IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
    ...

А бе, объркан съм...
    Toва е очевидно,
    но освен това дечица, когато срещнете подчертан текст, то какво е той?

пп
    нo има и по-объркани от вас, те още вярват, че Ка52 е несвалюем, а това са анимации...

и се чудят объркано, къде са в атака 300 "Алигатора" да размажат тия усраинци...
    Last edited by satz; 18.08.2023, 18:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      "Вчерашнее сбивание российского боевого вертолета Ка-52 Аллигатор с помощью шведского ПЗРК RBS-70 бойцами 47-й бригады Магура в населенном пункте Новопокроповка, к югу от Роботино." (това се е случило преди 40 часа)

Тия усилия ги приеми лично, втори път само ще давам оценка на източника/анализатора
      Жестока информация, направо - критична.... Сваления хеликоптер, предполагам, е най-трудно сваляемата въздушна цел в света... Най - вероятно орките имат още един, или най-много два такива хеликоптера..

Спомням си, че шумадийците свалиха Стелт... и аха, да спечелят войната... То всъщност, това не беше война, пак там някаква операция... Пък и Стелт-а е съвсем елементарна цел, спрямо тоя извънземен хеликоптер...

От друга страна, какви ли пък мега яки хеликоптери биха могли да правят орките?!

Но в същото време, свалянето на хеликоптера ни го представяш, като невероятно събитие?!

А бе, объркан съм...

Коментар

• barbaron, Панченко има интервю с Лукашенко и той много точно казва какво ще се случи ако САЩ продължават заградителната операция срещу русите. А Полша е закарала 3 000 армия на границата му с нея. Той казва - аз искам моите хора да работят, в Белорус е много чисто, всичко е подредено и подържано, не иска да се разбият неща там. Твърди че населението го разбира и масово са с него, има голяма подкрепа. Неговата теория е като на американците - да не се случва война на наша земя и ние ще сме все по добре и каквото сме направили ще се предава на следващото поколение. В САЩ има защото нямат от 300 години война.
        Last edited by supertrader; 18.08.2023, 18:34.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Захарова Мария Владимировна, родена на 24 декември 1975 г., директор на Департамента за информация и преса на Министерството на външните работи на Руската федерация. Издирвана от Службата за сигурност на Украйна по подозрение в извършване на престъпление по част 3 от чл. 110 от Наказателния кодекс на Украйна (посегателство върху териториалната цялост и неприкосновеност на Украйна, което е довело до тежки последици).
          Last edited by barbaron; 18.08.2023, 18:11.

Коментар

"Вчерашнее сбивание российского боевого вертолета Ка-52 Аллигатор с помощью шведского ПЗРК RBS-70 бойцами 47-й бригады Магура в населенном пункте Новопокроповка, к югу от Роботино." (това се е случило преди 40 часа)

Тия усилия ги приеми лично, втори път само ще давам оценка на източника/анализатора
            Аз с добро питам, не следя нещата до ниво дребен детайл, чета само някакви случайни статии в нашите медии и толкова - не следя телеграми, руски, украински или западни медии по въпроса. Затова ми е интересно, когато някой опише по подобен начин нещата и питам дали е прав
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ... – резултатите са плачевни. Под Орехов (линията при Роботине) ВСУ достигна за кратко основната руска отбранителна линия и така вече десетина дни. Дори да има пробив..???.

Last edited by satz; 18.08.2023, 17:08.

Коментар

..."analizatora". Там дори не е достигната основната линия на руснаците, която е при Старомалиновка. ...1!
                Click image for larger version

Name:	ohanalizator.jpg
Views:	1
Size:	76.0 КБ
ID:	4104740

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ден 541-ви от пълномащабната война срещу Украйна.

Резултатите за Русия, как сказать, зашкаливают?

Руските хора са по-щастливи от всякога. Избавили са се от почти 300 хиляди излишни гърла пишман войници, а милионът осакатени ще създаде невиждан подем в протезната индустрия. Като страничен бонус са се избавили и от милион излишни интелектуалци висшисти, които рано или късно щяха да създадат проблеми. А сега Западът ще им бере грижата. Дето се вика, с един куршум...

Освен това стана ясно кои са истинските приятели. Практически целият свят е пълен с враждебни страни. Отдавна се подозираше, сега се изясни.

За рублата и икономиката новините не са така блестящи, но по-важното е че православието процъфтява. И хетеросексуалността. Освен сред любимите на властта хомосексуални артисти, но това е цената на изкуството.

Международна политическа изолация, ембарго, планини от трупове, забрана за пътуване, страна парий, рушяща се инфраструктура, привършващи запаси от всичко освен горива, всекидневни политически убийства.

Ама това са дреболии, а виж плачевните резултати от контраофанзивата - вот это, ДА
                  Аз цитирам човек, който пише с данни (за мен изглеждат достоверни, но може и да греша, затова питам), ти ми пляскаш лафчета тип "ма вие що биете негрите". Ако ще си говорим общи лафове, то САЩ нямаше право да огражда орки1 с меко казано неприятелски режим, като този на орки2, извършващи реална денационализация, тип македонизацията преди 70 години, над рускоезичното население в Украйна. Разбира се, другарят Путлер налапа куката като много прост шаран, и, как беше, проля първата кръв. Оттам стартира една "странна" война, за която се отвори прозореца на Овертон, но той бързо се затваря - изборите догодина са доста важни, а като има избори, си гледаш собствената кочинка, а не някакви си орки, били те 1 или 2.

Лафът тук е, че контраофанзивата се оказа по-осрана дори и от началната руска офанзива, която поне създаде връзката на Крим с другите области, завладени от Русия. А беше прокламирана много мощно. И няма елементите на Хiрсон нашЪ (или както там се пише на севернофиромски, пардон руско-полска шльокавица) или Харкiв още по-нашЪ, ерго на полето на ПР-а орки2 и поддръжниците им яко губят почва под краката си. А оттам до края не е далеч. А краят е ясен - рано или късно, с мрънкане или без, четирите области и Крим никога повече няма да са част от Украйна. И дано са само те, да не им вземат и един наистина изконен руски град като Одеса, че тогава вече ще е наистина весело. Реалполитик, баце, просто реалполитик
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Гледам сега на россия-1 филм за хитлеристите в Беларус
                    и се чудя, как са посмели да пуснат този филм

Достатъчно е да се заменят думичките "Хитлер" с "Путлер", "хитлеристи" с "путлеристи",
                    Беларус с Украина и се получава много автентичен филм
                    за путлеристите в Украина !

https://vgtrk.ru/russiatv

Коментар

Понеже тук четат (а рядко и пишат) умни хора ...
                      Не всички казват като наш Груйчо: "Какъв ми е келепира от войната ...".
                      Има и такива:

"Дърводелец от Австралия прелетя океана, за да помогне за възстановяването на Украйна

Хемиш прочел за доброволческата инициатива "Brave to rebuild" в един от австралийските вестници и не се поколебал да отлети за нашата страна.

"Работя като дърводелец. А в Украйна има много възстановителни работи. Струваше ми се, че това е добра възможност да приложа уменията си", обяснява той мотивите за действието си.

Благодарим на Хемиш и на всички загрижени хора от цял свят, които се отзоваха на призива на украинците за помощ. Заедно изграждаме и защитаваме нашето общо бъдеще.

"Смели да възстановяват" е инициатива за възстановяване на украински градове и села, засегнати от руската инвазия. Доброволци участват в разчистването на отломки, запазването на къщи, събирането и доставянето на хуманитарна помощ. "

https://t.me/Pravda_Gerashchenko/77578

Коментар

Ден 74 от „великата контраофанзива“ – резултатите са плачевни.

Ден 541-ви от пълномащабната война срещу Украйна.

Резултатите за Русия, как сказать, зашкаливают?

Руските хора са по-щастливи от всякога. Избавили са се от почти 300 хиляди излишни гърла пишман войници, а милионът осакатени ще създаде невиждан подем в протезната индустрия. Като страничен бонус са се избавили и от милион излишни интелектуалци висшисти, които рано или късно щяха да създадат проблеми. А сега Западът ще им бере грижата. Дето се вика, с един куршум...

Освен това стана ясно кои са истинските приятели. Практически целият свят е пълен с враждебни страни. Отдавна се подозираше, сега се изясни.

За рублата и икономиката новините не са така блестящи, но по-важното е че православието процъфтява. И хетеросексуалността. Освен сред любимите на властта хомосексуални артисти, но това е цената на изкуството.

Международна политическа изолация, ембарго, планини от трупове, забрана за пътуване, страна парий, рушяща се инфраструктура, привършващи запаси от всичко освен горива, всекидневни политически убийства.

Ама това са дреболии, а виж плачевните резултати от контраофанзивата - вот это, ДА

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Тъй като (някой те е излъгал, че) си умен,
                          моля да ни обясниш на нас, глупавите,
                          какво търси великата, необятната, всемогъщата, богатата на ресурси русия
                          в Украина ?
                          Плющи любопитни.

Коментар

• "2000 человек были эвакуированы из делового центра "Москва-сити" после сообщения о якобы угрозе атаки БПЛА. также эвакуируют людей из ТЦ "ВТБ Арена Плаза"."

Коментар

Ми опровергай го, ти можеш, четеш и се информираш. Обосновано и както той е написал - по фронтове с очаквания. Аз не следя телеграм канали и простотии, но влизам тук, за да видя някакъв анализ, а не поредното клипче как някой гръмнал нещо си и ехидни коментари между двете страни
                              Аз съм го опровергал с отговора на въпроса къде съм ти задал. Сигурен съм че и ти го знаеш.

байдъвея М14 на места вече е под огневи контрол, провери къде е

Коментар

Ако разполагаш с Чалънджъри и Амбрамси, ще правиш ли офанзива без тях?

плачевен е "анализатора" къде си репостнал, че не е и в час докъде са линиите , да позная ли, че за въпросния и до момента му е енигма, как тъй Херсон (иссконната руска земя) беше даден без бой
                                къф Купянск бро (това трябва да могат да го гърмят презгранично и дори не са го доближили, ама то и Харков така, и Суми..)
                                Ми опровергай го, ти можеш, четеш и се информираш. Обосновано и както той е написал - по фронтове с очаквания. Аз не следя телеграм канали и простотии, но влизам тук, за да видя някакъв анализ, а не поредното клипче как някой гръмнал нещо си и ехидни коментари между двете страни

Коментар

Working...
                                X