IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://kostia-kopeikin.com/

Всеки месец ще излиза рейтинг на най-високите точки. Аз залагам на Роднок!

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Куклени фантазии
      Преди на който е минавал като имаше пропусквателни пунктове и после като ги махнаха и не си личеше къде са били между Австрия и Германия, ако му кажеш че сега пак са ги отворили ще се шашне..ама на пишат че ги възтановили. Просто коментирам дали по обратния път няма да върнат и визите и за самите граждани в ЕС..за борба с мигрантите просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение

Протести срещу емигрантите не съм чел да правят, само са възтановили пропусквателните пунктове, пак има граници..може би и визи ще се въведат за вътрешно движение в ЕС.
        Куклени фантазии

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Ама разбира се. Малко са им мигрантите, зависимостта от богатия диктатор с бедния народ, либерастията и гедеращината.
          Протести срещу емигрантите не съм чел да правят, само са възтановили пропусквателните пунктове, пак има граници..може би и визи ще се въведат за вътрешно движение в ЕС.

Коментар

• Днес свалени 4 вертолета за няма 20 мин. А дали това е IRIS, още се незнае.

Коментар

• къде е барби?
              искам да го питам нещо за анти нато протестите на франсетата
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin 15.09.2022, Разгледай мнение
                ...

Украинцы в ужасе: ФАБ-500 обнуляют ВСУ, Изюм и Балаклея превращаются в кладбище для захисникiв незалежнiстi 22 часа назад Свободная пресса Украинские телеграм-каналы из числа последних адекватов выгружают ссылки о бесконечных каретах скорой помощи, которые мчатся в забитые под завязку медучреждения . Везут с мигалками самостийных «трехсотых», причем из территорий, недавно перешедших под контроль б...кой армии. Об этом же пишет, кстати, и зарубежная пресса, в частности французская, которая показала репортаж из Краматорска о переполненных госпиталях. И этот поток, судя по выкладываемым в Сеть видео, нарастает как снежный ком. Бан....кий народ задается вопросом, как же так? Русские вроде ушли, а потери стремительно растут. Неужели там и впрямь ловушка?!...
                Бря никой ли няма да мъцне какво става с тая ловушка
                Бързоходни,ватин,макс,Prosty,родшмок?

Коментар

• Ама разбира се. Малко са им мигрантите, зависимостта от богатия диктатор с бедния народ, либерастията и гедеращината.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

В скоро време украинците ще получат пво и по- далекобойни ракети за хаймарсите, както и още бройки от тях

Ядрено оръжие трябва на украинците. Или тяхно, или разположено на тяхна територия. Със способността да порази Москва. С терористи има смисъл да се преговаря само от позиция на силата, те от друго не разбират и те мислят за либераст.

Коментар

• Tepix, в Германия искат да връщат Меркел четох.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение

Е доколкото в конфликта участват и немски танкове с кръстове - да не би на някой да ну е ясно че са немски, вероятно някой руски творец ще спретне сходна инсталация пред немското посолство в Моква.
                        ...и надпис:
                        "Вашето...ТОВА, бе разбито от нашето ОНОВА".

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кой си ти да казваш на независима държава с химн, герб и знаме, да дава? Пий си хаповете бре Волгин, ще ви скъсат червените прашки тея укропи.
                          Предполагам, чувал си за т.нар. Свобода на Словото? Е, човекът я упражнява и кой си ти, да му нареждаш? Седи мирен.

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                            GiRo, Украйна няма да се измести териториално и ще има Русия за съсед, също международната общност за да даде 1 лев на Украйна на нея и излиза 10лв, та докога ще издържи да им дава ? Някакви области са се вдигнали да искат независимист да се отделят от Украйна, ами дава им се независимост без Украйна да си ги връща териториално или Русия да ги присъединява. Така се решава и въпроса със съседството. Защото се забелезва че апетита на Украйна не е по малък от този на Русия, дори го превишават някой път така случайно като си кажат какво мислят. За да няма повече такъв конфликт от този вид и да не започне черна серия от такива конфликти не може да се допусне нито Украйна да спечели, нито Русия..налага се да загубят и трябва да го приемат.
                            Не може всички да те харесват. Свиквай, Дани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Последно и ти обещавам, че няма да пиша до края на този месец, защото наистина ми е все тая. Моята теза е следната - ако на Хитлер му бяха дали Данцигския коридор някога, за да се свърже с Източна Прусия, ВСВ в този вариант нямаше да има и Англия все още щеше да е някаква полуимперия. Същото ми е мнението и сега за Путлер - да му дават левобережная и приднестрието и да си ЕПМ, като останалата част от Молдова и Украйна се приемат в НАТО с всички произтичащи от това гаранции. Но само в НАТО, без ЕС - голтаци с претенции не ни трябват. Не виждам с какво Путята ще стане по-велик и боеготовен, като прибави левобережная - лично мнение!

Глупостите за русофилията ги предлагай на друг - аз съм първият в този форум, който е предлагал 3 март да не е национален празник, а такъв да е 6 септември или 24 май. И винаги съм отстоявал тезата, че блядовете не са ни приятели, а още по-малко братушки, и си следват интересите, в които интереси България никога не е била на първо място дори на Балканите, както остава за другите. Сред първите съм, които ви изнамериха стихотоврението на Вазов (изявен русофил), с което помита русофилските си чувства, когато блядовете са в нашата Добруджа! Но това, че не харесвам руснаците, не означава, че трябва да обичам някакви си севернофиромци, пардон украинци - измислен народ, с измислен ези, измислена история и претенции до небето. Да се оправят. Точка. Бъди здрав и успешен, както и спо-малко никове
                              Кой си ти да казваш на независима държава с химн, герб и знаме, да дава? Пий си хаповете бре Волгин, ще ви скъсат червените прашки тея укропи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Горе-долу същото, което предприе при анексирането на северен кипър от Турция преди 45 години - и тогава у нас беше пълно с кипърски студенти. Или пък каквото предрие при размазването на Сирия като държава - у нас и сега е пълно със сирийци, и то не от вчера.

Какво казал този или онзи миндил ми е все тая, аз си гледам родния интерес, а той е Украйна извън ЕС, щото са голтаци, че и с претенции. Дали ще ги претопяват мужиците или ще станат една голяма Северна Фиромия - все ми е тая. И за блядовете ми е все тая. Колкото повече се задълбаваме в тази война, толкова по-зле за нас. Украйна не е член нито на ЕС, нито на НАТО, че да имаме каквито и да е задължения спрямо нея. Виж ако путята удари Прибалтика, тогава ще е друго, ама той Прибалтика не я удря, удря някаква си Украйна.

Затова и позицията ми е такава, каквато е когато Турция да речем си прави "специални" операции срещу кюрдите в независими държаваи като Ирак и Сирия и нарушава териториалната им цялост. Съчуваствам им срещу агресора и толкова, но не бих рискувал отношенията ни с Турция затова. Така достатъчно ясен ли съм -реал политик му се вика и знаеш кой го е прилагал
                                Волга, ти ли си бре? Бегай в радиото да бълваш пропаганда, там поне нЕма кой да спори с болшевик като теб.

Коментар

Working...
                                X