Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Разликата между генерал Колев и пирамидален старшинка ...
"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България".
Генерал Колев е бил в настъпление и никой не го е нападал .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКои са те?
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЧовекът е на работа. Плащат му да троли, затова пише всички тия глупости. Поне не е национален предател като българските русороби.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Бяха представени доказателства и за петров и башкиров, само че дали вярва някой на тези доказателства. Доказателствата за ББ и акциите, за владислав горанов и кумеца му може ли да коментираш. вярваш ли въобще на такива доказателства
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз вярвам само на доказателства. И бяха представени доказателства, че в сметките на Ролдугин има 2 милиарда долара. Не е трудно да се досети човек чий пари са в действителност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКои са те?
Не разбра ли, че никой в този форум не разбира какво искаш да кажеш, и затова всички те игнорират. Ако това е така, защо се напъваш. Ако си ИИ, кажи на твоите създатели, че нещо си се объркал и трябва да те ремонтират.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGiRo, всички са били против да се появи нова държава - България тогава, същото нещо и сега с тези които се отделят от Украйна. Погледни Света през техните очи - Най мизерната част на Украйна са те. Всички са били против освен един луд цар. Като се замисля - Може би са били прави.
Кои са всички? Отнася ли се и за жителите на остров Тамбукту или за извънземните?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarovec, глупости на търкалета, така си пиша, не си ли разбрал още. Без това интервю беше ясно че те искаха да предизвикат война в Европа. .
Не разбра ли, че никой в този форум не разбира какво искаш да кажеш, и затова всички те игнорират. Ако това е така, защо се напъваш. Ако си ИИ, кажи на твоите създатели, че нещо си се объркал и трябва да те ремонтират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, те могат да изнасят дори най много, но печалба няма от тази работа. ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, вярваш ли им, те за блокираните пари казаха че били изчезнали. .
Кои са те?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, добре те колко пъти казват че не искат да окупират другите Украйна, и това го има................
Кои са другите?
Не разбра ли, че думичката ТЕ се употребява само ако в предишното изречения си изяснил за кого става въпрос. Същото важи и за думичката ДРУГИТЕ.Last edited by Mateev; 01.02.2025, 14:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
GiRo, всички са били против да се появи нова държава - България тогава, същото нещо и сега с тези които се отделят от Украйна. Погледни Света през техните очи - Най мизерната част на Украйна са те. Всички са били против освен един луд цар. Като се замисля - Може би са били прави.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Украинците умират и ги раняват, докато защитават Родината си.А национални предатели като теб ще се одупят ако Русия нападне България. И ти си бил военен-ти си срам за всички български военни, които са загинали за свободата на България.Национален предател, който поставя интересите на чужда държава над българските. Повдига ми се от такива като теб.
"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България".
Не е препоръка за каквото и да било.
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар