IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• споко, най вероятно ще им се наложи да я напуснат
    ще се преместят малко на изток, кво толко?

а керченския мост дет фърлиха 2 ли 3 милиарда , най - вероятно на тръгване ще го взривят
    гордостта на вовата - керченския мост и хиляди километри тръби за гасс из европа, ше останат паметник от съветско-украинската война

Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
    barovec, Крим е военната база на Русия в нашия регион, ако го няма остава само Инджирлик.

Коментар

• Тоновете глупости ги пишете вие и май въобще не ви пука.

Коментар

• barovec, Крим е военната база на Русия в нашия регион, ако го няма остава само Инджирлик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Един път и ти да кажеш истината. От кое ведомство си-СВР,ГРУ или ФСБ?
          Откъде ще вземаме суровини когато руснаците почнат да продават само в Азия ? Разбира се от никъде, много хитро е да ти спрат тока, да нямаш транспорт..Много добри времена ни чакат, няма що.

Коментар

• на втория или третия тур от преговори в анталия го имаше варианта с крим руски , още април-май.
            прибраха се в москва и след два дена обявиха преговарящите за предатели

не се заблуждавайте, хората от първия ешалон в кремъл са наясно с г*мната дето ги забъркаха

в момента съветско-украинската война е изцяло вътрешно-политически проблем на кремъл

Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ако още след провалът под Киев бяха се оттеглили и сключили мир, щяха да запазят Крим и най-вероятно Донбас щеше да остане територия със спорен статут.Сега ще изгубят всичко в Украйна, ще дадат стотици хиляди жертви, а санкциите ще доведат до крах на Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Отдавна си го задават тоя въпрос. Ама какво да направят сега? След глупостта, позор? Широката руската душа не може да го преглътне това, по-добре разпад и смърт, отколкото да се признае грешка.
              Ако още след провалът под Киев бяха се оттеглили и сключили мир, щяха да запазят Крим и най-вероятно Донбас щеше да остане територия със спорен статут.Сега ще изгубят всичко в Украйна, ще дадат стотици хиляди жертви, а санкциите ще доведат до крах на Русия.

Коментар

Що ви трябваше да ги нападате?

Отдавна си го задават тоя въпрос. Ама какво да направят сега? След глупостта, позор? Широката руската душа не може да го преглътне това, по-добре разпад и смърт, отколкото да се признае грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

В момента (че и от отдавна), мериш всички със собствения си аршин. Тоз "обучаван" оня "прокарвал чужда пропаганда", трети бил не знам какъв си...Само наш Миродесчо, "чист", т.к. е Правилен. Чете и продухва ушите ни само с Е.Б.П. (Единствено Благонадеждната Пропаганда) . С девствен (неизползван) мозък - докъде, освен до твоята колиба?
                  С коя пропаганда ви облъчвам?Би ли ме осведомил ?
                  А ти ако живееш живееш в колиба ,не мисли, че всички са като теб. Аз не съм виновен, че си мизерник.

Коментар

Алекси 262, напразно изтрихте Митко. Тъй де, не знаем, как ни оценява. А е толкова умен.,
                    Пази ви нямиджа....след като е оставил твоите.....ммм.."разсъждения"

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                      грешка
                      зад изписването на двеста страници, тонове глупости, няма кво стои друго освен най-обикновен глупак
                      Ами вземаме те на вяра, щом сам себе си, за НЕобикновен позиционираш. Щом си рекъл, така да бъде. Ти ги разбираш тези работи.

Коментар

Хахаха-и кога съм поставял под съмнение интелигентността ви?Просто са ви промили мозъка с руска (съветска)пропаганда .
                        Докато DS66 е видимо руски трол.Личи му и,че е обучаван да прокарва определени лъжливи тези.Естествено в тоя форум няма да му минат номерата ,ама той си ги прокарва.Явно това му е професията.
                        В момента (че и от отдавна), мериш всички със собствения си аршин. Тоз "обучаван" оня "прокарвал чужда пропаганда", трети бил не знам какъв си...Само наш Миродесчо, "чист", т.к. е Правилен. Чете и продухва ушите ни само с Е.Б.П. (Единствено Благонадеждната Пропаганда) . С девствен (неизползван) мозък - докъде, освен до твоята колиба?

Коментар

• грешка

зад изписването на двеста страници, тонове глупости, няма кво стои друго освен най-обикновен глупак

Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Хахаха-и кога съм поставял под съмнение интелигентността ви?Просто са ви промили мозъка с руска (съветска)пропаганда .
                          Докато DS66 е видимо руски трол.Личи му и,че е обучаван да прокарва определени лъжливи тези.Естествено в тоя форум няма да му минат номерата ,ама той си ги прокарва.Явно това му е професията.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                            Не си ме разбрал правилно, нашите суровини са в Русия
                            Един път и ти да кажеш истината. От кое ведомство си-СВР,ГРУ или ФСБ?

Коментар

• Не си ме разбрал правилно, нашите суровини са в Русия

Коментар

Аха. Ако си чел братя Стругацки, в "Трудно е да бъдеш бог", сам ни оценяваш като онези машини, дето "измервали интелигентността". Трагедия.
                                Last edited by Vergil1975; 13.01.2023, 22:11.

Коментар

Working...
                                X