Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВинаги съм ценял опитът ви. Проверих снимката на която сте се подмокрили, много е смешно
ето ви същото място снимано в ноември
ХА ХА Ха
ХА ХА ХАLast edited by Rodnok; 10.02.2023, 18:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВинаги съм ценял опитът ви. Проверих снимката на която сте се подмокрили, много е смешно
ХА ХА Ха
https://twitter.com/RusevDmitrii/sta...790976/photo/4
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ето, който не внимава, пак се излага. Грешка, малкия. Точно такива неща, не съм казвал.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Всички тъпsatzи се смеят предпоследни ! ...:
ХА ХА Ха
https://twitter.com/RusevDmitrii/sta...790976/photo/4
- 4 Харесвания
Коментар
-
Шофьор от украинската армия: „Вкарвам нови момчета, след това минава половин ден и ги прибирам ранени или мъртви.“ - > Трудна история... войната е ад
https://twitter.com/i/status/1623833627829084160
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Значи си лъжец.Щото лично ми каза ,че са те направили офицер по заслуги. А офицери по заслуги правеха единствено старшините. Или се хващаш за термина и не си бил старшина,а сержант. Все тая -бил си фатмак,казано на жаргон.
А че си дурак не се съмнявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеsosi, ти също си руснак, българите по тези земи сме дошли от там, те са българи. Един руснак по това как изглежда, ако каже че е българин няма ли да повярваш ? Или украинец. Трагедия. Ние сме близки с тях и по далечни с англоезичните народи, макар и с тях да не сме толкова далечни защото сме от една раса.
https://chat.openai.com/chat :
"Идентичността и произходът могат да бъдат сложни и многопластови, а самоидентификацията на човека може невинаги да съвпада с възприеманата от него идентичност въз основа на външния вид или културния произход. Личната и културната история на хората може да бъде разнообразна и да формира тяхната идентичност по различни начини. Важно е да уважаваме и признаваме самоидентификацията на хората и да избягваме да правим предположения за някого въз основа на външния му вид или произход. Освен това понятието за една-единствена "раса" е социален конструкт без научна основа, а идеята за раса е била използвана в миналото за оправдаване на дискриминация и сегрегация. Вместо това е по-добре да празнуваме и приемаме културните и индивидуалните различия и да се отнасяме към всички хора с достойнство и уважение."
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеЧудя им се на руснаците в момента, те искаха тази ситуация в която попаднаха с глупавото нахлуване в Украйна да се обърне и сега когато има възможност - да им дадат някакви пари на украинците и всеки по пътя си както се казва. Обаче някой иска да вдигне народа и в Русия е в Украйна.
"Мога да ви кажа, че ситуацията, за която говорите, е сложна и в нея играят роля много политически, исторически и културни фактори. Важно е да се вземат предвид множество гледни точки и да се потърси точна информация от надеждни източници, преди да се правят каквито и да било заключения или предположения за определена група хора."
Last edited by barbaron; 10.02.2023, 18:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Със сигурност. Наскоро гледахме клип от един изобретател за едни ровичкащи машинки, спуснати по една тръба. Те това е, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Сигурно, сигурно. Отнася се до някакви мними старшинки. МИМО, ДУРАК! МИ-МО!
А че си дурак не се съмнявам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеIDIOT
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеРускиня е твоята майка , я гледай как звучно те е кръстила на руски - белоруски - ЗОЗИ
За баща ти не съм сигурен , но клоня към - турчин . Как иначе да си обясним отричането ти на турското робство
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар