Чухте ли какво е казал Лавров за посолтвото на Русия, като нищо ще го закрият. При всички положение това не е добре, защото когато нямаш дипломатически отношения с някой той въобще не се чуства ангажиран - почти не съществуваш за тази държава, да не говорим че може и война да ти обяви за два часа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами иракчаните бягат какво повече искаш- а пък като искаш бройка- ами бягай да броиш А по имена жертвите искаш ли да ти ги изброя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Хахахахах , театрална постановка от 2 ма души. Много ''на зла гад '' гледа ''руснака '' , при предложението .
А бе ти верно ще излезеш доста лековерен .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аааааа искаш да сееш картофи на жълтите павета- ееееее добре тогава. Групата на чембърлейновците е направила според исторически документи план за нападение на СССР преди да свърши ВСВ- така че мира и гълъбите са за льольовците, за чембърлейните са разораната софия и сринатия петербург. Избери си ти на коя страна да си
Както и да е, тезата ми беше за чембърлейните и Хитлер. Интересен прочит на "Преклонена главица сабя не я сече". Е, какво винаги - посича я.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Къде в линка ви има за броя жертви в Ирак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
В редица държави самозащитата е основание за падане на обвинение или поне действа оневиняващо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Съгласен съм, че НАТО е малко сламен човек.
Проспаха 20 години от раждането на новия Хитлер.
Група от Чембърлейновци зовяха за мир, бели гълъби и въглеродна неутралност, докато зад Кремъл са се ковали плановете за СССР 2.0.
Сега украинците са принудени да играят ролята на бент пред ордите ислямисти и монголоиди.
Но все още има време НАТО да се поправи и да защити цивилизацията от варварите.
Времето е малко, но има някакъв вариант.
Уви, няма ги Чърчил и Рузвелт.
Ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Колко много аналогии! Немога да не припомня мъдрия съвет: Аналогията е най-прекия път към глупоста.
Даже има басня на Езоп по този случай.
"Едно магаре, натоварено със сол, преминавало някаква река. Но се подхлъзнало, паднало във водата и солта се стопила, та то по-лесно се повдигнало. Зарадвало се от това и когато веднъж след време, натоварено със сюнгери, стигнало пак до река, помислило си, че ако отново падне, пак ще се приповдигне с олекнал товар и нарочно се подхлъзнало. Но случило се това, че сюнгерите се напоили с вода, и то, като не могло да стане, се удавило.
Така и някои хора не усещат как поради собствените си хитрини връхлитат на беди."
Та ако не искате като магарето да се удавите по-внимателно с аналогиите.
Русия има право да унищожи Украйна, защото САЩ не-знам-си-какво-си Кадафи е изключително опасна логика, защото развързва ръцете на всеки престъпник по света.
Вероятно и Чикатило си има оправдание за убийствата. Или живия изрод от Беслан, който гние в Сибир доживот. Ама изслушайте го, вероятно си има причина 3 дни да държи с тротил на кръста 1200 деца жадни и молещи се за живота си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Tepxi, никакъв СССР 2 не коват, просто украйна тръгна да ги гони от Крим и тази война е само за това. Той мирът е много трудно нещо, много трудно се постига и като се почне с нарушаване на договорите с които е сглобен после вече трябват нови. 45 - та година свършва войната, до 65 - та не може да се стабилират системите да се изчистят от крайни хора, а с такива напред по дефолт не се върви. Важи и за СССР, за другите които са към тях, важи и за Запада и дори той минава през много тежка криза която е причината за виетнамската война. Едните правят концлагери, другите правят концлагери, понякога двама братя са от двете страни в различни лагери - единия е на страната на едните, другия на другите. А голяма разлика няма. За бившия соц.лагер разликата идва когато го оглавява украинец, изглежда се успокояват че го управляват и са те отгоре, но го докараха до изоставане. Те са южните руснаци.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
А бе ти верно ще излезеш доста лековерен .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Като го убия дали няма да ме СЪДЯТ и ВКАРАТ В ЗАТВОРА?
Нали съм добрия що ще ме съдят .....
Коментар
-
Като някой нахлуе в дома ти, за да избие жена ти и децата ти, с какво го посрещаш? Дребни сладки и мармалад?
(само не съм сигурен дали в тая тема)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Продължавам да не разбирам - по какъв начин каквото е направил САЩ (или поне в каквото го обвинявате) оправдава Русия за нейните действия?
Не знам дали ти е известно, но ако ти убиеш съседа си, понеже си чул по новините, чи и друг го е направил, не получаваш оправдателна присъда.
И "ама те и други го правят" не е смекчаващо вината обстоятелство в нито един НК по света.
Русия си отмъщавала на САЩ за Ирак, осакатявайки деца в Украйна ... топ логика! Направо ме е страх с какви хора живея в една държава.
Вие бихте ли ме убили на улицата, понеже преди 20 години някой друг е убил някого друг някъде?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеНе знам дали ти е известно, но ако ти убиеш съседа си, понеже си чул по новините, чи и друг го е направил, не получаваш оправдателна присъда.
И "ама те и други го правят" не е смекчаващо вината обстоятелство в нито един НК по света.
Русия си отмъщавала на САЩ за Ирак, осакатявайки деца в Украйна ... топ логика! Направо ме е страх с какви хора живея в една държава.
Вие бихте ли ме убили на улицата, понеже преди 20 години някой друг е убил някого друг някъде?!?
Даже има басня на Езоп по този случай.
"Едно магаре, натоварено със сол, преминавало някаква река. Но се подхлъзнало, паднало във водата и солта се стопила, та то по-лесно се повдигнало. Зарадвало се от това и когато веднъж след време, натоварено със сюнгери, стигнало пак до река, помислило си, че ако отново падне, пак ще се приповдигне с олекнал товар и нарочно се подхлъзнало. Но случило се това, че сюнгерите се напоили с вода, и то, като не могло да стане, се удавило.
Така и някои хора не усещат как поради собствените си хитрини връхлитат на беди."
Та ако не искате като магарето да се удавите по-внимателно с аналогиите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеEто тук е основната причина за войната срещу Русия.
https://www.youtube.com/watch?v=d2d_GLn64c0
Дългичко е, но имайте търпение. Дългичко и страшншчко.
Войната е НА Русия....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар