IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Медведев заявил о сценариях возможного исчезновения Украины

25 мая 2023, 22:04
    [COLOR=#757575 !important] [/COLOR]

Зампредседателя Совета безопасности России Дмитрий Медведев заявил о возможности исчезновения Украины. Произойти это может, по его мнению, по разным сценариям.
    Те едно село докато превземат дадоха 20 000 жертви, цяла Украйна щели да вземат. Медведа кърти миФки.

Коментар

• Gerasim_Burgaski, Украйна има само път надолу икономически ако продължава да е антирусия. Те няма къде да си продават нещата които продават там, ЕС са много чувствителни ако искаш да им продаваш нещо - те да ти продават е ОК, ти да им продаваш не е ОК. Политиците им са свързани яко с бизнеса и са като кучета пазачи. Ако нямаш пари - дават ако ще купиш с тях техни стоки. По принцип няма пазар за украинските стоки, Русия им взема много и след 2014 затова са явно надолу - имат спад на доходите в пъти.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Е, да, ама в нашата конституция пише, че трябва да работим за напредъка и процъфтяването на ЕС.
        Да? В кой член?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
          Медведев пригрозил превентивным ударом за поставки ядерного оружия Киеву
          Дмитрий Медведев: Россия нанесет превентивный удар, если Украине дадут ядерное оружие
          Если Украина получит от Запада ядерное оружие, «тогда это будет означать, что будет прилет к ним ракеты с ядерным зарядом», сказал Медведев, не уточнив, куда именно

Подробнее на РБК:
          https://www.rbc.ru/politics/26/05/2023/64703dc49a79471b03774b28?utm_source=yxnews&utm_med ium=desktop
          Медведа пак попрекалил с газта. Кой ще даде ядренно оръжие на Украйна????? Тва да не е кукуруз бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Много ми е интересно,какво ще се случи ,ако украинците вземат,та вземат властта в Кремъл...Мисля,че веднага ще забравят и за САЩ и за Европа.... Спомни си украинската клика на Хрушчов в Кремъл и Карибската криза....Да не стане - жална ни майка...
            Не им е притрябвала властта на укрите - те само искат да изгонят крадливите вати от своята територия. Заявка към властта дава Пригожин, ако обърне танковете към маскава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Гражданин "член на нато " си ти , Асен генов, иво минджев , пасито мони , плевню путито, ония тъпанар - къртица и още няколко стотин омазани соросоида...
              Другите сме граждани на Република България !

Слава на Путин !!!

Я провери дали са ме индексирали и мен американците , пък ела и да ми кажеш ..
              Мали , как ще ви сдерем задницата един близък ден
              съгласен на 10000000000% СЛАВА на путин-смазва я таз руZия,никога ЗАПАДА не сме си мечтали за такъв лидер като путин.РАЗЧЕКВА иZконния враг на ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ
              ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ и дъъъъъъъълго да управлява още кочината!
              след неизбежния раZпад да остане само мо$ковията!
              АМИН
              АМИН
              АМИН

Коментар

• Първоначално изпратено от [SIZE=28px
                Pyramid[/SIZE];n4068818]

Бедничкият! Той си мисли че, гражданството на ЕС трябва всички ни да оглупи, както него. Е, ние не претендираме за първенство.
                не100рчо немедленно да си ходиш в Мухонасранск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Бедничкият! Той си мисли че, гражданството на ЕС трябва всички ни да оглупи, както него. Е, ние не претендираме за първенство.
                  Click image for larger version

Name:	345621942_907959593612625_6263147501774848641_n.jpg
Views:	1
Size:	33.8 КБ
ID:	4068839

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

то и в закона го пише. ВСИЧКИ БОГАТСТВА са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. Който ги продава/концесионира трябва да се съди до ЖИВОТ за държавна измяна. "Бизнесмените" разстрел на площада и отнемане на всичкото имущество
                    Е, да, ама в нашата конституция пише, че трябва да работим за напредъка и процъфтяването на ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Частните им добивни компании социализъм ли са ? Той проблема им е точно този - правят ги 100% държавни като в Норвегия и СА и въпроса просто приключва. Ето в Норвегия нямат проблем с пари за социализъм и ако се наложи и армия да съберат също няма да имат проблем, ще имат и пари - оръжие и хора ще имат. В Русия казват - олигарсите да идат в окопите, както и в Украйна. От много капитализъм до под кривата круша.
                      то и в закона го пише. ВСИЧКИ БОГАТСТВА са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. Който ги продава/концесионира трябва да се съди до ЖИВОТ за държавна измяна. "Бизнесмените" разстрел на площада и отнемане на всичкото имущество
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Гражданин "член на нато " си ти , Асен генов, иво минджев , пасито мони , плевню путито, ония тъпанар - къртица и още няколко стотин омазани соросоида...

Слава на Русия !!! Слава на Путин !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          Я, имаме си ново анди грижещо се за честта рашистка.

Драго анди, рашизъм е вече официален правен термин, като гражданин член на НАТО имаш едни задължения, ще е забавно ако американците са те индексирали, но ще го проверя довечера...неприемливи ми ферщейновецо.

А може би не си европейски гражданин

Слава на Русия !!! Слава на Путин !!!

Last edited by Andi11; 26.05.2023, 16:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n4068770[/ATTACH]
                            Трейдърко ти го каза.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Частните им добивни компании социализъм ли са ? Той проблема им е точно този - правят ги 100% държавни като в Норвегия и СА и въпроса просто приключва. Ето в Норвегия нямат проблем с пари за социализъм и ако се наложи и армия да съберат също няма да имат проблем, ще имат и пари - оръжие и хора ще имат. В Русия казват - олигарсите да идат в окопите, както и в Украйна. От много капитализъм до под кривата круша.
                              ГАВАРИТь МА$$$КВА

Коментар

• Я, имаме си ново анди грижещо се за честта рашистка.

Драго анди, рашизъм е вече официален правен термин, като гражданин член на НАТО имаш едни задължения, ще е забавно ако американците са те индексирали, но ще го проверя довечера...неприемливи ми ферщейновецо.

А може би не си европейски гражданин

Коментар

Working...
                                X