Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеРусофобите и подлогите на САЩ пак са се активирали и надават вой по форумите.
Това е ясен индикатор, че укрите губят войната.
Поглед.инфо имат коментарна секция, дир.бг - коментари под всяка статия. Спокойно може да си пишеш там колко е скапано да има повече от един вид паста за зъби в магазина и на какво й е на Ладата, че да трябва да има друг вид коли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеРусофобите и подлогите на САЩ пак са се активирали и надават вой по форумите.
Това е ясен индикатор, че укрите губят войната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, проблемът ти е, че не харесваш българите. Българомразието, както и русофобията, си е вид патология. Проблемът на вас българомразите е, че никъде не ви искат. За съжаление това е проблем и за нормалните българи, защото сахибите във Вашингтон чрез вас осъществяват политиката разделяй и владей.
Пък че я има и другата крайност - откачено сащолюбци, срамуващи се от Етъра и таратора, е една друга тема.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Аз затова мисля, че нещата отиват на гражданска война и то напълно сериозно. Не виждам никакъв шанс аз да искам подобни индивиди да ми определят битието, а те от своя страна не искат аз да определям тяхното. Ванга може и да се окаже права за откъсването на територии от България - един великолепен съветски анклав в Северозапада или например в Добрич би изиграл чудесно ролята на българско Придневстровие - ще сменят лева за рубла, ще върнат името Толбухин и ще сложат петолъчки на всички обществени сгради. ТНР ... с губернатор бившия уредник на местния музей. Ура.
Коментар
-
Аз затова мисля, че нещата отиват на гражданска война и то напълно сериозно. Не виждам никакъв шанс аз да искам подобни индивиди да ми определят битието, а те от своя страна не искат аз да определям тяхното. Ванга може и да се окаже права за откъсването на територии от България - един великолепен съветски анклав в Северозапада или например в Добрич би изиграл чудесно ролята на българско Придневстровие - ще сменят лева за рубла, ще върнат името Толбухин и ще сложат петолъчки на всички обществени сгради. ТНР ... с губернатор бившия уредник на местния музей. Ура.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Видяхме и колко олигофрена гласуваха за Провалите и подмяната продължават
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Оф ще се разплача от умиление.За добрите гастари дето отишли на Запад по неволя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Напротив - китайците много добре са се ориентирали накъде духа вятъра, и бързат да се присламчат към печелившата страна.
Колкото до Русия - тя нагледно доказа на целия свят, че не е в състояние да защитава хилядите си километри граница. В състояние е да се самоунищожи, ако натисне червеното копче и последва унищожителен ответен удар, но не е в състояние да защитава съществуващите си граници с тази пиклива армия от некадърници и мародери, управлявана от корумпиран и крадлив елит, който с бюджетите за модернизация на армията си е накупил яхти на стойност, по-висока от стойноста на целия военно-морски флот.
Това, което е най-вероятният сценарий за бъдещето на Русия, е след унищожаването на Москва и на още 10 многомилионни градове с ядрени ракети, останалата територия да бъде разграбена от многото на брой точещи си зъбите националности и околни държави. Целият свят ще спомогне този сценарий да се реализира, защото иначе съществуването на Русия ще продължава да бъде огромна заплаха за световния мир.
Аз си мисля, че НАТО и Запада вече не се страхуват от една потенциална ядрена война. По-скоро в нея вече виждат единственият възможен начин да се унищожи Русия и да се влезе в една нова ера на мир и благоденствие, но без Русия на световната карта. Вероятно вече има договорености, включително и с Китай, накъде да са насочени ядрените ракети на всяка една държава по света. Бас ловя, че тука Москва може да се кандидатира за нов световен рекорд с най-много насочени към нея ракети от целия свят, и Путин много добре го знае това. И много добре знае, че вече не е в състояние да контролира империята си, така че нейният край вече се вижда на хоризонта.
Путин има и една друга огромна заслуга за бъдещия световен мир - с неговите си действия той успя да убеди целият свят, че мир е възможен само и единствено ако той и Русия бъдат унищожени физически веднъж завинаги. Друга алтернатива за съжаление няма.
Щяха да докарат в Украйна 1000 самолета, щяха да обкръжат Русия от всички страни с кораби и ядренни подводници и онези щяха да подвият опашка и да си седнат на гъза, но никой няма сметка от това. Оръжейните заводи трябва да работят!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Както всичко и роданата вата се оказа ментак. Част от ватата дет се бореше срещу ваксините, се оказа ваксинирана. Другата вата Янев, който е против еврото, си държи мангизите в евро. Другата вата от бсп (бкп) пък и децата и в омразния Сащ (дет му викат кравария). На форумната вата обаче хич не мое се опрат. Тя не стига, че никога не е ходила в матушка, най-нагло и безцеремонно громи запада въртейки геврека там. Ватници - Шутове!
- 3 Харесвания
Коментар
-
"В платната на Костадинов духат няколко неща и едно от тях е войната в Украйна. Българският народ е традиционно русофилски, той няма антируски инстинкт, напротив - инстинктът му е проруски. В момента има малка група хора, които ужасно се радват на ситуацията, така беше и по време на ваксинирането, и с всички сили през цялото време крещят "Долу Путин!", ако не говориш против Путин, значи си путинист. (...) Перманентната истерия, която ни се предлага от тази малка група заинтересовани лица, са на път да докарат голяма група българи осъзнато да застанат на антинатовски позиции. Това е голяма грешка, тя се извършва от една група натегачи. (...) Тук въпросът е на нюанси на оценките за войната – Западът е напълно убеден, че украинците са снежнобели, а руснаците – предимно черни. Българите не са убедени в това. Повечето българи схващат това като вид религиозна война, която не е наша. Аз съм един от тези хора, ние не сме путинисти."
Управляващите от ПП са обещали сериозно на купища фактори, че България ще махне ветото за преговори със Северна Македония, отбеляза социологът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
И сега ако спреш и питаш един шофьор / тираджия за войната ще разбереш, че Путлер е прав, украинците са ужасни хора и К.К. с Възраждане ще оправи България!
Ежедневно се срещам с подобни индиви
........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Mateev, на китайците не им се занимава, те са взели парите на американците и европейците и фабриките построени с тези пари са при тях. Тези фабрики да не се унищожат ги пазят много по добре от ракети и каквото и да било. По принцип ги устройва белите маймуни да се подпукат в една термоядрена война, стига да не повредят планетата.Last edited by supertrader; 29.05.2022, 19:44.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
Коментар