IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mirodes, нищо няма да направи на никой Тръмп, те него го съдят за глупости, но той не е съдил други за такива..все още. Забрави. Четой че Ейпъл изпаднали в паника, слага им голямо мито на смартфоните като ги внасят в САЩ. Кефи !
    D.Y.F-091066

Коментар

• За демократите ясно - те са на 100% против действията на Тръмп през последната седмица. Новият момент е, че и голяма част от републиканците също са против и в момента подготвят официално изявление. И най-накрая - над 50% от американския народ също са против. Те също са шокирани.

С две думи - надига се вълна, мощна вълна с ранг на цунами, която може да помете Тръмп. Толкова ли е сляп да не го вижда всичко това?

Вече е ясно, че след 2 години републиканците ще загубят изборите за долна и горна камара на конгреса. Вече е ясно, че след 4 години ще загубят и президентските избори. И това го приказва републиканец. Вижте сами:

Най-силнния коз, който го споменава републиканеца Борис Пинкус, и който трябва да се каже на Тръмп - САЩ да поиска от Путин да върне на Украйна взетите с измама 1900 ядрени бойни глави, и тогава вече могат да седнат на мирни преговори ...
      Last edited by Mateev; 21.02.2025, 20:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Frosty не го знам какво е писал в постинга си и какви думи ми е сложил в устата, така че той да му мисли какво има в неговия си постиг ...
        Stay humble

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Матейка-ти твоя коментар си го изтрил,ама тоя на Фрости стои,в който те цитира. А и в нета нищо не се губи и написаното винаги може да се възстанови.
          Така че stay humble, след като си се издънил.Такива като мен безнаказано ги обиждаш, ама като се занимаваш с президента на САЩ имай едно наум винаги.
          Frosty не го знам какво е писал в постинга си и какви думи ми е сложил в устата, така че той да му мисли какво има в неговия си постиг ...

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
            Не ти споделям позитивизма, че Путин си е научил урока. Само ще събере сили и ще затегне гайките. Може пък тогава някой да го утрепе от кремълските групировки и да настане междуособица, въобще няма да им е до Украйна а кой ще царува и как ще се договори със Запада.
            Много ме съмнява, щото при мирен договор Путин ще обяви велика победа.А и той видя,че Русия ще е неизвергната на световната сцена, а присъствието й там е много важно за него и руснаците.

Коментар

Какви думи .....
              Пак си измисляш ....
              Матейка-ти твоя коментар си го изтрил,ама тоя на Фрости стои,в който те цитира. А и в нета нищо не се губи и написаното винаги може да се възстанови.
              Така че stay humble, след като си се издънил.Такива като мен безнаказано ги обиждаш, ама като се занимаваш с президента на САЩ имай едно наум винаги.
              Last edited by mirodes; 21.02.2025, 19:23.

Коментар

Сега е друго. Путин получи удар по мутрата в Украйна и това ще му е за урок.А и Украйна няма да остане без армия и нови оръжия, така че няма пак да нападне.
                Не ти споделям позитивизма, че Путин си е научил урока. Само ще събере сили и ще затегне гайките. Може пък тогава някой да го утрепе от кремълските групировки и да настане междуособица, въобще няма да им е до Украйна а кой ще царува и как ще се договори със Запада.

Коментар

Чешем или не,ако някой прати линк към тия му думи, където трябва, ще има сериозни проблеми.
                  Какви думи .....
                  Пак си измисляш ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Е, тук си чешем езиците, все пак. Ако нещо зависеше от нас, досега да са ни избесили.
                    Чешем или не,ако някой прати линк към тия му думи, където трябва, ще има сериозни проблеми.

Коментар

Прекалих и си дадох сметка, че е така. Все пак има и по-лошо - например летящи пуми с мигащи лампички на врата ...
                      Да, горкото животно: Не стига, че го отвличат с ниска резолюция, ами го и накачулили още и с разни светодиоди...

Коментар

• Сещам се за операция "шок и ужас". И тук тъй. Не разбирам, какво се стягате: Ще мине и това.

Коментар

Сега се смее, ама вчера след като пожела смъртта на Тръмп и му казахме, че може да има негативни последици,и не му беше до смях.
                          Прекалих и си дадох сметка, че е така. Все пак има и по-лошо - например летящи пуми с мигащи лампички на врата ...

Коментар

Така беше няколко дена след като Путин нападна Украйна. Целият свят тогава, и аз включително, изпаднахме в шок. Не можехме да повярваме, че това се случва. После му свикнахме. Сега е нещо подобно - за втори път целият свят изпада в шок. Ще му свикнем и на него. Ще свикнем и с 3-тата световна война като се разхвърчат ракетите. А това за Кауфланд беше много ценно - признавам ти го ...
                            Да, прав си. И аз не съм очаквал всичко това.

Коментар

Сега се смее, ама вчера след като пожела смъртта на Тръмп и му казахме, че може да има негативни последици,и не му беше до смях.
                              Е, тук си чешем езиците, все пак. Ако нещо зависеше от нас, досега да са ни избесили.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Хубаво е, че реагираш с чувство за хумор. Прекалено много е натегната темата.
                                Така беше няколко дена след като Путин нападна Украйна. Целият свят тогава, и аз включително, изпаднахме в шок. Не можехме да повярваме, че това се случва. После му свикнахме. Сега е нещо подобно - за втори път целият свят изпада в шок. Ще му свикнем и на него. Ще свикнем и с 3-тата световна война като се разхвърчат ракетите. А това за Кауфланд беше много ценно - признавам ти го ...

Коментар

Working...
                                X