преговорите'' са само за отбиване на номера и да се печели време. Нали не вярваш, че Путин, който само дни преди да нападне братята си славяни и да им забие нож в гръба и се кълнеше, че няма да го прави, този път ще вземе да говори истината и иска мир? Колкото Хитлер е искал като се е клел, толкова и тоя.Last edited by Jay Gould; 30.03.2022, 02:36.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеГледам май отстъплението на Z армията от Киев май е прегрупиране за ново нападение над града.
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/29/7335643/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеfon на физичен обект ли или на такъв който излъчва сигнал ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Гледам май отстъплението на Z армията от Киев май е прегрупиране за ново нападение над града. Трябва още едно потвърждение поне. Но не ми звучи неправдоподбно. Първо руснаците за всичко лъжат. Второ Путин губи връзка с реалността. И трето, русите ядоха пердах, но не достатъчно, че да подвият опашка.
Тая война с лудото джудженце няма как да е кратка колкото и да ни се иска.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А, руснаците били информирали... и ти веднага им се върза
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеТочно руският е. Удар с Точка-У от 19-та бригада на ВСУ. Руснаците информираха миналата седмица, че са унищожили част от нея, но очевидно не е цялата.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар