IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Няма никакъв банкрут в Русия .Всички санкции са в нейна полза , тъй като си вдигнаха цените на суровините което е от полза за Русия .
    А за кофискациите ще говорим зимата , когато замарожение еурогейци, ще изпитат съдбата на войнечетата по шинелчета на ген.Паулус.....

И руския резерв намаля със 100млр. гущера защото?
    С какво основно се занимават рашките като си тръгват от България знаеш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Не е хубаво да лъжеш.Поробени сме сега и два милиона българи станаха еничари...
      Това си е между другото точно руски комунистически модел мислене в стил “невъзвращенци” и прочее глупости, както жителствата и всякакви други ограничения нормалното пътуване на свободните хора от диктаторски тип.

Кой ти дава на теб моралното право да съдиш два милиона души? Я се осъзнай малко.

Кой си ти да даваш подобни квалификации?
      Last edited by Selena; 26.07.2022, 18:35.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=xS0gqArlTE0 Скотт Риттер: Большая Семерка и российские энергоресурсы.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Факт до момента е рашкия банкрут, при това потвърден. В момента им конфискуват всичко, скоро няма да има отде да получаваш 30те си рупли даже
          Няма никакъв банкрут в Русия .Всички санкции са в нейна полза , тъй като се вдигнаха цените на суровините което е от полза за Русия .
          А за конфискациите ще говорим зимата , когато замарожение еурогейци, ще изпитат съдбата на войнечетата по шинелчета на ген.Паулус.....
          Last edited by Rodnok; 26.07.2022, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

на премиер на независима държава.

Щяла била да затваря посолство. Да ти кажа ли защо не го затвори? Защото не им изнася.

.
            Всички видяхме премиера на независимата държава колко е умен и колко е независима държавата. А руснаците по добре да бяха затворили посолството, но да бяха оставили лицензите, сега имаме посолство, ама работа няма да има

Но иначе правя евала на говедарите имат много добра психо школа- хващат първия некадърник- справка независимия премиер , правят го премиер на робите и ги хайдакат. Хващат децата на най големите си критици и обещават да ги направят хора по своя си начин- съответно след 1 година критиците запяват друга песен- справка курнела и вигенин

Коментар

Не е хубаво да лъжеш.Поробени сме сега и два милиона българи станаха еничари...
              Еничар наричай себе си и подобните на тебе. Еничарско и робско е именно твоето мислене.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Моля? Я, пак.

Живееш в някакъв твой възможен свят. Фабриката за илюзии на Запада продължава да работи, но и там има големи пробойни вече. Ако видиш кой е филм номер едно за миналата година ще се изненадаш.

А защо яхтите им са на Запад? По същата причина можеш да ми обясняваш как на Слънчака е много яко, иначе англичаните нямаши да ходят там.

....

Добавка:

Пак повтарям, че банкрутът на Запада е факт, а не е тема, която подлежи на обсъждане. Този факт може да ти харесва или да не ти харесва, но това не променя нищо. Тема на обсъждане може да бъде единствено какво следва оттук насетне.
                    Опровергай ме с конкретни примери обаче. И кажи, ама честно какъв процент западни акции купуваш срещу процент източни акции?

Коментар

Много яко си се назобила с джендърска пропаганда....не ме интересува Русия интересува ме България която ти заряза.За пари.Заряза Родината си точно когато тя имаше най много нужда от теб.Заразя старите си и болни майка и баща за пари.Те изплакаха сълзите си по тебе ама пустите пари те са по важни това са ви ценностите на вас....Но Видовден дойде и няма да се сърдите на нашето отношение към вас....И не ми разтягай лакърдии колко обичате България колко пари сте донесли и как Европа ни давала пари.Плюя аз на вашата фалирала Европа.И на миризлиеите ви фалшиви ценности.Дано Путин ви ликвидира да се влачите по корем на Калотина това заслужавате...Ноля модератора да не трие...
                      Оооо, не си ти този, който ще ми държи сметка, нито пък ще ти изпадам в обяснителен режим.

България я осакатиха именно комунисти като теб и такива преди теб. С тъпоглаво квадратно късогледо РОБСКО мислене.

Ти си роб на идеология, която отдавна се е изчерпала. Именно заради такива като теб нормалните са навън. Да, нормалните квалифицирани и кадърни хора, които не желаят да живеят командвани от някаква чужда върхушка, ползваща чужд модел. Справка самозабравилата се руска посланичка дето размахваше пръст на премиер на независима държава.

Щяла била да затваря посолство. Да ти кажа ли защо не го затвори? Защото не им изнася.

Мъката при теб и подобните на теб е, че няма как вече да контролирате всичко. Няма ги доносите, няма ги партийните секретари, няма го издигането по червена линия за наистина некадърните хора. Няма ги телените огради по границите, няма ги прасетата в Белене. Мъка.

Колкото имаш право да се изказваш тук ти точно толкова имам право да се изказвам аз. Повярвай ми родово право, защото разгонихте фамилията на поне три поколения образовани и нормални хора.

Сега за любимият ти диктатор - давам му година преди да се гътне. Пак ще си приказваме.

И понеже си велик “енергетик”, все пак не забравяй, че има и други държави доставящи както газ, така и нефт. Хайде холан и с твоите лакърдии.

Колкото до фалшифи ценности, бихме поспорили чии са по-фалшиви - ти си суеверен комунист, който вярва на “пророчества” тип баба Ванга, баба Слава и прочее, а аз твърдо вярвам, че за да има прогрес в дадено общество трябва да има работеща съдебна система, липса на корупция и лансиране на образованите и кадърни хора нагоре, което естествено би ви изболо очите и би предизвикало автоматична апоплексия у масата уникална простотия, която за съжаление полази обществото ни.
                      Last edited by Selena; 26.07.2022, 18:28.

Коментар

Съгласен с повечето неща. Не съм съгласен с идеята ти, че зад фасадата на ЕС стои някаква по-добра Европа.

Зад фасадата на ЕС няма нищо. Пустош. Пълен морален, културен, интелектуален и !икономически! фалит. Само в Източна Европа е останало нещо истинско, но за да може да се прояви трябва пълно скъкване на връзките със Запада и съюз точно с Русия.
                        Ти нормален ли си? За какво ни е съюз с Русия....пак да ни поробят...

Коментар

Моля? Я, пак.

Живееш в някакъв твой възможен свят. Фабриката за илюзии на Запада продължава да работи, но и там има големи пробойни вече. Ако видиш кой е филм номер едно за миналата година ще се изненадаш.

А защо яхтите им са на Запад? По същата причина можеш да ми обясняваш как на Слънчака е много яко, иначе англичаните нямаши да ходят там.

....

Добавка:

Пак повтарям, че банкрутът на Запада е факт, а не е тема, която подлежи на обсъждане. Този факт може да ти харесва или да не ти харесва, но това не променя нищо. Тема на обсъждане може да бъде единствено какво следва оттук насетне.
                          Погребение следва.Ще се влачат по корем на Калотина.Ако от мен зависи бих им набил шута отзаде щото това заслужават...

Коментар

Моля? Я, пак.

....

Добавка:

Факт до момента е рашкия банкрут, при това потвърден. В момента им конфискуват всичко, скоро няма да има отде да получаваш 30те си рупли даже

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Къде са водещите технологии и производства? На запад.
                              Моля? Я, пак.

....

Добавка:

Last edited by terziеv; 26.07.2022, 17:26.

Коментар

• Кратунчо е обезумял.Не може да понесе че пак сее минал.Ха ха ха ха аха хииииих

Коментар

Working...
                                X