Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
GiRo, кое е истина, освен че хора които не знаят че масово народа няма пари и живее от заплата до заплата, решили да направят инфлация по странен начин. Нали за да се повишат трайно цените трябва да има с какво да се купуват тези по скъпи стоки, а народа пари няма. Как да стане ? Сега накрая цените ще паднат под нивата преди пандемията и то сериозно. Честито на купилите скъпо, ще могат да продадат още по евтино.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Не очаквах да разбереш сарказма!
Коментар
-
Агро, има неща за които САЩ не могат да дадат дори разумно обяснение. Байдън изтъкваше като проблем пандемията, нея щеше да преборва и още като ги избраха тръгна да се занимава с Русия, просто я отметна задачата с пандемията като решена. А тя си беше голям проблем за целия Свят. Ако Китай е виновен както говореха тогава, че за да не си спре икономиката не е взел мерки да не пръсне заразата по Света, то Байдън който неглежира проблема невинен ли е ? Защото говореха за голяма вина на Китай..много тежко ги обвиняваха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение... Русия нападнала Украйна.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Точно така - старата любов ръжда не хваща, но вече сиренето не е с деньги, а с евромарки, а когато си се надупил веднъж, нямаш проблем мд асе надупиш и втори път. Примерно идолът на умнокрасивитета - другарят Бойкикев, е христоматиен, но това е друга темаLast edited by GiRo; 09.01.2023, 21:38.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не оправдавам САЩ. Но си представям съдът в Хага, стои на стола за подсъдими някой от шайката и съдията казва - какво ще каже обвиняемия в своя защита?
и адвоката му почва
- ами те САЩ така и така.....
Смях в залата!
Наистина както каза несериозно е.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Разбирам какво искаш да кажеш! Начина да спрем Русия е да я заплашим с ЯО. Мъдър човек си
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Неудачник също е руска чуждица, която няма български еквивалент. Но пък виж как пасва на русофили.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ набързо два въпроса към двата лагера, макар че май знам отговорите и по двата, но все пак:
1. Към симпатизиращите на Русия - всички знаем, че война се печели с авиация и неконвенционални бомби (вакуумни и прочие, не говорим за ядрени). Русия би следвало да има и двете и то по-много - защо не ги използва? Особено авиацията - все пак не сме 1915 и окопите в открито поле са перфектна мишена и за неконвенционални бомби (така американците утрепаха Осама, при това в пещерен комплекс), и особено за аваиция, която следва да ги застеле с бомбен килим. Същото се отнася и за цели в Киев, Харков, херсон, одеса или където и да е - къде е руската авиация?
2. Към феновете на Украйна - чета за някаква Украинска православна църква или беше Православна църква на Украйна, или както там се казва - някакво разцепление имат тип нашето преди 30 години. Та, ако тя е самостоятелен правен субект, какво ви е мнението за Македонската православна църква - Охридска архиепископия? И за Киевска Рус ми е интересно, особено в контекста на Охридската школа, примерно, Кутмичевица, СамОил и т.н.
Благодаря, ако изобщо някой се отзове с нещо различно от помия, клипчета в социалките (нямам социалки) и лафчета как съм путлераст или сороспия
Вероятно изпускаш третият лагер, моят...и не съм сам в него. На българите интересуващи се на първо място от България.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Изобщо много странна война, в която въпросите са повече от отговорите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Терминът е руски, а виж, явлението - свойствено на всички. Слез на Земята. Убеден съм, АКО си с всичкия си, триста пъти, ще предпочетеш да те уплашат с ЯО и да се спреш, отколкото само веднъж, да го употребят по теб.
...Ама не виждам да разбираш, какво ти казвам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Терминът е руски, а виж, явлението - свойствено на всички. Слез на Земята. Убеден съм, АКО си с всичкия си, триста пъти, ще предпочетеш да те уплашат с ЯО и да се спреш, отколкото само веднъж, да го употребят по теб.
...Ама не виждам да разбираш, какво ти казвам.
- 7 Харесвания
Коментар
-
На този Парад на Пошлостта?
Коментар
Коментар