Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Това украински домгосани несретници ли са , гледам горе надписа на украински , следователно - да
в последната секунда и минута на живота си виждайки взрива се питат защо не са приели условията на Кремъл... така я разбират по интелигентните хора тази рисунка , налиLast edited by Pyramid; 02.08.2023, 13:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
в последната секунда и минута на живота си виждайки взрива се питат защо не са приели условията на Кремъл... така я разбират по интелигентните хора тази рисунка , нали
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Знам аз за сина на Байдън - заради потулен подкуп от 5 млн. долара била цялата война в Украйна от страна на соросоидите.
Печалбата (не оборота, печалбата) от последното турне на Тейлър Суифт е малко над 300 млн. долара.
Та, опасявам се, че 5 млн. долара са парите за сутрешния портокалов сок на Байдън.
Та това може да отиде при "гражданската война във Франция" и "Гърция истерично моли Русия за помощ, Матушка великодушно се отзова".
- искаш да ни покажеш че и човек който не може да пее може да изкарва много пари например с подкупи и кражби като сина на байдън
- много държиш да ми покажеш че си меломан и следиш модните насоки в музиката тоест чул си за Тейлър Суифт
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениебре тая тема не е ли за войната която не е война, според перамедалния?
Тая тема е за да не умреш от глад ...
Ковида ви храни с барбаплясчо, сега Русия ви храни ...
Не бой се , ако изведнъж Русия победи , ще ви храни темата за инвазия на извънземните...
Ще ни убеждавате че холограмите са истински и трябва да правим "каквото се каже от властите в Европа "
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Тоя път не си познал....
Не си познал за държавите и мотиката ....
Всъщност май не е само този път . Имаш умението да пишеш глупости и лъжи ," спазвайки добрия тон "...
Откъдето и да погледнеш Не са Това държавите които крадат другите или забогатяват с подкупни политици...
Поинтересувай се за сина на Байдън и дейността му в украйна и после пак ела и нащракай горните безпочвени лъжи и празни надежди на враговете на РУСИЯ !!!
Този път NO PASARAN ..тепихчо....
Печалбата (не оборота, печалбата) от последното турне на Тейлър Суифт е малко над 300 млн. долара.
Та, опасявам се, че 5 млн. долара са парите за сутрешния портокалов сок на Байдън.
Та това може да отиде при "гражданската война във Франция" и "Гърция истерично моли Русия за помощ, Матушка великодушно се отзова".
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И за тях, ние, като раса, сме неправилни. Дай по-скромно.
Мъчно ми е за всяко човешко същество, което страда. Абсурдно е да се раждат милиони на места без храна, питейна вода и с опустошителен климат. Това е ненужен автогеноцид и още по-безумно е, когато накрая аз съм виновен, при положение, че планирам деца според възможностите си да им осигуря поне приличен живот.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеДружинка "Провалени афродържави" се хванала на приказките на Русия за богатство без работа, реки от мед и масло и нов световен ред.
Според вас до колко време Боб Гелдоф ще трябва да прави концерт "United for Niger, Mali and Burkina Faso"?
Аз мисля, че 3 години е доста оптимален срок. Една година "С Русия ще завладеем света", една година отрезвяване и забогатяване само на подкупените политици, после около година за слаба реколта и хуманитарна криза.
Една и съща мотика толкова десетилетия и все се намира някой да я настъпи.
Не си познал за държавите и мотиката ....
Всъщност май не е само този път . Имаш умението да пишеш глупости и лъжи ," спазвайки добрия тон "...
Откъдето и да погледнеш Не са Това държавите които крадат другите или забогатяват с подкупни политици...
Поинтересувай се за сина на Байдън и дейността му в украйна и после пак ела и нащракай горните безпочвени лъжи и празни надежди на враговете на РУСИЯ !!!
Този път NO PASARAN ..тепихчо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеМдам, жителите на гигантското Столипиново не са виновни за това, че са мързеливи, неорганизирани, раждат по 8 деца повече отколкото могат да си позволят и очакват някой да ги направи Швейцария.
Приключила е, Слава Богу, гнусотията на Леополд в Конго и подобни и от едни 50-на години африканците са господари на съдбата си. Айде да ги видим какво могат.
Само че накрая да не приплачат на лошия Запад за самолети с храна и СМС-кампании. Имат си нови приятели - претенциите към тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Постът е обиден, макар и донякъде верен. Верен е, доколкото пишеш "провалЕНИ", а не "провалили се", т.к.тези страни, са столетия зверски експлоатирани, без дори минимален шанс да им е даден, за самостоятелно развитие, за образование и т.н.помпят им ресурсите, и без пари. Нечестно е. Обидно е да се твърди че, някой им бил обещавал да цъфнат обвържат без усилие. Няма такова нещо. Виж, че един нов световен ред, без американско и западно доминиране (т.е., където биха могли да балансират между световните лидери, вместо просто да лягат под единствен) би им дал повече възможности. Разбирам , (то и на мен ми се ще, ама няма) да сме "висшата раса" и трябва да признаем старанието на хората за по-добър живот. И не, не точно Русия ги тегли към дъното.
Приключила е, Слава Богу, гнусотията на Леополд в Конго и подобни и от едни 50-на години африканците са господари на съдбата си. Айде да ги видим какво могат.
Само че накрая да не приплачат на лошия Запад за самолети с храна и СМС-кампании. Имат си нови приятели - претенциите към тях.
Last edited by mibova; 02.08.2023, 11:49.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар