Айдаааааааа, отнесе на чарли шиин къщата https://www.youtube.com/watch?v=Vasg8UyLlro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Да не кажете, че не съм ви предупредил подм...., така де знаете си кои. Не се напъвайте, че да не стане така да няма кой да ви изплаща хонорарите:
Над 94 млрд. долара оборотни пари са минали през фирмата NEXO за последните пет години, съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева малко след като следователи, обвинители и агенти от контраразузнаването атакуваха няколко столични адреса в международна операция срещу мащабна схема за финансови престъпления, пране на пари и нарушения на санкциите срещу Русия.
https://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1...ws1151922.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеЦивилното население е с най много жертви, винаги най много цивилини умират при войните. Не ми се спори, това са елементарни неща, може да отвориш и да прочетеш при други войни които са давали най много жертви - веднага се вижда че това не са военните, а цивилните.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Украинската армия е с по-подготвен личен състав, по-мотивирани, с по-добра екипировка и са в отбрана в укрепени съоръжения.
Руската армия е съставена от затворници и малък брой частници от Вагнер (които се пазят), с по-лоша екипировка и са в нападение.
Според теб кой има по-големи загуби в пъти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Няма ли да ги заболи главата от границата с беларус да стигнат до одеса- ще ударят лвов и то яко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеТepix, първо убити 14 000 казват, никак не са малко, обаче продължават и според мен вече са прехвърлили един милион украинци само. Сега още по голямо изнервяне и онези може да използват мощно оръжие, което да направи 2 милиона жертви за минути след като някой е решил да го използва..Въпроса е на колко милиона ще спрат, не дали ще си простят.
Руската армия е съставена от затворници и малък брой частници от Вагнер (които се пазят), с по-лоша екипировка и са в нападение.
Според теб кой има по-големи загуби в пъти?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Според мен идната седмица. Лукашенко събра свой си Вагнер ("Шпеер" например?!?) и композициите с артилерия от РФ не са секвали от няколко седмици. Освен това двете държави обявиха и "съвместни учения".
Чак за Лвов не съм сигурен, няма какво да дирят там ... освен Полша. Ако ще се превзема нещо, трябва да е или Киев, или Одеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКак смятате, до колко дни ще влязат белорусите в укропия, идеята е да ударят лвов, а не киев
Чак за Лвов не съм сигурен, няма какво да дирят там ... освен Полша. Ако ще се превзема нещо, трябва да е или Киев, или Одеса.
Коментар
-
Тepix, първо убити 14 000 казват, никак не са малко, обаче продължават и според мен вече са прехвърлили един милион украинци само. Сега още по голямо изнервяне и онези може да използват мощно оръжие, което да направи 2 милиона жертви за минути след като някой е решил да го използва..Въпроса е на колко милиона ще спрат, не дали ще си простят.
Коментар
Коментар