IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix

Объркан си ти, при това на ниво "използван език". Странно, бях с убеждението, че поне твоят майчин език е български.
    Отново глупости и обърканост либерастка.....
    Какво е това "на ниво използван език"....
    Осмисляш ли вече какво пишеш, в коя тема си и какво защитаваш.....
    И майчиния и бащиния и дедовия и бабиния език са ми все български....
    Интересно ми е на теб кой ти е майчиният език след като сричаш и не разбираш......
    не се впечатлявай от думи които са с главна буква а не би трябвало да бъдат говоря на диктофона на телефона си по някой път а той си ги изписва както пожелае

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

А....то и на теб може да ти направят фотошоп че целуваш нещо....айде да не е Корана....
      Макар че Корана е свещена книга за много милиони от гражданите на страната чиито Президент е Путин....
      може би така иска да покаже че е президент на всички граждани в Русия не само на православните.....

или ти не го намираш за правилно като вид политическо действие....

Макар че все пак мисля че е Photoshop докато при теб например може и да не е
      Айде сега " Фотошоп било" има го на видео
      https://youtube.com/shorts/T9coqI8Np...FR5xHwcN_wYuuf. Не може да се буташ да си православен лидер и обединител на православието и да целуваш Корана . С тия сексуални намеци особено се излагаш- нали ви видях на живо на " протеста за мир"( който всъщност е да се спре оръжието за Украйна) че бяхте на средна възраст 75 години, бедни, немощни и живеещи си във ваш собствен свят. Ти не можеш да си го намериш да се изпикаш пък камо ли нещо друго да правиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Както вече написах, смъртта на един 88-годишен човек, при това духовник, при това от усложнения, свързани с преклонната му възраст, не е победа за никого, а живота.
        Не е умрял на бойното поле, не е умрял насилствено, не е умрял преждевременно.
        Либераст си ти и ти личи
        Аз никъде не съм написал че е Победа за някой аз написах че още един враг на православието и Путин си замина скоропостижно.....
        ​​​​​​и отново ще повторя без значение възрастта причината случката събитието и така нататък
        Това как интерпретираш ти нещата за да си вмъкнеш глуповатите постове е твой проблембеше

Тава беше духавник - либераст и соросоид...такъв като теб не като мен разбира се който говореше че Бог е един независимо Как се нарича тоест той признава Мохамед признава Буда и то в сублимен момент на инвазия на чуждоверци на територията на континента Европа
        Това е духовник който беше против православието говореше против Путин и дано бъде последният такъв

Коментар

Е , да ....

и това съм опоменал такива като Солт Лейк Сити които са привлекателен магнит и цел за туризъм на хомосексуалисти от цял свят.....
          Откъдето всъщност са и протестите видно в клипа на Матеев....
          не пиши безмислици тук а ходи да помагаш на хората щом си приобщен към тяхната кауза
          Няма нужда да ходя където и да е. В момента България, въпреки незавидното си политическо положение, е в по-добра позиция от превзетата от неможачи САЩ, мизерната антиутопия Русия, беззъбата неадекватна Европа, дигиталния концлагер Китай и тънещия в бедност БРИКС.

Както съм казвал, аз моят План Б си го измислих и направих веднага след края на Ковид-дивотията. Трябват ми 12 часа (че и по-малко), за да го изпълня напълно (в зависимост от трафика по пътищата и работното време на трезорите). Мислете му вие.

Коментар

Казах ти че трудно осмисляш текстове и не схващаш контекст.....

бота е написал че Путин печели на още един фронт фронта срещу православието тъй католическия свят остава без водач в момента...
            Друг е въпроса че този водач вече аз съм написал по-надолу В какви мероприятия е участвал с което си действие е заставал на страна противоположна на тази на Путин......
            А сега вече Каква е възрастта Каква е причината какви са подробностите около тази ситуация това вече вълнува само дребнодушните либерасти и за повечето хора е дребнотемия
            Както вече написах, смъртта на един 88-годишен човек, при това духовник, при това от усложнения, свързани с преклонната му възраст, не е победа за никого, а живота.
            Не е умрял на бойното поле, не е умрял насилствено, не е умрял преждевременно.
            Либераст си ти и ти личи

Коментар

Истинското шоу още не е почнало. Търговската война с целият свят едва е започнала, а туризма се сви с 11% на годишна база само пред март. Има градове в Щатите, които разчитат основно на туристи, а някои от тях - само на чуждестранни.
              Е , да ....

и това съм опоменал такива като Солт Лейк Сити които са привлекателен магнит и цел за туризъм на хомосексуалисти от цял свят.....
              Откъдето всъщност са и протестите видно в клипа на Матеев....
              не пиши безмислици тук а ходи да помагаш на хората щом си приобщен към тяхната кауза

Коментар

Смъртта на 88 годишен човек от пневмония я пишете като победа за Путин?

Разбираемо де - при липсата на реални победи дори човешкото простосмъртие може да се пише на сметката на Вови.

​​​​​
                Казах ти че трудно осмисляш текстове и не схващаш контекст.....

бота е написал че Путин печели на още един фронт фронта срещу православието тъй католическия свят остава без водач в момента...
                Друг е въпроса че този водач вече аз съм написал по-надолу В какви мероприятия е участвал с което си действие е заставал на страна противоположна на тази на Путин......
                А сега вече Каква е възрастта Каква е причината какви са подробностите около тази ситуация това вече вълнува само дребнодушните либерасти и за повечето хора е дребнотемия

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  ИМПИЧМЕНТ и УСТРАНЕНИЕ! США охватили МАССОВЫЕ протесты против Трампа в ЭТИ ВЫХОДНЫЕ! ШОК-КАДРЫ!

Масови протести в САЩ против политиката на Тръмп. Стотици хиляди американци протестират по улиците и на 50-те щата. Всъщност протести има в 1200 града. Най-често скандирания възглас е ИМПИЧМЪНТ !!!

Допълнително протестите са и срещу Мъск и срещу фирмата му Тесла.
                  Истинското шоу още не е почнало. Търговската война с целият свят едва е започнала, а туризма се сви с 11% на годишна база само пред март. Има градове в Щатите, които разчитат основно на туристи, а някои от тях - само на чуждестранни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                    Путин постигна още една победа. Отцепниците от ПРАВОСЛАВИЕТО са без водач
                    Смъртта на 88 годишен човек от пневмония я пишете като победа за Путин?

Разбираемо де - при липсата на реални победи дори човешкото простосмъртие може да се пише на сметката на Вови.

​​​​​

Коментар

• Госдепартамент США выразил надежду на продление режима прекращения огня между Россией и Украиной после Пасхи.

Так оно киевским режимом и во время Пасхи не соблюдалось. Причём использовали на Банковой для нарушения перемирия американские же вооружения HIMARS.

Но это не случайность, а закономерность, ведь в ходе моратория на нанесение ударов по ТЭК Зеленский, который на него согласился, прицельно бил по гражданской энергетической инфраструктуре.
                      https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/10238

ВАШИНГТОН, 20 апр — РИА Новости. Президент США Дональд Трамп надеется на заключение сделки Россией и Украиной на этой неделе, об этом он написал в своей соцсети Truth Social.

"Надеюсь, Россия и Украина заключат сделку на этой неделе", — заявил он.

Он добавил, что после этого обе страны "начнут вести дела с США, которые процветают, и зарабатывать состояние".
                      https://ria.ru/20250420/tramp-2012424605.html

Коментар

• Вся Европа должна работать на украинский вермахт! А то Путин пройдет через Украину и нападет на Германию. Потому что поляки сразу все в плен сдадутся.

Постпред Украины при ООН Андрей Мельник потребовал от будущего канцлера ФРГ Фридриха Мерца передать ВСУ 30% авиационной и сухопутной техники бундесвера, крылатые ракеты Taurus, а также законодательно закрепить выделение 0,5% ВВП страны на военные нужды Киева. С таким списком требований дипломат выступил в авторской колонке в газете Die Welt.

По мнению Мельника, бывшего посла Украины в ФРГ, который за время работы в Берлине неоднократно выступал со скандальными заявлениями в адрес немецких властей, будущая правящая коалиция должна одобрить передачу Украине 30% немецких истребителей и вертолетов: это десятки истребителей Eurofighter и Tornado и 40 вертолетов NH90 и Eurocopter Tiger.

Также он потребовал и 30% всей бронетехники из запасов бундесвера: 100 танков Leopard 2, 115 БМП Puma, 130 БМП Marder, 130 бронемашин Boxer, 300 бронетранспортеров Fuchs и 20 реактивных систем MARS-II, стреляющих ракетами HIMARS и ATACMS.

Кроме того, дипломат призвал новое правительство Германии в первый же день работы объявить о "немедленной поставке" Киеву 150 крылатых ракет Taurus и "незамедлительно осуществить это решение".

На этом его пожелания не заканчиваются. Так, Мельник предложил Мерцу законодательно закрепить выделение 0,5% ВВП Германии на нужды ВСУ (86 миллиардов евро до 2029 года), принять аналогичное решение на уровне всего ЕС и "Большой семерки" (550 миллиардов евро до 2029 года) и конфисковать замороженные активы РФ на 200 миллиардов.

При этом правительство ФРГ, по мнению дипломата, должно дать Украине гарантии безопасности и пообещать вступление в НАТО и ЕС. Отметим, в своей статье постпред Украины допустил, что его требования могут вызвать недовольство в новом правительстве Германии. Он заявил, что "не питает иллюзий" на этот счет.

В настоящий момент представители будущего правительства ФРГ никак не отреагировали на обращение Мельника.
                        https://rg.ru/2025/04/20/postpred-uk...undesvera.html

Европа должна сделать Украину великой и быть у нее на посылках. Мнение каких-то там слабаков, которые боятся воевать против России, можно не учитывать.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          ИМПИЧМЕНТ и УСТРАНЕНИЕ! США охватили МАССОВЫЕ протесты против Трампа в ЭТИ ВЫХОДНЫЕ! ШОК-КАДРЫ!

Масови протести в САЩ против политиката на Тръмп. Стотици хиляди американци протестират по улиците и на 50-те щата. Всъщност протести има в 1200 града. Най-често скандирания възглас е ИМПИЧМЪНТ !!!

Видях само травеститски многоцветни знамена и то от градове , известни като Мека за хомосексуалисти...
                          напр.Солт Лейк Сити....

А и коя е тоя водеща Даша Счастливая.....

Колко време тази платена блогърка е изгубила за да скалъпи и да изреже тези картинки за да монтира това видео от което Както казах се виждат отчетливо само хомосексуални знамена Предполагам на някакви прайдове

Коментар

• ИМПИЧМЕНТ и УСТРАНЕНИЕ! США охватили МАССОВЫЕ протесты против Трампа в ЭТИ ВЫХОДНЫЕ! ШОК-КАДРЫ!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За "православния Путин" който целуваше Корана ли става въпрос?
                              А....то и на теб може да ти направят фотошоп че целуваш нещо....айде да не е Корана....
                              Макар че Корана е свещена книга за много милиони от гражданите на страната чиито Президент е Путин....
                              може би така иска да покаже че е президент на всички граждани в Русия не само на православните.....

или ти не го намираш за правилно като вид политическо действие....

Макар че все пак мисля че е Photoshop докато при теб например може и да не е

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Следващия президент на САЩ ще бъде Ванс !!!
                                Това съм го обявил отдавна ....
                                А след това , поне двама с фамилия Тръмп....

Соросоидите - либерасти да се примирят ......до 2040 поне .....ще е все така .....

Коментар

Working...
                                X