Не ми е работа да питам, но защо има толкоз идиоти във форума? Стана ясно, че украинците са кьопави в ПВО-то и започнаха да стрелят на всички страни, но троловете тук държат на своето, че руснаците са нападнали Полша. Ами, ако някой катър извлачи невзривена ракета през украинско-полската граница, той с руски паспорт ли би бил, издаден му специално от Захарова като на любимото магаре на Путин? Бъдете малко по-мисловни, задържайте вниманието си фокусирано повече от 15 секунди. Налейте малко когнитивна ликвидност в главите си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Въпреки периодичните ни драки с тебе аз те уважавам като един от малкото технически грамотни хора в този форум, но защо си на страната на агресора - е те това не мога да го осъзная и преглътна.
Прочее, доживях да признаеш, че е възможно "изобретението ми" ( макар че, не уточняваш кое, щото са повече) а това, кой и дали е или не е изобретател на нещо - ама каквото и да е, поради "причината", че и други могат да го изобретят (факт) - не го решава някой персонално, ами законодателно, е прието становището, че това е първият, който го изнамира и предлага. Относно твърденията за разни мании, както установихме, твърдящият го, няма съответната квалификация и, по тази причина, едва ли си заслужава, да бъде вземан насериозно.
П.П.: УМОРИХ СЕ да лея жлъч и съм готов да сключа даже мир, ако и ти го сториш.Last edited by Pyramid; 16.11.2022, 15:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а изобретението му ще признаеш ли?
Коментар
-
В Тридевятом государстве
(Трижды девять — двадцать семь)
Всё держалось на коварстве —
Без проблем и без систем.
Нет того чтобы сам воевать —
Стал король втихаря попивать,
Расплевался с королевой,
Дочь оставил старой девой,
А наследник пошёл воровать.
В Тридесятом королевстве
(Трижды десять — тридцать, что ль?)
В добром дружеском соседстве
Жил ещё один король.
Тишь да гладь да спокойствие там,
Хоть король был отъявленный хам:
Он прогнал министров с кресел,
Оппозицию повесил
И скучал от тоски по делам.
В Триодиннадцатом царстве
(То бишь — в царстве Тридцать три)
Царь держался на лекарстве —
Воспалились пузыри.
Был он милитарист и вандал,
Двух соседей зазря оскорблял,
Слал им каждую субботу
Оскорбительную ноту,
Шёл на международный скандал.
В Тридцать третьем царь сказился:
Не хватает, мол, земли.
На соседей покусился —
И взбесились короли:
"Обуздать его, смять!" — только глядь,
Нечем в Двадцать седьмом воевать,
А в Тридцатом — полководцы
Все утоплены в колодце
И вассалы восстать норовят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, няма как да е Х...ракетата, те се изтрелват от изтребител, такъв не е имало и няма обхвата да прелети над Украйна и да се забие чак в Полша.
Истината е, че Гугъл вече ме е разбрал какви са ми предпочитанията, и ми предлага само такива клипове, които искам да видя и чуя, В темата обаче има и клипове на противната страна и ако щеш вярвай, но и тях ги изглеждам и се опитвам да си съставя собствено мнение по въпроса.Last edited by Mateev; 16.11.2022, 14:39.
Коментар
-
Въпреки периодичните ни драки с тебе аз те уважавам като един от малкото технически грамотни хора в този форум, но защо си на страната на агресора - е те това не мога да го осъзная и преглътна.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А, 50 от останалите, са улучили 60 обекта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПоследни новини:
1. Окупантите напускат укрепените позиции по левобережието и вече са избягали на 20 километра от Днепър
2. Десант не е имало, но силно се е активизирало партизанското движение, а на орките им трябва много малко, за да се насерат от страх и да хукнат да бягат.
3. Украинците са направили дарения за 20 морски дрона, но са нужни още 80. Включете се и вие.
4. От вчерашните над 100 ракети 73 са прихванати и унищожени.
Коментар
-
Удар РФ по Польше. Ответ НАТО
Според експерти, казващи си мнението по публикуваните снимки и видеоклипове, става въпрос за руска ракета X-55. За зенитните ракети това е прекалено голямо разстояние, което автоматично прави на пух и прах руското оправдание, че това е украинска ПВО раакета. Ако е било взрив във въздуха, осколките трябваше да се разлетят на разстояние 10 километра, но такива няма.Last edited by Mateev; 16.11.2022, 14:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТрябва да лъжем, да лъжем, да лъжем, да лъжем И ПАК ДА ЛЪЖЕМ, иначе, ВСИЧКО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.
Коментар
-
Доказано, НЕ СИ НА СЕБЕ СИ.
Коментар
Коментар