Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Не избираме къде да се родим но избираме как да се развиваме. Сменяме темата за Пешето.
Дай прогноза за края на конфликта. Година, две, три?
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Припомняме съвсем близка история https://www.youtube.com/watch?v=ykvtD0aOz_k
(кви кръстоносци халюцинирате, горната история е след хелзинкските споразумения...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Тито. Въпреки Сталин.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениетоя въпрос го задавам и аз няколко пъти тук
обаче , спред някои така наречени русофили другаря сталин избил 100 мил от своите е най-великия политик на 20век.,
а жоро-мастиката, дето трябваше да му увиият червата около врата е “спаситаля” на България
Лека вечер от мен.Last edited by Selena; 27.07.2022, 01:15.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Преди това си отговори на друго питане: кой създаде македония такава каквато е? И кой я откъсна от България? Дали не беше чичко Сталин и преди него разните руски коминтерновци? А?D.Y.F-091066
Коментар
-
е благодарение на руската агресия срещу османската империя България я има
ама нали форума е профилен, ще обърна фнимание че руската агресия се финансирана с 60млрд годишен военен бюджет, а хамериканското миролюбие е финансирано с 13 пъти по-голям бюджет, бяджета на МАТО е над 1трлн и т.н.
тебе не те знам дали си жена, птица или риба, ама тука съм Яндекснал текста "горловская Мадонна"... разгледай по-подробно и си отговори на въпроса, кой използва бойна авиация срещу собствения си народ, ааа... в живия журнал е подробно разказана историята
https://yandex.ru/search/?lr=213&tex...&src=suggest_B
ами гръмналите кондиционери в Луганск? снимков материал също има в мрежата
Коментар
-
тоя въпрос го задавам и аз няколко пъти тук
обаче , спред някои така наречени русофили другаря сталин избил 100 мил от своите е най-великия политик на 20век.,
а жоро-мастиката, дето трябваше да му увиият червата около врата е “спаситаля” на България
Преди това си отговори на друго питане: кой създаде македония такава каквато е? И кой я откъсна от България? Дали не беше чичко Сталин и преди него разните руски коминтерновци? А?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеучете история бе мили хора! поредния кръстоносен поход на запада ще завърши с руски шутове на тези, които не са си научили урока...]
(кви кръстоносци халюцинирате, горната история е след хелзинкските споразумения...)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеучете история бе мили хора! поредния кръстоносен поход на запада ще завърши с руски шутове на тези, които не са си научили урока
SABATON - Defence Of Moscow (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=9TjXanLjpTU
- 2 Харесвания
Коментар
-
учете история бе мили хора! поредния кръстоносен поход на запада ще завърши с руски шутове на тези, които не са си научили урока
SABATON - Defence Of Moscow (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=9TjXanLjpTU
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
На тоя Българията се намира в Рашастан, Задунайската губерния. Дълбоко в неизмазаната му душегубка, само туй кофти, че заплатката му иде пак от презрения Запад - ама инак ще види дедов Интернет с 30 рупли заплатка
Купонът за пешовци, ботовци и прочее индивиди ще настъпи при обръщането на палачинката, тогава няма да ги чуеш повече да врякат и крякат.
Моят срок е до една година.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Айнщайн, а България географски къде се намира бе? Аман от много прости хора. Аман от хора, на които главите им са там дето слънце не огрява.
Лично мен простаците не ме стяскат особено. За простака има само едно средство. Той следва да се мачка и натиска надолу, където му е мястото.
А “ма” ще викаш на майка ти дето не е възпитала и на простата жена, която те търпи, ако още не те е изритала пак там
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАз имам едно питане, Кой е Степан Бандера? Дали Васил Левски е българския Степан Бандера? А Ботева е българския Шухевич?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Загубите са нищожни спрямо залога. Всяко нещо си има цена, включително човешкия живот - по Андрич. Гледам, че и някои ковидиоти плащат прекомерна цена за животеца си.
Коментар
Коментар