Първоначално изпратено от briko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Gerasim_Burgaski, ще видиш как износа на газ и петрол ще го спрат напълно, Европа ще остане без газ и петрол, мишките ще се гонят из тръбите, но пък ще могат да купуват друга енергия от Русия. Те не са монополисти на петрола и газта, но има други енергийни технологии на които ще са.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Аз вече съм на свещи и не знам къде да се оплача? Моля за помощ!
https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...a-ot-ruski-gaz
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbriko, Русия ще стане най положителната страна на световната сцена, страна която ще направи най много за развитието на тази цивилизация.
хаххахахаххах Хххахах хахахХХАХХАх ХАХХАХАХА
смени си провайдера
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
Ще има вечери на свещи.
Коментар
-
Аре да съм по ясен, лавров има забрана за прелитане през ЕС. Няма нищо странно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbriko, Русия ще стане най положителната страна на световната сцена, страна която ще направи най много за развитието на тази цивилизация.
Коментар
-
briko, Русия ще стане най положителната страна на световната сцена, страна която ще направи най много за развитието на тази цивилизация.D.Y.F-091066
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Ок, грешка! Има правила Руския не пуска полети на ЕС и ЕС не пуска полети на Русия! Къв е проблема, че ни заплашват с ядрено оръжие? Мало....к
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbriko, в живота нещата винаги са по сложни. Няма как да вземеш газ от тръба без да я спреш и да сложиш отбивка каквато няма. Също и с Гърция ще имаме усложнения, ще трябва да им играем и на тях по свирката срещу Турция, което на нас не ни пасва никак от позиция на силата която имаме - касови бележки за някакви изтребители.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВсъщност те трябва да се притесняват от нас, не ние от тях но като задействат предпазителя ще им бъде твърде късно. Щетите които всички които се гаврят ще са толкова големи, че много дълго време ще ближат рани и ке преструкторират икономики. Понякога се случват и революции.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар