IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Бря да питам спецовете денацификатори, перамедалния най-беше май. С тия какво трябва да се прави
    Много са високи. Трябва да се скъсяват с 22 см
    Или да участват в някой филм - като този бестселър

https://t.me/uniannet/68896
    Last edited by barbaron; 19.08.2022, 14:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      Явно обаче още повече са закъсали, изтече обсъждане от 4-ти Авг.
      Че Путлер е закъсал - закъсал е
      Но се съмнявам в автентичността на този документ - намерих 2 варианта.

Коментар

• Бря да питам спецовете денацификатори, перамедалния най-беше май. С тия какво трябва да се прави

Коментар

• Покажи ми приятелите си, за да ти кажа кой си

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            пушачите от руската армия работят (пушат) много здраво, за да постигнат бързо и ефективно утилизиране на боеприпасите с минимум жертви
            най-добрият начин за един боеприпас да гръмне е като гръмне в склада
            Явно обаче още повече са закъсали, изтече обсъждане от 4-ти Авг.

Коментар

пушачите от руската армия работят (пушат) много здраво, за да постигнат бързо и ефективно утилизиране на боеприпасите с минимум жертви
              По словам Станиславского: «Энергетический мост» станет гарантией стабильных поставок чистой и доступной электроэнергии в Европу. Атомная энергия из Украины может, например, поставляться через Польшу в страны Балтии. Украина, обладающая мощностью 55 000 мегаватт, может стать сердцем энергетического узла Центральной и Восточной Европы».
              https://leg.co.ua/stati/energetiches...znachenie.html

Коментар

• Добре тази централа не е ли достатъчно далеч от украинските позиции, да не могат от там да стрелят по тях и да ме им се налага да отвръщат. Правят един периметър около нея и това е, а си трупали оръжие в нея, нека си го трупат, оръжието могат да го спират по пътя към нея извън периметъра за безопасност.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Frosty, проблема е за тези които ще бъдат засегнати , ako се засегнат и спрат съоръженията за производство на електроенергия, тогава реакторите предполагам трябва да се електрозахранят с дизелови генератори, но ако и те спрат или нещо се обърка ще спрат помпите на охлаждане на реакторите и тогава ще има взривил се реактор, той ще повреди останалите, а може и персонала да побегне да се спасява и тогава ще се взривят всички реактори. Така е за съжаление. Селскостопанска продукция от Украйна дълги години никой няма да я иска, както със строителното желязо което е радиоактивно и го пробутваха при нас, съответно го продаваха доста евтино.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Диверсии, Берти. Диверсии. И мотивирани за тях, много.

Коментар

• пушачите от руската армия работят (пушат) много здраво, за да постигнат бързо и ефективно утилизиране на боеприпасите с минимум жертви
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение

Иначе няма проблем, че украинците стрелят по централата. Нека стрелят нека се учат!
                        Активната зона на реакторите - на снимката по доло шесте купула, са изчислени да издържат пряко попадение на поне едно тонна авиациона бомба. Така че в случея, тия 155мм гаубични снаряди и евентуално пикливите 100 килограмови ракети изстрелвани от ХИМАРС, са с ефективноста на тапешник.
                        Опасността идва не толкова от директно попадение на снаряд или ракета в реакторната зала, а че украинците могат да засегнат някоя спомагателна система на централата - примерно системата за охлаждане на реакторите и тогава има вероятност да се получи огромна авария от типа на Чернобилската, или Фукушимската...

Другата голяма опасност е да уцелят и взривят хранилището където се държи отработеното ядрено гориво, което вероятно не е толкова добре защитено срещу взрив...
                        Всички знаят, че в отработеното гориво се съдържа плутоний, който е страшно токсичен и страшно радиоактивен, а периодът му за полурапад е ~ 24 000 години...
                        Ако прахът от взрива се разнесе в атмосферата цяла Европа може да се окаже засегната от ефект с непоправими последици...
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Звездата от "Властелинът на пръстените" Sala Baker. се обърна
                          към украинците с призив (https://bit.ly/3c6qizK) да не наричат руснаците орки

"Аз бях Саурон във "Властелинът на пръстените", но дори аз съм шокиран
                          от абсолютното зло, с което се борят украинците.
                          От името на световната диаспора на орките искам да отправя една важна молба.
                          Моля, не наричайте руснаците орки. Това ни обижда!
                          Орките няма да се целят в жени и деца, да крадат перални машини
                          и да серат върху килими.
                          Ние сме воини, а не боклуци", казва Sala Baker.

Той призова и за помощ за пострадалите от войната животни.
                          "Чух, че руснаците стрелят по зоопаркове и убиват беззащитни животни.
                          Не разбирам какво животните са направили с тях?
                          Моля, не наричайте руснаците орки. Срам ме е пред децата ми", добавя актьорът.

Коментар

• Всичко могат да направят, тези вътре мислят за собственото си оцеляване. Като всички хора. Например тези от подземията на онзи завод се предадоха за да оцелеят, да им пощадят живота. Тези в централата пък гледат да си струпат боеприпасите някъде където няма да им ги взривят.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
                              ... обаче ватниците стрелят! Те са уроди и даже по лошо - орки са!...
                              Само орки слагат в машинна зала на АЕЦ военна техника, заповядайте филмче от залата:
                              https://censor.net/ua/video_news/336...ali_zaes_video
                              после закудкудякайте, че не вярвате на очите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

След като уж интелигентни хора споделят едно ОЧЕВИДНО фейк интервю, пълно с правописни грешки и словоред на 8-годишно дете, няма какво да очакваме от лелите със селфитата с люляци и електората на Възраждане.

В тази връзка давам следните идеи:

1. Джо Байдън ексклузивно пред "Радомирски вести": "Искам всеки българин да бъде кастриран!"

2. Володимир Зеленски във видеочат с Николина Карагеоргиева от istinskitenovinibezcenzura.com: "Аз исках името Вагнер за азовци, но Путин ми го открадна!"

3. Макрон на прием в Елисейския дворец: "Завиждам на руснаците за богатия и уреден живот!"

4. Шойгу пред Комсомольская Правда: "Мечтата на живота ми е всеки българин да има яхта и Ягуар"

5. Сензационно интервю с пленения в Азовстал натовски генерал пред ТВ "Тунджа": "Освен ковид-гълъби, разработихме и ковид-слънчогледови семки Вуйчо Ваньо, които заразяват при чоплене"
                                Готино!
                                Пък това по-долу са празничните салюти на Победата на путлерастите:

Коментар

Working...
                                X