IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Money, във Варна има много, чист руски говорят..те не знаят този така наречен украински език. Преди ми беше направило впечатление, някой сайт на украински с латинските и - та. Стартираща търговия, седмина и го обръщат на руски защото търговията не върви, само цените в гривни и по това се разбира вече че е украински. Намери сайтове за търговия на украински ? - Няма.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

като сте такива разбирачи заложете 100000 евро и кажеъе кога Запада ще победи..

Ние хубаво ще заложим, ама кой ще заложи отсреща?
      Last edited by keep_calm; 15.05.2022, 22:05.

Коментар

• А между другото в Сирия и сега около една трета от територията не е под контрола на Асад и руснаците. Така, че тази война там все още не е успех.

Успех може би само от гледна точка, че режимът на Асад не е паднал.

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Руснаците в Сирия почти не са влизали в битка, освен с артилерия, ракети и авиация. Техни пехотни часто почти не са се били там, с изключение на наемници от частни фирми, като Вагнер и други. Но дори те въоръжени с руски превозни средства бяха пометени от кюрдите, когато в един момент бяха опитали да вземат контрол срещу тях и около 300 бяха убити.

Коментар

• Напълно възможно е да е рускиня. Няма украински акцент и ни нарича “цигани”, което е много типично за руснаците. Като ни спряха газа видях няколко коментара в соц медиите, че на циганите и без това не им трабва газ. Същото за нас съм го чувал и преди.

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
          Дреболии. Фокусирай голямата картина.

Мнението на “тетка Грета” е нипричем в случая, а и тя говори на руски. Не изключвам да е фейк. Ако не е пак няма проблем. Тетка Грета да смени приемащата държава и толкоз. Няма драма. Всяка “тетка Грета” има право на мнение

Коментар

Ма ти откъде имаш информация?Аз досега по нашите телевизии нищо от Русия не съм чъл само тъпа пропаганда.Все едно сме 1941г и после кой ми напълни гащите и защо Дядо Иван пак дойде...
            Не зная кой чете и слуша пропаганда и гледа Алфа телевизия и чете Труд и Блиц, вместо да следи движенията на частите по фронта или поне да погледне картата на бойните действия.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

...Казвал съм ви много пъти като сте такива разбирачи заложете 100000 евро и кажеъе кога Запада ще победи...Зимъска като останеш на тъмно и студено ще видиш кой е победил
              Много пъти сте написали и че няма добрите руснаци да нападнат, как да ви приема някой на сериозно? (поне едно "въх не познах" да бяхте драснали)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                Един любезен коментар на една украинка за българите.

https://youtube.com/watch?v=2s47_KWyNdg&feature=share
                Дреболии. Фокусирай голямата картина.

Мнението на “тетка Грета” е нипричем в случая, а и тя говори на руски. Не изключвам да е фейк. Ако не е пак няма проблем. Тетка Грета да смени приемащата държава и толкоз. Няма драма. Всяка “тетка Грета” има право на мнение
                Last edited by Selena; 15.05.2022, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

США помогут Финляндии и Швеции, если орки на них нападут до вступления в НАТО, сообщили в Пентагоне
                  Естествено, позволиха присвояването на Крим, но това е "тотал" нито сантиметър повече към Европа! Путлер е убиец!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И Русия свърши... оръжията, хората, парите, имиджа....
                    Click image for larger version

Name:	photo_2022-05-15_17-27-15.jpg
Views:	1
Size:	70.7 КБ
ID:	3922945

Коментар

Аз не знам кога Русия ще победи но ще победи.Може да е след 20г но ще победи...Казвал съм ви много пъти като сте такива разбирачи заложете 100000 евро и кажеъе кога Запада ще победи...Зимъска като останеш на тъмно и студено ще видиш кой е победил
                      США помогут Финляндии и Швеции, если орки на них нападут до вступления в НАТО, сообщили в Пентагоне

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Бе не знам дали ги е свършила аз на пропаганда не вярвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Те опитах човек. Край Киев, след поражението там и сега край Харков, където пак бяха победени. Оставят хиляди убити и поразена техника. Не само техниката и стратегията им е погрешна. Ако бяха изчакали и бяха нападнали Украйна сега - в средата на май, имаха шанс за победа дори бърза, макар, че после украинците щяха да минат в партизанска война, но с това нападение през февруари, направо изумиха дори монголските сержанти. То само с крадене не става, трябва и акъл!

Смяташ ли, че Бойко би спечелил една война с Македония, начело с Деса К)рвата и други от крадливата му шайка? Ни мозък, ни капацитет, освен късмета, че са се добрали до властта да крадат. Същото е и с Путин. Крал-крал и решил, че дори светът му е длъжен и трябва да му плаща. Но е само една мишка от НСО, станала президент и то защото друг го е посочил, а министърът му на войната, дори не е служил войник, щото бил комсомолски секретар. Иначе със звание генерал

Лошото е, че с тази война Путин закопа Русия за десетилетия!
                          Ма ти откъде имаш информация?Аз досега по нашите телевизии нищо от Русия не съм чъл само тъпа пропаганда.Все едно сме 1941г и после кой ми напълни гащите и защо Дядо Иван пак дойде...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Украйна свърши във вида, в който, я познавахме. Не знам, колко точно ще остане от нея но, че я върнаха 50 години назад онези дебили край Зеленски, е факт. "Слава на Украйна"? Йебем и "славата".

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Нима? Аха. Ще си запиша.
                              Пиши,пиши, Русия беше почти единственият доставчик на горива в ЕС, ама пуста глупост на Путлер т.е. всеки би защитил доставчика си! Ама кой да мисли....
                              Last edited by briko; 15.05.2022, 20:14.

Коментар

• Израиль одобрил запрос Эстонии на передачу Украине современных противокорабельных ракет Blue Spear 5G SSM с дальностью стрельбы до 290 км.

Коментар

Working...
                                X