If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
о, напротив, ще е изгодно и за двете страни
саш и русия
САЩ тая война не ги бърка толкова. Така или иначе ще спрат да дават помощ на Украйна, освен ако украинците не почнат да плащат. По-скоро ги движи желанието Тръмп да е миротворец. Ще видим как ще се развият нещата, но не изключвам нито един вариант както за мир,така и за продължаване на войната. Зеленски отказа да подпише споразумение със САЩ за използване съвместно на природните ресурси на Украйна, но ако се закучат нещата ще го подпише.
Никак, точно както нищо не оправдава нашето през 1913, ама ние ѝ викаме на онази война Междусъюзническа. Обаче победители не ги съдят, а вие така и не разбрахте, че ЕС с простията си, подведен от жълтото турче от грейт британ, сведе опциите до 2 - разпад на Украйна или разпад на Русия. Как да ти кажа, като кое е с вероятност 99%? Странно, че умни хора не могат да го разберат!
Кое е обяснявано 100 пъти, освен жусуииии? Един нормален суот анализ имаше ли? За чий беше контранаступа през 2023? Колко са жертвите в Украйна? Има ли изобщо някакви шансове Украйна? На каква цена? Ей такива въпроси
Моята теза изначално е една и съща, точно като с грипа - апропо, какво стана с грипа, как атака чичко Путлер го излекува за няколко дни - на ми пука за Украйна, не ми пука за Молдова, не ми пука за Беларус! Те не са нито в ЕС, нито в НАТО! Не са бре, не са, не ми пука за тях повече, отколкото за Армения и Азербайджан! Не ми пука повече отколкото за Сърбославия през 1999 - да ги бомбят и да се орпавят - като скачаш против големия брат и се правиш на мъж, накрая ядеш дървото. И да, понеже съм чел учебници по история на Украйна от 2000 година, съм наясна за каква шовинистична кочина иде реч там - нещо като огромна северна фиромия.
Та дай по точки и да направим дискусия - ама без жусуи простотии, може ли?
Добре, щом предлагаш давай по твоя начин да ги разискваме нещата. Ти ги разбираш, дай суот анализ на на това, което се случи в Украйна и което можеше да се случи по твоя, лесния начин, да видим цифрите, да си направим изводите, може пък някой да си промени мнението, ето, аз например съм с отворено съзнание и искам да науча и други гледни точки, моля, ще чакам информация от теб.
Беше казал, че е добре да се направи анализ кое е било по-изгодно и по точки да правим дискусии, ще направиш ли нещо по въпроса и да публикуваш, че не са ми ясни нещата а пък ти ги разбираш и може и други хора да се поучат ако направиш сметките, суот анализ, дискусия да стане, както ти го искаш?
В Дамаск бяха арестувани трима от извършителите на клането в столичния район Тадамон, извършено от членове на Държавна сигурност и армията през април 2013 година.
Един от тях, член на Военна сигурност, оперираща по времето на режима на Асад, лично показва на силите за сигурност масовите гробове, където са заравяни трупове на цивилни. Според показания убитите са близо 500.
Фалшиви златни кюлчета са били открити в Банката на Англия, където България и други държави съхраняват златото си
Актуално
17.02.2025
Автор:Обективно
Австралийският сенатор Джерард Реник призова за одит на Банката на Англия (Английската централна банка) и публикува конфиденциално писмо, изпратено до Комисията по икономика на Сената от Централната банка на Австралия относно запитване за австралийското злато на съхранение в Обединеното кралство. „Съществуването на фалшиви златни кюлчета е било установено в миналото чрез наличието на дублирани серийни номера“, пише в писмото. https://x.com/SenatorRennick/status/...1795159429514- сенатор намкой си иска да одитира банка на англия
Коментар