Първоначално изпратено от cherney
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениегледайте и слушайте дедо ви слипи джо на общото събрание
тона е показателен и всичко друго са алабалистики
да, знам че дедо слийпи мяза дементен старец, но не забравяйте, че зад него стои всемогъщия зелен гущер. същия зелен гушер, който спечели всички войни последните сто години…
играта е предрешена и всичко е въпрос на време…
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
кво си пил?
БЕЗРОДНИК да се е загрижил за нещо различно от собствения гъз?
Да си го чул да каже и думичка за родината си?
...иначе, пих кафе. Харесва ми, пусто.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако не си забелязал, да напомня: Не говоря за злодеите някъде там, а за "добряците" ТУК.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениегледайте и слушайте дедо ви слипи джо на общото събрание
да, знам че дедо слийпи мяза дементен старец, но не забравяйте, че зад него стои всемогъщия зелен гущер. същия зелен гушер, който спечели всички войни последните сто години…
Коментар
� -
Не разбирам, какво си се загрижил за тях, Берти. Нали на запад всичко е наред, да си свиркаме и сабалян - бодро с песен.
БЕЗРОДНИК да се е загрижил за нещо различно от собствения гъз?
Да си го чул да каже и думичка за родината си?
Вървим усилено към 3-та световна и НИЕ сме следващото ПУШЕЧНО МЕСО. Първите бяха украинците. Има някакъв шанс Полша да ни прередиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
А сега бъди така добър и ни обясни как точно ще стане това?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
В рамките на последните осем години Украйна постави въпроса с Донбас и Луганск в ООН, т.е. искане за създаване на комисия, която да разследва на място, съчетано със сини каски под егидата на ООН. В случая интересното е, че този въпрос е поставен ..... 11 пъти в рамките на осем години. А сега можеш ли да предположиш коя е тази държава - постоянен член на Съвета за сигурност при ООН, която наложи 11 пъти вето? Някакви предположения?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
А смисъл няма . Русия ще смачка колективния запад . И със войната и икономически.
- 1 like
Коментар
� -
Защо не се вдигнахте да защитите хората в Донбас и Луганск преди, МНОГО ПРЕДИ всичко това да вземе ТЕЗИ размери?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение..
А смисъл няма . Русия ще смачка колективния запад . И със войната и икономически . И Шолц и Байдънчо и баболизеца сега не знаят на кой свят са .
- 1 like
Коментар
� -
Защо не се вдигнахте да защитите хората в Донбас и Луганск преди, МНОГО ПРЕДИ всичко това да вземе ТЕЗИ размери? Защо не протестирайте против забраната за употреба на БЪЛГАРСКИ език в българските региони на Украйна? Защо не предотвратихте идиотските действия на Зеленски ЦЕЛИ ДВЕ ГОДИНИ, ПРЕДИ 24.02.2022? Емпатия? Не знам, как да те разбера, друже.
Това за забраната за български си е чиста лъжа, има си български училища в Украйна, даже и гимназия. Прочети малко.
Русия много отпреди 2014 е моделирала конфликта - все пак от 100 години вкарва свои хора, които да разпалват конфликти в съседни държави и после ходи да ги потушава.
Досега тия номера работеха безотказно.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Защо не се вдигнахте да защитите хората в Донбас и Луганск преди, МНОГО ПРЕДИ всичко това да вземе ТЕЗИ размери? Защо не протестирайте против забраната за употреба на БЪЛГАРСКИ език в българските региони на Украйна? Защо не предотвратихте идиотските действия на Зеленски ЦЕЛИ ДВЕ ГОДИНИ, ПРЕДИ 24.02.2022? Емпатия? Не знам, как да те разбера, друже.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
гледайте и слушайте дедо ви слипи джо на общото събрание
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Елементарен хуманизъм и емпатия. Точно както ми е мъчно за 6-те милиона бездомни след наводненията в Пакистан (там думичка не се продумва от никого), така ми е мъчно и за руснаците, които ще прекарат остатъка от живота си без крака и ръце (ако въобще успеят да оцелеят).
Трябваше да живеем в друго време. На това ни учеха, така ни говореха. Грънци. Ще си спомняме 90'те с носталгия.
Коментар
�
Коментар