IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Хахаха, малко ..изказване- немилост в сащ- сигурно човека се е разтреперил, живее си в сащ и не му пука. Нежелан и отхвърлен- от кого- от теб или от мен. А какво плаща русия- нито ти, нито аз знам
    Какво значи "..изказване"? Човека е с досие, пенсиониран и отритнат от обществото като педофил. Най-малкото, което може да направи, е да работи срещу родината си. Един модерен Ефиалт.
    И ако в демокрациите дори на тия им е позволено да живеят все пак у дома, то вероятно скоро ще се изнесе в Матушка - ще живее като цар в Москва.
    Last edited by X_Y; 19.06.2023, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Мислех те за по-зрял.
      Не ти пожелавам да изпадаш в ситуация, когато те набеждават. (Спомни си, как бяха накиснали Джако.) Та, кой наистина Е и кой е бил набеждаван за нещо, преди да говориш нещо, проверявай. Да не се изпокараш и с близки и познати без време.
      А-ха - хващат те на няколко пъти с момиченца и ти се обявяваш за дисидент от битката с Голямото Капиталистическо Зло, несправедливо набеден в ужасно престъпление заради любовта ти към истината и човечеството.

Чакам сега убиеца на Милен Цветков или Семерджиев със стълбата да обявят, че всичко е част от плана на кукловодите и рептилите, а Симона Радева като дете е писала писма срещу ционизма.

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

Като нация може да се гордеем, че 480 дни върху главите на армията "За три дни в Киев" се изсипват постоянно и български снаряди. Долу Кочината! Долу Путин! Долу агресорите и убийците на украински майки и деца!
        Отсоси, отсоси, отсосет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

За по-голяма достоверност авторът на тая карикатура да вземе да сложи зад флагчето на РФ и флагчетата на Иран, Северна Корея, Беларус, Еритрея и там другите африкански държави, които са се побратимили с руснаците. Също така да включи и нашия флаг към другата страна. Всички българи би трябвало да се гордеем, че даваме своя принос в борбата срещу рашизма!
          Слава на Украйна!
          Брейй, така ли? Няма пък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

СЛАВА НА РУСИЯ !! СЛАВА НА ПУТИН !!

За по-голяма достоверност авторът на тая карикатура да вземе да сложи зад флагчето на РФ и флагчетата на Иран, Северна Корея, Беларус, Еритрея и там другите африкански държави, които са се побратимили с руснаците. Също така да включи и нашия флаг към другата страна. Всички българи би трябвало да се гордеем, че даваме своя принос в борбата срещу рашизма!
            Слава на Украйна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

СЛАВА НА РУСИЯ !! СЛАВА НА ПУТИН !!

Като нация може да се гордеем, че 480 дни върху главите на армията "За три дни в Киев" се изсипват постоянно и български снаряди. Долу Кочината! Долу Путин! Долу агресорите и убийците на украински майки и деца!

Коментар

Това че е педофил не означава че е глупак. Има един френски геронтофил, всеки ден го показват по телевизията, но не се оплакваш от това
                И т.нар. "педофилия" се използва за омаскаряване и дискредитация. Стар похват на властите в т.нар. "демокрации".

Коментар

Хахаха, малко ...изказване- немилост в сащ- сигурно човека се е разтреперил, живее си в сащ и не му пука. Нежелан и отхвърлен- от кого- от теб или от мен. А какво плаща русия- нито ти, нито аз знам
                  Позволил е да бъде подведен. Кофти.
                  Last edited by X_Y; 19.06.2023, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                    Означава, че е в немилост в САЩ. И е пенсионер. И е нежелан и отхвърлен като бивш затворник по педофилия, при това вече дърт. А Русия дава добри парички за подривна дейност от време оно.
                    Мислех те за по-зрял.
                    Не ти пожелавам да изпадаш в ситуация, когато те набеждават. (Спомни си, как бяха накиснали Джако.) Та, кой наистина Е и кой е бил набеждаван за нещо, преди да говориш нещо, проверявай. Да не се изпокараш и с близки и познати без време.

Коментар

• v_tin, невъзможно е да е педофил а жена му да не го е оставила, той говори в един клип за нея, тя е грузинка и си личи че е искрен. По скоро работи за ЦРУ и е резервна гума като обърнат колата и трябва да си завъртят на 180 градуса позицията и да търсят диалог с Русия. Той е искренно на страната на Русия и не е в амплоа което не отговаря на убежденията му. Само някои в Украйна си мислят че позицията на САЩ към тях не може да се промени.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Означава, че е в немилост в САЩ. И е пенсионер. И е нежелан и отхвърлен като бивш затворник по педофилия, при това вече дърт. А Русия дава добри парички за подривна дейност от време оно.
                        Хахаха, малко ..изказване- немилост в сащ- сигурно човека се е разтреперил, живее си в сащ и не му пука. Нежелан и отхвърлен- от кого- от теб или от мен. А какво плаща русия- нито ти, нито аз знам
                        Last edited by X_Y; 19.06.2023, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а след удара, какво каза
                          ПОлша, а след това берлин и бай-бай лайф, хелоу таймлинес

Коментар

• СЛАВА НА РУСИЯ !! СЛАВА НА ПУТИН !!

Коментар

• Коментар

• Коментар

Working...
                                X