Money, във Варна има много, чист руски говорят..те не знаят този така наречен украински език. Преди ми беше направило впечатление, някой сайт на украински с латинските и - та. Стартираща търговия, седмина и го обръщат на руски защото търговията не върви, само цените в гривни и по това се разбира вече че е украински. Намери сайтове за търговия на украински ? - Няма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
като сте такива разбирачи заложете 100000 евро и кажеъе кога Запада ще победи..
Ние хубаво ще заложим, ама кой ще заложи отсреща?Last edited by keep_calm; 15.05.2022, 22:05.
- 4 Харесвания
Коментар
-
А между другото в Сирия и сега около една трета от територията не е под контрола на Асад и руснаците. Така, че тази война там все още не е успех.
Успех може би само от гледна точка, че режимът на Асад не е паднал.
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеРуснаците в Сирия почти не са влизали в битка, освен с артилерия, ракети и авиация. Техни пехотни часто почти не са се били там, с изключение на наемници от частни фирми, като Вагнер и други. Но дори те въоръжени с руски превозни средства бяха пометени от кюрдите, когато в един момент бяха опитали да вземат контрол срещу тях и около 300 бяха убити.
- 1 like
Коментар
-
Напълно възможно е да е рускиня. Няма украински акцент и ни нарича “цигани”, което е много типично за руснаците. Като ни спряха газа видях няколко коментара в соц медиите, че на циганите и без това не им трабва газ. Същото за нас съм го чувал и преди.
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеДреболии. Фокусирай голямата картина.
Мнението на “тетка Грета” е нипричем в случая, а и тя говори на руски. Не изключвам да е фейк. Ако не е пак няма проблем. Тетка Грета да смени приемащата държава и толкоз. Няма драма. Всяка “тетка Грета” има право на мнение
- 6 Харесвания
Коментар
-
Ма ти откъде имаш информация?Аз досега по нашите телевизии нищо от Русия не съм чъл само тъпа пропаганда.Все едно сме 1941г и после кой ми напълни гащите и защо Дядо Иван пак дойде...
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение...Казвал съм ви много пъти като сте такива разбирачи заложете 100000 евро и кажеъе кога Запада ще победи...Зимъска като останеш на тъмно и студено ще видиш кой е победил
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PyramidЕдин любезен коментар на една украинка за българите.
https://youtube.com/watch?v=2s47_KWyNdg&feature=share
Мнението на “тетка Грета” е нипричем в случая, а и тя говори на руски. Не изключвам да е фейк. Ако не е пак няма проблем. Тетка Грета да смени приемащата държава и толкоз. Няма драма. Всяка “тетка Грета” има право на мнениеLast edited by Selena; 15.05.2022, 20:33.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
США помогут Финляндии и Швеции, если орки на них нападут до вступления в НАТО, сообщили в Пентагоне
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И Русия свърши... оръжията, хората, парите, имиджа....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Аз не знам кога Русия ще победи но ще победи.Може да е след 20г но ще победи...Казвал съм ви много пъти като сте такива разбирачи заложете 100000 евро и кажеъе кога Запада ще победи...Зимъска като останеш на тъмно и студено ще видиш кой е победил
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И Русия свърши... оръжията, хората, парите, имиджа....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТе опитах човек. Край Киев, след поражението там и сега край Харков, където пак бяха победени. Оставят хиляди убити и поразена техника. Не само техниката и стратегията им е погрешна. Ако бяха изчакали и бяха нападнали Украйна сега - в средата на май, имаха шанс за победа дори бърза, макар, че после украинците щяха да минат в партизанска война, но с това нападение през февруари, направо изумиха дори монголските сержанти. То само с крадене не става, трябва и акъл!
Смяташ ли, че Бойко би спечелил една война с Македония, начело с Деса К)рвата и други от крадливата му шайка? Ни мозък, ни капацитет, освен късмета, че са се добрали до властта да крадат. Същото е и с Путин. Крал-крал и решил, че дори светът му е длъжен и трябва да му плаща. Но е само една мишка от НСО, станала президент и то защото друг го е посочил, а министърът му на войната, дори не е служил войник, щото бил комсомолски секретар. Иначе със звание генерал
Лошото е, че с тази война Путин закопа Русия за десетилетия!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Украйна свърши във вида, в който, я познавахме. Не знам, колко точно ще остане от нея но, че я върнаха 50 години назад онези дебили край Зеленски, е факт. "Слава на Украйна"? Йебем и "славата".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid
Нима? Аха. Ще си запиша.Last edited by briko; 15.05.2022, 20:14.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар