Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Аха , майка му рускинята това ли е имала предвидОт любимото и ''сосать'' - соси . Как не се досетих сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По делото има присъди вече.Аз на разследващите и съдиите ли да вярвам или на руската пропаганда?
А сега, щом така си тръгнал, задай си въпроса, на мен ли да вярваш - имайки предвид, че съм русофил - или на... фактите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не "Зози", ами "сосИ". Сещаш се, от какво идва.От любимото и ''сосать'' - соси . Как не се досетих сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Всеки у нас, чиято майка е рускиня, трябва да лази в краката на българите, включително и ти. Р.
Ти - най вече
Коментар
-
Кочината съкращава още от март производството си на нефт с още 500,000 барела дневно. Скоро ще произвежда само за собствени нужди.
https://oilprice.com/Latest-Energy-N...roduction.html
Всеки ден за кочината излизат икономически новини, които галят ушите ми, а онова "санкциите не работят" отива в забрава.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Рускиня е твоята майка , я гледай как звучно те е кръстила на руски - белоруски - ЗОЗИ
За баща ти не съм сигурен , но клоня към - турчин . Как иначе да си обясним отричането ти на турското робство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеРусия се готви да сложи край на този конфликт . Подготовка за пролетта на 2023
Всичко това дечица го пробива дори RPG 3
Бяхте пускали мноооого страшни филмчета с мнооооого православни Ахмак силовци(сига шъ видити вий). Какво стана със Славянск?
и защо ги няма тия герои? Нещо на тор се вижда че се превърнали...
Хахаха танкове без активна броня, могат да впечатляват единствено малограмотни шматароци
- 9 Харесвания
Коментар
-
Рускиня е твоята майка , я гледай как звучно те е кръстила на руски - белоруски - ЗОЗИ
За баща ти не съм сигурен , но клоня към - турчин . Как иначе да си обясним отричането ти на турското робство
- 5 Харесвания
Коментар
-
До 2014 г. Русия нямаше претенции към Германия. Нито политически, нито икономически, нито териториални. Германците живееха спокойно и добре, но скучаеха ... и повикаха война и проблеми в дома си.
Вече ги стягат , но все тая - ще има ZURÜCK nach Вerlin
Лошото е че на германците симпатизирам като народ . Но за 3- ти път ще бъдат подведени от дългоносите и англосаксите .
Last edited by Rodnok; 10.02.2023, 16:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Ти, щом майка ти е рускиня, трябва да лазиш в краката на българите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Имайки предвид че съдиите и прокурорите са мотивирани, по добре на руската пропаганда. Каквито и доказателства да представиха руснаците всички бяха отхвърлени. Но за сметка на това имаше секретни свидетели- толкова секретни че нито съдиите, нито прокурорите, да не говорим за адвокатите на подсъдимите ги видяха
Въпросът е от какъв зор украинците ще свалят граждански самолет на чужда държава, за когото много добре знаят,че се намира там. Докато сепаратистите са го помислили за украински военнотранспортен самолет и затова са го свалили.
Само идиоти може да се хванат на руските лъжи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, лада 2105 е спряна от производство, това е съветски автомобил, значи и другото толкова е вярно.
Коментар
Коментар