Наистина е глупост да се води война за територия населена от друг етнос и да изпращат децата си да умират в нея, украинска работа. И при положение че имат страшно много земя, а нямат хора за нея. Сбъркан им е чипа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеХи хи хи,
путлеристите ще плачат в ООН, че Украйна получавала оръжия къде работят
https://censor.net/ua/news/3418856/r...broyi_ukrayini
Горките още не са разбрали какво значи UK и USA да се подпишат "Даваме гаранции за териториална цялост"D.Y.F-091066
Коментар
-
Хи хи хи,
путлеристите ще плачат в ООН, че Украйна получавала оръжия къде работят
https://censor.net/ua/news/3418856/r...broyi_ukrayini
Горките още не са разбрали какво значи UK и USA да се подпишат "Даваме гаранции за териториална цялост"
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗа лекуване на тежко невежество:
драги посрали се от обеднения уран в Сърбия - 15 тона уран са по-малко от ЕДИН куб. метър!
Що за сравнение е това? Само козяшки трол, може да го изпляска, Осбено, след последствията, които е нанесло.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Трол се вие, че трол ме виждате...
също така виждам,че за троловете снаряд и ракета е едно и също. Пък аз ги различавам - значи и по този признак - пак не съм трол. Троле.
пп
ще заколя вол, когато срещна грамотен путлерист.
И на снаряда, и на ракетата/бойната глава., може да съдържа обеднен уран. Оръжията се развиват. Но явно и това не знаете.
Коментар
-
GiRo, не виждаш ли че стила му е съвсем друг, не сме един и същ човек. И аз не мисля като него - САЩ могат да нападнат Русия и дори съм сигурен че ще го направят, ролята на Украйна е да я изтощи и да умират защото и те са орки.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ето ти, троле:...
https://www.segabg.com/hot/sasht-kum...ovkite-na-nato
П.П.Нормално е да познаваш лично част от хората пишещи само и единствено, в тази тема.
Като станеш сутрин, виждаш лично в огледалото, поне двама от тях.
също така виждам,че за троловете снаряд и ракета е едно и също. Пък аз ги различавам - значи и по този признак - пак не съм трол. Троле.
пп
ще заколя вол, когато срещна грамотен путлерист.Last edited by satz; 16.05.2023, 23:52.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИма тука мнения на военнолюбителите, че САЩ може да унищожи Русия за един час. Това защо не се случва, въпреки , че колективния Запад даде на Украйна въоръжение за 30 млрд.? Да не се окаже, че колективния Запад е загубил войната?
п.п. Бюджетът на НАТО за една година е 1 трилион или простичко казано 1000 милиарда. Сам си сметни тези 30 млрд. колко са. Тук има уловка. Войната се води втора година, значи 2000 милиарда ...Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ако може разкажете повече за урановите ракети, че вутинчо и Prosty мълчaт
Ето ти, троле:
Според военни експерти са изстреляни 3 хиляди крилати ракети, хвърлени са около 80 хиляди тона бомби, включително касетъчни бомби и обеднен уран. По сръбски данни от 3500 до 4000 души са убити в резултат на въздушните удари, около 10 хиляди са ранени, две трети от които са цивилни.
Според сръбски експерти, през трите месеца на бомбардировките над Югославия от силите на НАТО, на територията на Сърбия са хвърлени 15 тона обеднен уран. След това страната зае първо място по брой онкологични заболявания в Европа, а през първите 10 години от момента на атентата в страната около 30 хиляди души се разболяха от рак, като от 10 до 18 хиляди от тях починаха.
https://www.segabg.com/hot/sasht-kum...ovkite-na-nato
П.П.Нормално е да познаваш лично част от хората пишещи само и единствено, в тази тема.
Като станеш сутрин, виждаш в огледалото, поне двама от тях.Last edited by SKP; 16.05.2023, 23:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Има тука мнения на военнолюбителите, че САЩ може да унищожи Русия за един час. Това защо не се случва, въпреки , че колективния Запад даде на Украйна въоръжение за 30 млрд.? Да не се окаже, че колективния Запад е загубил войната?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Има тука мнения на военнолюбителите, че САЩ може да унищожи Русия за един час. Това защо не се случва, въпреки , че колективния Запад даде на Украйна въоръжение за 30 млрд.? Да не се окаже, че колективния Запад е загубил войната?
В същото време Русия със зор ще произвежда по 1000 танка на година и по 1 милион снаряда за тях. Така че нека не забравяме - във войната ще победи този, който има повече пари и този, който притежава съвременни технологии. Русия няма нито едното, нито другото. Има само пияни и зомбирани орки, които обаче няма как с голи гърди и лопати да спрат танковете.
Ще се случи това, което вече го виждаме - от средно 50 жертви на ден за една година руснаците се изхитриха да ги увеличат на 500-1000 на ден. Украинците просто ги отстрелват като диви зайци на пусия. Този процес ще се задълбочи и жертвите на руснаците ще нарастнат до 10 000 или дори и повече за всеки един изминал ден, през който психясалият Путин не си признае поражението и не обяви безусловна капитулация.
Към днешна дата жертвите на руснаците не са 200 000, а 700 000, защото има и 500 000 сакати, напуснали фронта без ръце или крака. Как си представяш един сакат на всеки 1000 руснака? Та то центровете на всяко едно населено място ще се напълнят с просяци. Ха сега си представи 10 пъти по толкова сакати, защото натам са тръгнали нещата.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Да избият максимално хора е от оссновните цели. Сега нищо не казват, но като свъши войната Зеленски ще писне - 2 милиона убити , 5 милиона ранени. Че и повече.
Коментар
Коментар