Дори си признаха за това деяние без никой да ги питай !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеПо скоро има укрофобия, отколкото русоробия. Но който каквото иска, това вижда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеГоспода, хабите прекалено много енергия и емоции, за да спорите с русоробите. Безсмислено е, те от аргументи и доводи няма да се впечатлят. Ето виждате, че на черното казват бяло и не им пука. Те са просто фенове на Путин и Русия и нищо няма да промени това. Разбира се обичат ги отдалеч и никога няма да си и помислят да се устроят там. Това е една романтична любов, която няма обяснение, както любовта към любимия отбор. Обичаш го дори и като пада с 6 на 0 на собствен терен. Ядосваш се но го обичаш. И да дойде един фен на противниковия отбор да те убеждава, че твоя отбор е кръгла нула, няма да те разубеди да го обичаш.и бронебойни куршуми за нея няма открити, няма открити!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеГоспода, хабите прекалено много енергия и емоции, за да спорите с русоробите. Безсмислено е, те от аргументи и доводи няма да се впечатлят. Ето виждате, че на черното казват бяло и не им пука. Те са просто фенове на Путин и Русия и нищо няма да промени това. Разбира се обичат ги отдалеч и никога няма да си и помислят да се устроят там. Това е една романтична любов, която няма обяснение, както любовта към любимия отбор. Обичаш го дори и като пада с 6 на 0 на собствен терен. Ядосваш се но го обичаш. И да дойде един фен на противниковия отбор да те убеждава, че твоя отбор е кръгла нула, няма да те разубеди да го обичаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Дойдох, опитах и претеглих.Имат хубаво старо кино, най-хубавата водка, най-добрият балет, най-добрите хумористични писатели и няколко модерни певци, които харесвам - вкл. споменавания често от мен Егор Крид. За спорт се чувствам шокиращо некомпетентен, но са тенис и биатлон сила и ненадминати в художествената гимнастика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Edna zada4a- ако украинците всеки божи ден убиват по 700 човека, а руснаците по 70, след колко дни укропската армия ще бъде пред москва
- 4 Харесвания
Коментар
-
Господа, хабите прекалено много енергия и емоции, за да спорите с русоробите. Безсмислено е, те от аргументи и доводи няма да се впечатлят. Ето виждате, че на черното казват бяло и не им пука. Те са просто фенове на Путин и Русия и нищо няма да промени това. Разбира се обичат ги отдалеч и никога няма да си и помислят да се устроят там. Това е една романтична любов, която няма обяснение, както любовта към любимия отбор. Обичаш го дори и като пада с 6 на 0 на собствен терен. Ядосваш се но го обичаш. И да дойде един фен на противниковия отбор да те убеждава, че твоя отбор е кръгла нула, няма да те разубеди да го обичаш.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...но, дори не опита.Имат хубаво старо кино, най-хубавата водка, най-добрият балет, най-добрите хумористични писатели и няколко модерни певци, които харесвам - вкл. споменавания често от мен Егор Крид. За спорт се чувствам шокиращо некомпетентен, но са тенис и биатлон сила и ненадминати в художествената гимнастика.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Тук грешиш - до 17-тата си година слушах руска телевизия ВСЕКИ ДЕН, въпреки, че вече не беше от възторг - Баща ми е бивш член на БКП - идеалист като млад, отвратен до безобразие като възрастен. Като дете ме е влачил по митингите на СДС, даже не помня - беше в такъв потрес от комунистите, че мина отдясно.
Преди около 20 години отидоха с майка на първото си пътуване в Западна Европа - 3 седмици с кола през 10-на държави.
Оттогава е още по-върл русофоб.
Чул съм руската гледна точка, видял съм какво предлагат руснаците - и най-вече съм в едно семейство с човек, който е бил като теб, Роднок и вутин. Въпреки всичко той продължи да гледа руска телевизия, защото разбира само руски (и малко немски). Още в края на февруари ми каза, че руснаците са тотал щета като оръжия, стратегия и замисъл и че тая тяхната няма да стане. (Вероятно тогава в целия свят единствените сигурни в украинската победа са били баща ми и Зеленски).
Той ми праща и повечето информация, която цитирам тук - за руски ютубъри, статистики на Росстат, новини от Русия и прочее. Аз руски почти не зная, той ми дава основното в кратце.
Та така с "Походи в чуждите обувки", "чуй и другата гледна точка" и "събери всички мнения и тогава отсъди"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Точно така. Хиляди пъти повече от теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Може и да преувеличават. Но дори и 110 хиляди да са убити и тежко ранени,пак е огромен брой.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Edna zada4a- ако украинците всеки божи ден убиват по 700 човека, а руснаците по 70, след колко дни укропската армия ще бъде пред москва
За да е решима задачата, трябва да се поправи условието така: Ако украинците всеки божи ден убиват по 700 човека, а руснаците по 70, след колко дни руската армия ще бъде в Киев?
Отговорът пак е никога де...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Та както предположи пирамидата- ЕЖК- в случая един татко каза
- 1 like
Коментар
Коментар