Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
То проблема е, че и да се стигне кво от това.
Че подписани договори с Украйна, путлирчу има колко искаш. И квооо.
Утре пак пуска танковете/магаретата и туй то.
Русия докато не върже полудялото си дърто джудже, никви договори с "Русия" нищо няма да значат!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТоя Одеса беше видял взета от руснаци, па Киев след седмица, щото вече партизаните действали в Киев.
та толко му струват прогнозите..Last edited by aleks262; 18.02.2025, 16:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
о, напротив, ще е изгодно и за двете страни
саш и русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТрудно ще се постигне споразумение изгодно и за двете страни. Тия преговори може и доста да се проточат и пак да не се стигне до мирен договор.
Че подписани договори с Украйна, путлирчу има колко искаш. И квооо.
Утре пак пуска танковете/магаретата и туй то.
Русия докато не върже полудялото си дърто джудже, никви договори с "Русия" нищо няма да значат!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Никак, точно както нищо не оправдава нашето през 1913, ама ние ѝ викаме на онази война Междусъюзническа. Обаче победители не ги съдят, а вие така и не разбрахте, че ЕС с простията си, подведен от жълтото турче от грейт британ, сведе опциите до 2 - разпад на Украйна или разпад на Русия. Как да ти кажа, като кое е с вероятност 99%? Странно, че умни хора не могат да го разберат!
.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кое е обяснявано 100 пъти, освен жусуииии? Един нормален суот анализ имаше ли? За чий беше контранаступа през 2023? Колко са жертвите в Украйна? Има ли изобщо някакви шансове Украйна? На каква цена? Ей такива въпроси
Моята теза изначално е една и съща, точно като с грипа - апропо, какво стана с грипа, как атака чичко Путлер го излекува за няколко дни- на ми пука за Украйна, не ми пука за Молдова, не ми пука за Беларус! Те не са нито в ЕС, нито в НАТО! Не са бре, не са, не ми пука за тях повече, отколкото за Армения и Азербайджан! Не ми пука повече отколкото за Сърбославия през 1999 - да ги бомбят и да се орпавят - като скачаш против големия брат и се правиш на мъж, накрая ядеш дървото. И да, понеже съм чел учебници по история на Украйна от 2000 година, съм наясна за каква шовинистична кочина иде реч там - нещо като огромна северна фиромия.
Та дай по точки и да направим дискусия - ама без жусуи простотии, може ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТрудно ще се постигне споразумение изгодно и за двете страни. Тия преговори може и доста да се проточат и пак да не се стигне до мирен договор.
саш и русияпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеБръснарката вчера се беше подмокрила от фантазии. Каза че днес само слагали подписите! Пък нищо не се чува още хахах
https://x.com/notcapnamerica/status/1889745649714753859
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеБоян Чуков: Фон дер Лайен отива на съд, а Зеленски ще напусне поста
та толко му струват прогнозите..
- 3 Харесвания
Коментар
-
В Дамаск бяха арестувани трима от извършителите на клането в столичния район Тадамон, извършено от членове на Държавна сигурност и армията през април 2013 година.
Един от тях, член на Военна сигурност, оперираща по времето на режима на Асад, лично показва на силите за сигурност масовите гробове, където са заравяни трупове на цивилни. Според показания убитите са близо 500.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа Украйна и предстои да изживее своя Берлински конгрес....Не е истина как ги изграха американците.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар