barbaron, защо не направят един списък на хората които управляват Русия, политици, администрация и къде са родени...половината са родени в Украйна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Единствената причина ТАМ да бъде по-хубаво е конкурунтният натиск от СССР. Дадоха на обикновения бачкатор парче от баницата, за да не гледа с надежда сърпа и чука.
Според Сталин, обективният фактор на партията може да замести практическата липса на икономика в затънтения СССР. Което е чисто и просто фразеология.
Видяхме кой е прав и кой - крив. Обективно погледнато и двамата грешат. Описването на подобни процеси чрез материални или политически фактори е нелепо.
И точно тук е голямата драма на червивите - социализмът и Коминтернът (като възможни за реализация приближения) се осъществиха на Запад под формата на социална държава и социално-икономическа глобализация. И причините за това не се коренят в някакъв имагинерен конкурентен натиск от Източния блок. Ладата чисто и просто не е конкуренция на БМВ. Причините са в едно специфично вътрешно осъзнаване, случило се в западните общества след ВСВ. Въпросът е, кога у нас ще узреят кауните.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Украйна разполага със списък на 3000 души, сътрудничещи на Руската федерация по въпроса за т.нар. "избори"
В коментар за радио "Свобода" кметът на Мелитопол Иван Федоров заяви, че това е около 1% от населението на окупираната Запорожка област.
Той добави, че повечето от така наречените "агитатори, наблюдатели и участници в изборния процес" са докарани от Руската федерация. По-специално, 48 от 60 такива лица не са местни жители, а са дошли от Сибир и Алтай, като са кандидати на партия "Единна Русия".
Окупаторите възнамеряват да проведат така наречените "избори" на 10 септември.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ама ти си някакъв идеалист, скаран с реалността.
Тоя свят е пълен с гробове на "Ще остана още малко", "Колко по-зле може да стане?", "Камъкът си тежи на мястото" и "Какво може да ми направят моите съграждани?!?" Целият Холокост се основава на еврейското "Е, не, по-зле от това няма как да стане"... от 1936.
Гледай "Хотел Руанда". Ще ти се изясни въпроса с "боря се с голи гърди за родината срещу калашниците".
Коментар
-
analog, всякакви варианти имаше през соца. Например да ти дадат апартамент и го голям, ти си на квартира с две деца, въобще не се нанасяш в него и си оставаш в квартирата, хазяите ти гледат децата, трябва и тях да вземеш защото ти се обърква ритъма на живот. Продаваш апартамента и парите ги изхарчваш бързо, може ли ? Ами можеше - имаше си ресторанти и на почивки може да ходиш и в соц.лагера имаше курорти в които като стана възможно западняци да ходят направо губеха говор и картина. Какво стана с апартамента - продахме го ! И какво си купихте с парите ? Нищо, изхарчихме ги.D.Y.F-091066
Коментар
-
Tepix, на украинците им готвят много съвременно робство САЩ, обаче ще се обърка, не са стока която може да се върже..по някое време почва да им просветва че въобще не са славни, а са си съвсем като другите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Когато говориш за затвор. Ами, ако не е затвор, ами Родина? Място, което обичаш, закърмен си с него и неговите ценности, са и твои? Ако си роден беглец, ще бягаш оттам, където си, по принцип но, ако си роден боец, ще отстояваш. И няма да мрънкаш особено, и светът около теб, ще става по-добър, защото ТИ така си решил, а не са се присламчиш към чуждо място, щото то по-уредено. Предлагам да закрием подтемата, за да не се скараме.
- 5 Харесвания
Коментар
-
То и в затвора има гарантиран покрив, осигурен труд, баня и готвена храна три пъти на ден.
Ама няма двуседмични карти за почивната станция в Мичурин, нали?
Все пак изпити съм държал по Научен комунизъм и съм спец в доказването че соца не беше баш пандела както някои си мислят, въпреки многото прилики
- 6 Харесвания
Коментар
-
Когато говориш за затвор. Ами, ако не е затвор, ами Родина? Място, което обичаш, закърмен си с него и неговите ценности, са и твои? Ако си роден беглец, ще бягаш оттам, където си, по принцип но, ако си роден боец, ще отстояваш. И няма да мрънкаш особено, и светът около теб, ще става по-добър, защото ТИ така си решил, а не са се присламчиш към чуждо място, щото то по-уредено. Предлагам да закрием подтемата, за да не се скараме.
Тоя свят е пълен с гробове на "Ще остана още малко", "Колко по-зле може да стане?", "Камъкът си тежи на мястото" и "Какво може да ми направят моите съграждани?!?" Целият Холокост се основава на еврейското "Е, не, по-зле от това няма как да стане"... от 1936.
Гледай "Хотел Руанда". Ще ти се изясни въпроса с "боря се с голи гърди за родината срещу калашниците".
- 7 Харесвания
Коментар
-
То и в затвора има гарантиран покрив, осигурен труд, баня и готвена храна три пъти на ден. Никой нищо не краде. Има уважение към човека с палката.
И пак никой не ходи там доброволно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Глупости на търкалета! Мой много близък роднина избяга през Турция и емигрира на запад. Приеха го супер добре, като 2 години беше на държавна издръжка докато учи езика. След това работи като учител и се пенсионира с 2000 дойче марки пенсия. Взе си чуждо гражданство и всяка година си идваше в България на седмица-две, като никой не му правеше проблеми. За сметка на това, на нашето семейство ни разкатаха фамилията. Баща ми цял живот имаше закачен по някой от ДС да го следи и дори не ни позволиха да се заселим в някой областен град.
Източният блок бяхме слуги на руснаците. Всичко което беше качествено се изнасяше за там. За нас огризките.
Аз пък какво съм тръгнал да обяснявам на някакъв чат-бот!
Затова, какво се е объркало около теб точно не знам но, нишаните, не са за нещо стойностно. Щеше да мине номерът, ако би било. Явно, не е.Last edited by Pyramid; 07.09.2023, 13:47.
Коментар
-
Проблеми и слабости си има винаги и навсякъде
И пак никой не ходи там доброволно.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Агро, добре познавах човек който бяга много пъти през границата с Гърция, той беше много наясно какво се случва..Хванат ли те влизаш в затвора и започват да те проучват, като те правят на маймуна. А той казваше - аз искам в Гърция, но да се оженя там и да си гледам живота, не да ме затварят като животно. Вашия роднина ви е спестил много истина. Въобще не беше опция да се избяга в Гърция и Турция, те бяха настроени да ни блокират. Можеше да отидеш примерно в Австралия, никой не те познава, никой не те затваря тогава..само ако нямат сухопътна граница с нас, иначе специалното отношение не ти мърда. Държат те без работа естественно..D.Y.F-091066
Коментар
-
Tepix, колкото по голяма е групата от държави, колкото повече са хората, колкото повече глави мислят..толкова по бързо е развитието по отношение на битието. Източния блок беше малък, по малък..А най голямо развитие колкото и неприятно и може би то е причината да се стигне до тази ситуация в момента се случи последните 35 години, след като и Китай участва. Варианта е сега да се спрат лошите неща, да се развиват добрите. Появи се BCI , той изцяло променя развитието. Ако успее да оцелее Светът ще се развие много, дори не могат хората сега да си представят този Свят толкова развит, въпроса е Свободата да оцелее, да не се криминализира. Защото хора които не са свободни ще откажат да се развиват, няма да творят и сътворяват новите неща и това може би ще бъде и края на цивилизацията. С тези мощни оръжия можем да се самоунищожим, а тези идиотски теории за редукция на населението да антицивилизационни.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар