Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЕдинствено вярно е че САЩ са фалирали и морално и материално.То 32 трилиона дългове нямат връщане
Макар че е първа по големина и девета по население в света, по икономическа мощ Руската федерация значително изостава от страни като Германия и Индия, а със САЩ и Китай дори няма място за сравнение. Брутният вътрешен продукт на Русия е едва $1,65 трилиона. За справка, този на Испания е $1,44 трилиона. В Русия може да има много газ и петрол, но с крадене няма как да се стане велика държава. Сравни Норвегия и Русия. Едното от бедна държава с петрола стана супер страна, а другото пак си е кочина излезеш ли от Москва къде се угояват от крадене чиновниците.Last edited by X_Y; 15.05.2022, 23:05.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Единствено вярно е че САЩ са фалирали и морално и материално.То 32 трилиона дългове нямат връщане
А теб, за оптимизъм, директно те номинирам за Нобел.Last edited by X_Y; 15.05.2022, 23:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеСеверна Африка е на една крачка. До няколко г. ще има още газопроводи.
- 1 like
Коментар
-
Jay Gould, ако се размине подпукването с атомни бонби, нищо няма фатално да се случи с никой. Просто една финансова по скоро ситуация, от която финансовия елит не може да намери изход поради незнание. Те търсят решения в миналото, четат стари вестници и си мислят че ако направят същото което е било направено някога и работата с дълговете ще се оправи. Понятие си нямат с какво си имат работа, един народ съхранява останките на своите близки, тяхното ДНК защото знае нещо и ще може да се движи в миналото и да прави поправки, а те не са знаели и няма да могат да го правят. Това е цялата работа, доста по сложни са нещата и ти би избрал верния път ако има кой да ти го покаже, не е като да гадаеш. Когато гадаеш и не знаеш шанса да избереш правилния път е 50 на 50 и се получава така, че почваш да не се движиш - отидеш напред, пък после се върнеш назад, обречен си да изостанеш. Не е честно спрямо тези които ще изостанат, но е така - копаеш в земята, всички копаят и някой намира злато, не всички намират.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Русия няма да загуби войната....няма как това да стане...При 6 000 ядрени бойни глави........Запада крепи Украйна.до момента в който си вземе и той от зелето заради това крепене..Да му мислят всички в и около градовете с над 100 000 души у нас....те ще са първите цели на ракетите .При това няма да е с конвенционални заряди.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗнам бе. Повече от половината Нострадамуси тук измряха, докато чакам свършека на света. Аз съм спокоен. Гледам си прасе и крава на балкона, кокошки в банята, имам и малко земица и събирам семки от домат биволско сърце за разсад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа не си изкопал землянка в Родопите? И там ще стрелят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗнам бе. Повече от половината Нострадамуси тук измряха, докато чакам свършека на света. Аз съм спокоен. Гледам си прасе и крава на балкона, кокошки в банята, имам и малко земица и събирам семки от домат биволско сърце за разсадLast edited by X_Y; 15.05.2022, 22:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеБъди спокоен..........Ще доживееш до този момент.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОт години съм във форума и гледам едни и същи обясняват от преди кризата от 2007 насам, как скоро ЕС ще се разпадне, НАТО ще се самоунищожи, САЩ ще фалират и ще се молят на Венецуела за пари, ще избухне страхотна инфлация и всички ще ходим с туби руски петрол и златни пръстенчета с червен отенък по селата да се молим за кило домати (по кубик газ) или за 3 краставици срещу туба Уралс.Last edited by X_Y; 15.05.2022, 23:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеДжей бе какво става чакам да ме осветлиш как следиш движението на войските по фронтовете?Нещо забрави ....
- 1 like
Коментар
-
Русия няма да загуби войната....няма как това да стане...При 6 000 ядрени бойни глави........Запада крепи Украйна.до момента в който си вземе и той от зелето заради това крепене..Да му мислят всички в и около градовете с над 100 000 души у нас....те ще са първите цели на ракетите .При това няма да е с конвенционални заряди.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОт години съм във форума и гледам едни и същи обясняват от преди кризата от 2007 насам, как скоро ЕС ще се разпадне, НАТО ще се самоунищожи, САЩ ще фалират и ще се молят на Венецуела за пари, ще избухне страхотна инфлация и всички ще ходим с туби руски петрол и златни пръстенчета с червен отенък по селата да се молим за кило домати (по кубик газ) или за 3 краставици срещу туба Уралс.
Коментар
Коментар