Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Те извадиха ВДВ-то още от ден първи и украинците ги помляха...
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеЕми значи руснаците да вземат да ги извадят тия "специални части", да видим какво могат най-накрая, че досега се осраха тотално.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=3hxAxha3s3k&t=1s Что же произошло с БДК "Орск" в Бердянске и кто его на самом деле затопил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
В българската няма ли
Не се чудете - за нивото и представянето на руската армия в Украйна има една дума, която описва всичко и в момента берат плодовете и : КОРУПЦИЯ
може да газят в петрол,газ,злато и диаманти, но когато държавната машина е прогнила от корупция - най-лъскавото и модерното, с което може да се похвалят е внос или направено с части внос...
тези бързите ракети да речем че са топ, но какво друго?
не изоставяме своите е толкова жалък слоган за режима на путин, който жертва собствените си зле съоръжени войски само и само да пази режима на яхтаджиите от КГБ
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНе се чудете - за нивото и представянето на руската армия в Украйна има една дума, която описва всичко и в момента берат плодовете и : КОРУПЦИЯ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНе се чудете - за нивото и представянето на руската армия в Украйна има една дума, която описва всичко и в момента берат плодовете и : КОРУПЦИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Еми значи руснаците да вземат да ги извадят тия "специални части", да видим какво могат най-накрая, че досега се осраха тотално.
Доколкото четох имало вече някакви не твърде приятни снимки на чеченците с глави на азовци- не знам- само съм чел такива неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А бе джими картър казва друго- че от създаването си до сега говедарите имат 16/ с думи- шестнадесет / години без война. Така че определено са натренирани- все пак тяхното мислене е по голяма пушка, повече пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
На конвенционално ниво САЩ имат най-добрата армия.Най-тренираната в реални бойни действия-напрактика вече 20 години някъде водят война.Слабоста на руснаците винаги е в синхронизацията и свръзката.А това са едни от силните страни на армията на САЩ плюс техническото и превъзходство.В една конвенционална война най-вероятно САЩ ще победят Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБобчо само да ти кажа че по моето време 1982-1984 тези неща ги имаше в специалните части. За там знам със сигурност. Относно да се обяви някой за редник за командир- има мисля 2 такива танкисти/ за тях знам/ с тази разлика че на практика командва техен батальон или някакво такова формирование. Първият отива да учи във военно училище, за вторият не знам нищо повече. Но тези факти бяха изнесени в казармата от нач. на поделението където бях- братово- над нефтохима. Така че това което си написал армия от един- звучи добре, но за твоите акрани които са виждали АК на филм. Мой бивш колега от охранителния ми период беше в спец частите и са правили абсолютно същите неща които описваш- пускат ги с парашути о трябва да стигнат до определено място без да крадат лични коли, но имат насреща си войници които ги търсят. Специално моят човек разправяше че взел първо някакъв трактор, а след това газка. Пак ти казвам - това е 1982-84
Направо съм трогнат, стреснат, очарован от това което си написал и как си го написал. Замислял ли си се да станеш писател фантаст- демек да пишеш "фатмастагории". Например за някой украински рамбо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, съвсем различна концепция за водене на бойни дествия.
Добави към това и перфактната синхронизация и бърза реакция, което видяхме в Дейр Ез-Зур в Сирия. 500 руски наемници с 27 бронирани машини, включително танкове нападат група от 30 американски командоси от Делта форса. За по-малко от час пристига въздушна подкрепа от Ф-22, Ф-15Е, Б-52, AC-130 и хеликоптери. Следва пълен погром над Вагнеровци, от 300 човека после там се въргалят 200 трупа и унищожена руска техника. От американска страна няма нито една жертва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, съвсем различна концепция за водене на бойни дествия.
Добави към това и перфактната синхронизация и бърза реакция, което видяхме в Дейр Ез-Зур в Сирия. 500 руски наемници с 27 бронирани машини, включително танкове нападат група от 30 американски командоси от Делта форса. За по-малко от час пристига въздушна подкрепа от Ф-22, Ф-15Е, Б-52, AC-130 и хеликоптери. Следва пълен погром над Вагнеровци, от 300 човека после там се въргалят 200 трупа и унищожена руска техника. От американска страна няма нито една жертва.
Да, това беше много тъпо. Те просто тотално надцениха руснаците. Смятаха, че украинците не могат да устоят (и аз също между другото се вързах на глупостите на руско-съветската пропаганда) и че ако им дадат тежко въоръжение, то ще попадне в руски ръце.
Коментар
Коментар