Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
"Те не са човешки същества". Зеленски обяснява невъзможността за преговори с Русия
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че няма посредници в преговорите с Русия, защото по принцип е невъзможно те да се проведат.
"Години наред искахме преговори, като знаехме, че всеки момент може да се случи пълномащабно нахлуване и че не можем да живеем с факта, че постоянно ще има пълномащабна война. Ние знаехме кой е нашият съсед и какво се случва като цяло, но Русия избра този път - да унищожи всичко живо в Украйна. Тя не се нуждаеше от посредник", каза президентът.
Зеленски заяви, че е невъзможно да се преговаря, защото Кремъл не иска да прекрати войната.
"Така че да има или да се търсят посредници между страна, която защитава земята си, и страна, която е решила да я унищожи напълно... Те не са човешки същества. Какви посредници може да има между хората и звяра? Няма да намерите посредници, защото Русия не иска да сложи край на тази война", казва Зеленски.Last edited by barbaron; 18.08.2022, 18:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Крим май ще си го върнат по-рано от очакваното. Смешните С та мълчат, ако изобщо са останали. Бийй ватата по глЪвътъ....бий...бий.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеМай пак са пушили в Крим извън указаните местаНе се научиха тия руснаци къде да си хвърлят фасовете
https://youtu.be/2n3K6GpeobQ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Много ли ти се иска да ми резнеш зелката, а троле?!
Те и любимите ви укри така си мечтаеха да режат глави на про-руското население, затова сега останаха без държава.
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение... Тренирай и ще те запиша в групата, дето ще посрещаме братушките на Орлов мост следващата година, кебапчетата и бирата са на коремПървоначално изпратено от Макс Разгледай мнение...... България трябва да внимава с избора на чия страна се включва във войната, защото както загуби Западните покрайнини и Беломорска Тракия така може да загуби и АЕЦ-а..
Уважеми Prosty,
вие също пробвайте да отговорите, макар да е по-сложно от въпроса "българин ли сте?"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Много ли ти се иска да ми резнеш зелката, а троле?!
Те и любимите ви укри така си мечтаеха да режат глави на про-руското население, затова сега останаха без държава.Last edited by X_Y; 18.08.2022, 18:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеМай пак са пушили в Крим извън указаните местаНе се научиха тия руснаци къде да си хвърлят фасовете
https://youtu.be/2n3K6GpeobQтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Само ти ли не рабра, че тия бази са срещу шепата ватници (не повече от 5%). Ако тръгнете да правите нещо, тия 2000 войници, ще ви прережат гръцмуля. Руски шамари не стигат за Украйна, кво остава за 10 пъти по-силното нато.
Те и любимите ви укри така си мечтаеха да режат глави на про-руското население, затова сега останаха без държава.
Last edited by X_Y; 18.08.2022, 18:16.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Май пак са пушили в Крим извън указаните местаНе се научиха тия руснаци къде да си хвърлят фасовете
https://youtu.be/2n3K6GpeobQ
- 1 like
Коментар
-
Сега погледнах, там никоя държава в региона не членува в НАТО , с изключение на Австралия Не мисля че СК беше близка с някоя държава, напротив от това което съм чел за СК е че те след войната се изолират и не искат да контактуват с никой. Имат ли посолство в Китай ? Мисля че и Китай отхвърлят. Азиатския регион е много странен, въпреки планините от инвестиции случили се там.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepix, а твоята теория че конфликта е уговорен..Странно СК по принцип не си говори с никой и няма доверие на никой, сега се сближава с Русия.
В случая Гладна Корея използва възможността да получи още един източник на храна освен Китай. Освен това те са на преден план по тайванска линия и няма да пропуснат да се намърдат в евентуален съюз Вова-Си, даже вероятно го подбутват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
To било пълно със соросоиди в Русия. Направо свят ми се зави. Някой от местната фен дружинка да вземе да напише нещо ободряващо под клипа. Нещо путеводно.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://youtu.be/GelleTrfmyQ
Оказва се, че ПутинТийм има много отдавна.
Коментарите под клипа са на руски.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар