IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
      САЩ и техните васали в НАТО може да решат да започнат Втората световна война, защото губят своята прокси война в Украйна срещу Русия. Правителството на САЩ загуби инвестициите си в украинската нацистка армия и марионетката Зеленски.

"Третата", брат. Третата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Каза, че са те включили сред ръководството без ти да искаш.Как пък точно теб включиха?
        Хайде върни се пак където си чел и погледни отново. Грешиш.

Коментар

Т.е в парламента няма проруска партия.
          Ама викаш българите са русофили.
          Казвам че, "Възраждане" ме притесняват
          По делата ще ги познаете.
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Глупости. Няма такова нещо. Не внимаваш.
            Каза, че са те включили сред ръководството без ти да искаш.Как пък точно теб включиха?

Коментар

• САЩ и техните васали в НАТО може да решат да започнат Трета световна война, защото губят своята прокси война в Украйна срещу Русия. Правителството на САЩ загуби инвестициите си в украинската нацистка армия и марионетката Зеленски.

Last edited by Сибирския Бръснар; 08.07.2023, 17:22.

Коментар

Нали сам си призна.И те имаше в списък на учредителите на партията.
                Глупости. Няма такова нещо. Не внимаваш.

Коментар

За тях, нещо не съм сигурен. Копейкин си прави "имидж" но, на няколко пъти действията му ме смущават тежко и му нямам вяра. Грешиш, накратко.
                  Т.е в парламента няма проруска партия.
                  Ама викаш българите са русофили.

Коментар

• Министерството на отбраната е поставено изцяло под ръководството на оперативно интересни лица от Атлантическия клуб на Соломон Паси - сивият кардинал на войната!!!Министърът Тагарев и зам.министрите са соломонови оловни войници. Надявам се да разбирате защо трябва да е така, какви задачи се изпълняват и в чий интерес. Това е военната страна на нещата, господа, българинът Соломон ще ни оправи! Очаквайте. Иновациите и високите технологии, каквото и да означават, се предоставят в ръцете на друг истински българин, Лорер. Той ще взима милиарди от ЕС и ще ги направлява в правилната посока. Ще видим такива иновации и технологии, че свят ще ни се извие. Колкото видяхе милиарди от ЕС и за всички изминали години. Въпросната "българска следа" в държавното мафиотско управление преминава през всички държавни институции. Имаме някаква държава България, но всъщност нямаме нищо! Който я управлява - негова е! Но при всички случаи в управлението и концепцията за държавно устройство, българи няма. Нито един! Нито
                    един!

Така пожела посолството на САЩ - да няма българи! Нито в управлението, нито в хилядолетната държава България. Без българи!

Николай Марков

Коментар

Не е вярно.
                      Нали сам си призна.И те имаше в списък на учредителите на партията.

Коментар

Въпросът ,че никоя от русофилските партии не влезе в парламента. Освен Възраждане, които имат 13 процента на изборите.
                        За тях, нещо не съм сигурен. Копейкин си прави "имидж" но, на няколко пъти действията му ме смущават тежко и му нямам вяра. Грешиш, накратко.

Коментар

Ами Пирамидата,ака Тодор от Горна Оряховица е член на БКП.
                          Не е вярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Тя БСП изчезна от Г.О.(но пък Божанков там проходи) вие за БКП го мъчите...
                            Ами Пирамидата,ака Тодор от Горна Оряховица е член на БКП.

Коментар

Ами да ти кажа, що да не ти но, нито ме интересуват, нито съм ги следил, нито дори знам, колко БКП-та още има регистрирани, както някога бяха "Единните" БЗНС-та. Архаика някаква.
                              Въпросът ,че никоя от русофилските партии не влезе в парламента. Освен Възраждане, които имат 13 процента на изборите.

Коментар

Ти кажи колко гласа ви събра партията БКП на изборите?
                                А подигравки и обиди всеки може да отправя. Виж да представи аргументи е доста трудно.
                                Тя БСП изчезна от Г.О.(но пък Божанков там проходи) вие за БКП го мъчите...

Коментар

Working...
                                X