Първоначално изпратено от sosi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМосковчани яко са се посрали:
[ATTACH=CONFIG]n4109588[/ATTACH]
пълна излагация, дори в Сирия не бяха се посрали така...D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеИСТИНАТА ЗА КОНФЛИКТА ...
...
- 7 Харесвания
Коментар
-
От 24.2.22г до днес Украйна е получила $100 милиарда военна помощ.
https://www.unian.net/war/ukraina-po...-12381081.html
Антируската коалиция от САЩ, ЕС, Англия, Австралия, Япония, Канада, Южна Корея ... имат БВП към 55-60 трилиона долара или за година и половина към $90 трилиона или тези $100 милиарда са едни жалки 0.1% от техния БВП, като на всеки 1000 долара те са заделили по едно доларче за военна помощ за Украйна.
Много пропаганда се изписва за помощта, освен това журналистиката е независима, журналистите често не търсят обективното, а да им се четат статиите и човек ще остане с впечатление от медиите, че тази помощ е огромна. Но математиката е безкомпромисна. Процентът е само 0.1, а Кочината с жалката си икономика и жалката си армия води война срещу този жалък процент. ЖАлко е и за Запада, колко много говори, а колко малко помага на практика, а възможностите му са 10 пъти повече и пак не би изпитал особено притеснение.
Дори при тази помощ героичната Украйна успя да спре фашагите от Кремъл и да набута войската им в окопите. Ако кликнете тук горе ще видите, че преди 24 февруари Кочината е била окупирала 7.284% от Украйна, а след това 10.703% или общо 17.987%. На практика в останалата част на Украйна животът си е почти нормален и тече. Кочината не е превзела кой знае какво от нея, просто е превърнала нови 10% от земята й в пустош, защото Кочината само това може.
https://deepstatemap.live/#7/47.472/35.409
- 9 Харесвания
Коментар
-
ИСТИНАТА ЗА КОНФЛИКТА ...
За РУСКИТЕ и украинските войски....за това как местните приемат нещата ...
За манипулации на медии и соросоидните тролове
За тъпоумието на техния представител - Репортера ...
За правдата и болката на преживелия го на място Човек ...
https://m.facebook.com/story.php?sto...00095149803037
Спомнете си за клипа в който 2 ма въоръжени фашаги направиха луди полицейския патрул ....
Стани - легни - падни - документи за проверка . Само където не им свалиха униформите да ги нашляпат....
Фашизъм и Анархия е в Украйна...... Запада ги унищожи....
Но РУСИЯ ще поправи всичко ..
СЛАВА НА РУСИЯ !Last edited by Сибирския Бръснар; 04.09.2023, 07:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеотносно режима на тока през осемдесе и пета:
- 1 like
Коментар
-
относно режима на тока през осемдесе и пета:
https://desebg.com/2011-01-13-09-25-...03-30-13-11-20
не ми се рови много, но и няма смисъл, щото аз си го спомням.. от студ не съм умрял , но четяхме на свещи…. толко за рвзвития късен социализъм…., а то кво се оказа - ток наистина е имало достатъчно, доларесте са били недостатъчни, че са изнасяли тока за пропадналите капиталиссти в турция и гърция, за пропаднали нищонеструващи долари…
- 4 Харесвания
Коментар
-
айде ве, стига лъгахте…,
искаш да кажеш, че преди 89 не е имало режим на тока по комплекисте??
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеРежимът беше след юни-1990, когато свърши горивото в Козлодуй и пак ще има когато я спрат. През комунизма по селата беше трагедия с тока, понеже аварии оправяха само през делнични дни. Ако спре тока в събота сутрин, до понеделник няма и вечер на газови лампи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хиляди хора демонстрираха в столицата на Нигер, Ниамей, с искане Франция да изтегли своя посланик и войски от западноафриканската страна, тъй като новите й военни лидери обвиниха бившата колониална сила в "намеса".
Протестиращите се събраха близо до военна база, в която се помещават френски войници в събота след призив от няколко организации, враждебни към френското военно присъствие.
Те държаха транспаранти с надпис:
"Френска армия, махнете се от страната ни."
Военното правителство на Нигер, което пое властта на 26 юли, обвини френския президент Еманюел Макрон, че е използвал разделителна реторика в своите коментари за преврат и се стреми да наложи неоколониални отношения с бившата си колония.
Коментар
-
аз си пиша , ама кой ли чете
вижте , оправете си идолите и опорките
1970 може и да е имало режим на тока
после , при ТрИ пъти героя на НРБ аз не си спомням режим на ток…., може ибда бъркам, незнам…, ама вие как мислите, другаря Бреженв защо е Три пъти герой на Народната Република?
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarovec, сега погледнах 85 - та е имало в София, аз не съм бил там и не помня да е имало режим, такова нещо имаше когато бях съвсем малък - 70 те.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар