IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чухте ли какво е казал Лавров за посолтвото на Русия, като нищо ще го закрият. При всички положение това не е добре, защото когато нямаш дипломатически отношения с някой той въобще не се чуства ангажиран - почти не съществуваш за тази държава, да не говорим че може и война да ти обяви за два часа.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами иракчаните бягат какво повече искаш- а пък като искаш бройка- ами бягай да броиш А по имена жертвите искаш ли да ти ги изброя
      Себеуважение нямате ли? Твърдяхте че сте чели нещо, посочете го

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Хахахахах , театрална постановка от 2 ма души. Много ''на зла гад '' гледа ''руснака '' , при предложението .
        А бе ти верно ще излезеш доста лековерен .
        хаха хихи, Rodpok, мълчи кат комунист на прост въпрос..... никво достойство.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Аааааа искаш да сееш картофи на жълтите павета- ееееее добре тогава. Групата на чембърлейновците е направила според исторически документи план за нападение на СССР преди да свърши ВСВ- така че мира и гълъбите са за льольовците, за чембърлейните са разораната софия и сринатия петербург. Избери си ти на коя страна да си
          Честно казано това ми е нова информация, ще прочета по въпроса.

Както и да е, тезата ми беше за чембърлейните и Хитлер. Интересен прочит на "Преклонена главица сабя не я сече". Е, какво винаги - посича я.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Къде в линка ви има за броя жертви в Ирак?
            Ами иракчаните бягат какво повече искаш- а пък като искаш бройка- ами бягай да броиш А по имена жертвите искаш ли да ти ги изброя

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

В редица държави самозащитата е основание за падане на обвинение или поне действа оневиняващо.
              Дори в България - влязъл с взлом в домът ти, можеш да си го убиеш както ти е удобно (отпадат ограниченията на законната самоотбрана). Влизането в кримския парламент е точно с взлом

Коментар

Съгласен съм, че НАТО е малко сламен човек.
                Проспаха 20 години от раждането на новия Хитлер.
                ​​​​Група от Чембърлейновци зовяха за мир, бели гълъби и въглеродна неутралност, докато зад Кремъл са се ковали плановете за СССР 2.0.

Сега украинците са принудени да играят ролята на бент пред ордите ислямисти и монголоиди.

Но все още има време НАТО да се поправи и да защити цивилизацията от варварите.
                Времето е малко, но има някакъв вариант.
                Уви, няма ги Чърчил и Рузвелт.
                Ще видим.
                Аааааа искаш да сееш картофи на жълтите павета- ееееее добре тогава. Групата на чембърлейновците е направила според исторически документи план за нападение на СССР преди да свърши ВСВ- така че мира и гълъбите са за льольовците, за чембърлейните са разораната софия и сринатия петербург. Избери си ти на коя страна да си

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Колко много аналогии! Немога да не припомня мъдрия съвет: Аналогията е най-прекия път към глупоста.
                  Даже има басня на Езоп по този случай.
                  "Едно магаре, натоварено със сол, преминавало някаква река. Но се подхлъзнало, паднало във водата и солта се стопила, та то по-лесно се повдигнало. Зарадвало се от това и когато веднъж след време, натоварено със сюнгери, стигнало пак до река, помислило си, че ако отново падне, пак ще се приповдигне с олекнал товар и нарочно се подхлъзнало. Но случило се това, че сюнгерите се напоили с вода, и то, като не могло да стане, се удавило.

Така и някои хора не усещат как поради собствените си хитрини връхлитат на беди."

Та ако не искате като магарето да се удавите по-внимателно с аналогиите.
                  Аналогиите ги правите вие.

Русия има право да унищожи Украйна, защото САЩ не-знам-си-какво-си Кадафи е изключително опасна логика, защото развързва ръцете на всеки престъпник по света.

Вероятно и Чикатило си има оправдание за убийствата. Или живия изрод от Беслан, който гние в Сибир доживот. Ама изслушайте го, вероятно си има причина 3 дни да държи с тротил на кръста 1200 деца жадни и молещи се за живота си.

​​​​​

Коментар

• Tepxi, никакъв СССР 2 не коват, просто украйна тръгна да ги гони от Крим и тази война е само за това. Той мирът е много трудно нещо, много трудно се постига и като се почне с нарушаване на договорите с които е сглобен после вече трябват нови. 45 - та година свършва войната, до 65 - та не може да се стабилират системите да се изчистят от крайни хора, а с такива напред по дефолт не се върви. Важи и за СССР, за другите които са към тях, важи и за Запада и дори той минава през много тежка криза която е причината за виетнамската война. Едните правят концлагери, другите правят концлагери, понякога двама братя са от двете страни в различни лагери - единия е на страната на едните, другия на другите. А голяма разлика няма. За бившия соц.лагер разликата идва когато го оглавява украинец, изглежда се успокояват че го управляват и са те отгоре, но го докараха до изоставане. Те са южните руснаци.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      Вие започнахте първи (ех тая сложност кой е започнал първи)

Те случка изчерпваща частушката "биеха ми братчето"

Освободителя нещо няма желание свободно да се разходи в руска униформа в който и да е избран от него украински град
                      Хахахахах , театрална постановка от 2 ма души. Много ''на зла гад '' гледа ''руснака '' , при предложението .
                      А бе ти верно ще излезеш доста лековерен .

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Като го убия дали няма да ме СЪДЯТ и ВКАРАТ В ЗАТВОРА?
                        Нали съм добрия що ще ме съдят .....
                        В редица държави самозащитата е основание за падане на обвинение или поне действа оневиняващо.

Коментар

Като някой нахлуе в дома ти, за да избие жена ти и децата ти, с какво го посрещаш? Дребни сладки и мармалад?
                          Спешъли бота156 точно така написа че ще ги посреща. Не е майтап.
                          (само не съм сигурен дали в тая тема)

Коментар

Продължавам да не разбирам - по какъв начин каквото е направил САЩ (или поне в каквото го обвинявате) оправдава Русия за нейните действия?

Не знам дали ти е известно, но ако ти убиеш съседа си, понеже си чул по новините, чи и друг го е направил, не получаваш оправдателна присъда.
                            И "ама те и други го правят" не е смекчаващо вината обстоятелство в нито един НК по света.

Русия си отмъщавала на САЩ за Ирак, осакатявайки деца в Украйна ... топ логика! Направо ме е страх с какви хора живея в една държава.

Вие бихте ли ме убили на улицата, понеже преди 20 години някой друг е убил някого друг някъде?!?
                            Общо взето досега мисля целия ден няма нищо по темата. Относно твоето- прави се аналогия-говедарите ходят и по измислени предтекси разрушават суверенни държави. В момента в който друга държава започва да прави същото говедарите започват да подскачат че това е разрушаване на установения ред- но като ги попиташ кой е установил този ред неизвестно защо се затрудняват да кажат

Коментар

Не знам дали ти е известно, но ако ти убиеш съседа си, понеже си чул по новините, чи и друг го е направил, не получаваш оправдателна присъда.
                              И "ама те и други го правят" не е смекчаващо вината обстоятелство в нито един НК по света.

Русия си отмъщавала на САЩ за Ирак, осакатявайки деца в Украйна ... топ логика! Направо ме е страх с какви хора живея в една държава.

Вие бихте ли ме убили на улицата, понеже преди 20 години някой друг е убил някого друг някъде?!?
                              Колко много аналогии! Немога да не припомня мъдрия съвет: Аналогията е най-прекия път към глупоста.
                              Даже има басня на Езоп по този случай.
                              "Едно магаре, натоварено със сол, преминавало някаква река. Но се подхлъзнало, паднало във водата и солта се стопила, та то по-лесно се повдигнало. Зарадвало се от това и когато веднъж след време, натоварено със сюнгери, стигнало пак до река, помислило си, че ако отново падне, пак ще се приповдигне с олекнал товар и нарочно се подхлъзнало. Но случило се това, че сюнгерите се напоили с вода, и то, като не могло да стане, се удавило.

Така и някои хора не усещат как поради собствените си хитрини връхлитат на беди."

Та ако не искате като магарето да се удавите по-внимателно с аналогиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                                Eто тук е основната причина за войната срещу Русия.

https://www.youtube.com/watch?v=d2d_GLn64c0

Дългичко е, но имайте търпение. Дългичко и страшншчко.
                                Как да го гледаме, като още в първото изречение има смислова грешка. Каква война срещу Русия?!
                                Войната е НА Русия....

Коментар

Working...
                                X