IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От 38:32 може да видиш как става изстрелването от украински подземен бункер на междуконтинентална балистична ракета.
    За да изстрелят ракетата операторите трябва да получат на таблото пред тях три команди от Москва - две потвърждения за разблокиране на ядреното оръжие и шифър за старт на ракетата...

Без тези потвърждения от генералите в Кремъл украинците сами не могат да запуснат системата...
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Frosty, няма кодове, това е мит. Армията на СССР беше с хоризонтална структура, всяка отделна част може да действа като самостоятелна армия, отделна част с всички видове войски. Никакви кодове не са възможни, те им разбират на ракетите до степен да ги разглобят до последното болче и без никакви кодове могат да ги изстрелят. Виж да се зададат наново координати е много сложна работа, процесора който я управлява е механичен и се изработва програмиран за съответна цел, механичните части се изработват така че са различни. Да я изстреляш по друга цел е мисия невъзможна. Никога не са ги притеснявали.
      Човек, ти изобщо не ги разбираш нещата.
      Недей да пишеш измислици.

Ето един видеоклип от украинци, за ядрения потенциал на бивша Украйна.
      Гледай от 10:30 какво обяснява човекът.

За да изстрелят ракета с ядрена бомба, украинците е трябвало да получат 3 потвърждения по секретна шифрована връзка от Москва.
      Като 3-тото потвърждение е 6 цифрен пин-код, който се получава от генералния щаб в Русия секунди преди изстрелването на ракетата.
      Без него ракетата не може да стартира...

Самите украинци не са имали никакъв контрол върху ядреното оръжие на тяхна територия. Просто са били едни оператори, действащи по команди директно от Кремъл...

Другото интересно, което обясни човекът е, че още през 80-те години СССР и Украйна по разчет са били в състояние да изпепелят цялата територия на САЩ след по-малко от 15-20 минути...
      В момента със съвременните ракети това време вероятно е намалено до 9-12 минути...
      Last edited by Frosty; 18.02.2025, 12:24.

Коментар

• Сибирския Бръснар, ами те затова шведите и датчаните им дишат във врата и нямат нищо против срещу руски първични суровини, обичат качеството хората и го уважават. Та ако могат да се присламчат и към РФ няма да им е зле, а и всяко нещо го правят няколко идеи по качественно от южняците - германци, французи и италианци. Не 70 а 500 дивизии да имаха налични подобна война е мародерска и войниците им за месеци ще се превърнат в търгаши и мародери, както армията на Вермахта. Да грабят и забогатяват ги хваща зимата и тогава идват северните хора да ги бия, а те умират от студ та чак техниката им е изоставена и замръзнала.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Едновременно с началото на мирните преговори британските експерти започнаха да твърдят, че победата над Русия на бойното поле е много по-лесна, отколкото изглежда.

Би било достатъчно да се проведат четири големи десантни и настъпателни операции по фронт от 2800 км.

Това ще изисква сила, еквивалентна на приблизително 200 дивизии.
          При средна численост от 18-20 хиляди души, такава армия трябва да наброява над 3 милиона души.
          Въпреки това общият брой на дивизиите на НАТО в момента се оценява на около 70-80 дивизии.
          Тази цифра включва както активни дивизии, така и резервни части и е почти невъзможно да се организира и осъществи , с изключение на картинка и със стрелкички .

Все пак , нищо не трябва да се изключва на 100 % .......
          Дори и на магия да се осъществи горното .......то За този развой , вече е предназначен руският ядрен арсенал

И тогава вече ще има ....... От Габрово - през Осло - та чак до Мароко - САМО ЛОКО !!!

Коментар

• Frosty, няма кодове, това е мит. Армията на СССР беше с хоризонтална структура, всяка отделна част може да действа като самостоятелна армия, отделна част с всички видове войски. Никакви кодове не са възможни, те им разбират на ракетите до степен да ги разглобят до последното болче и без никакви кодове могат да ги изстрелят. Виж да се зададат наново координати е много сложна работа, процесора който я управлява е механичен и се изработва програмиран за съответна цел, механичните части се изработват така че са различни. Да я изстреляш по друга цел е мисия невъзможна. Никога не са ги притеснявали.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Кое е обяснявано 100 пъти, освен жусуииии? Един нормален суот анализ имаше ли? За чий беше контранаступа през 2023? Колко са жертвите в Украйна? Има ли изобщо някакви шансове Украйна? На каква цена? Ей такива въпроси
              Моята теза изначално е една и съща, точно като с грипа - апропо, какво стана с грипа, как атака чичко Путлер го излекува за няколко дни - на ми пука за Украйна, не ми пука за Молдова, не ми пука за Беларус! Те не са нито в ЕС, нито в НАТО! Не са бре, не са, не ми пука за тях повече, отколкото за Армения и Азербайджан! Не ми пука повече отколкото за Сърбославия през 1999 - да ги бомбят и да се орпавят - като скачаш против големия брат и се правиш на мъж, накрая ядеш дървото. И да, понеже съм чел учебници по история на Украйна от 2000 година, съм наясна за каква шовинистична кочина иде реч там - нещо като огромна северна фиромия.
              Та дай по точки и да направим дискусия - ама без жусуи простотии, може ли?
              Добре, щом предлагаш давай по твоя начин да ги разискваме нещата. Ти ги разбираш, дай суот анализ на на това, което се случи в Украйна и което можеше да се случи по твоя, лесния начин, да видим цифрите, да си направим изводите, може пък някой да си промени мнението, ето, аз например съм с отворено съзнание и искам да науча и други гледни точки, моля, ще чакам информация от теб.

Коментар

Украйна няма никакъв шанс срещу Русия, независимо какво ще ѝ дадат, просто няма толкова ресурси. Единственият ѝ шанс е да се запали Трета световна - готови ли сте за нея, жусуита? Айде Матейко е ясен - толкова е самовлюбен, че чак се е отнесъл да дава ядрено оръжие на Украйна - Матейко, Украйна сама се отказа от ЯО, не защото някой ѝ е гарантирал границите, а защото Русия пое всички активи и пасиви на СССР,
                Украина никога не е разполагала с ядрено оръжие, че да се отказва от него...
                Не знам откъде се е появил този мит.

Само установките са били разположени на украинска територия,
                но самите украинци не са имали контрол върху тях и не са имали възможност да изстрелват самостоятелно ракети,
                тъй като кодовете за изстрелване на ракетите са се получавали по секретен шифрован канал директно от Москва...

Очевидно още от тогава руснаците са ги подозирали като ненадеждни предатели на които не може да се вярва особено...
                За да направят системите по такъв начин, значи на някой генерал в Кремъл му е хрумнало, че някой укропитек вместо към САЩ, може да насочи и изстреля ракета с ядрена бомба към Москва...
                Last edited by Frosty; 18.02.2025, 11:40.

Коментар

• Pyramid, те не искат в Русия отново да се бракуват с Украйна, то е ясно че когато брака свърши Русия ще е стала за скраб. Не ги искат, укрите да не се правят на много желани, а и Шолци направо му каза на Зеленко - те за украинките ще се погрижат само. Той като Бай Ганьо не долюбва маджарите, но срещу маджарките няма нищо против. Влязат ли европейците в Украйна ще я разфасоват за търговия на дребно и по интернет. Зеленко е много зелен.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• troi, стига лъжене, Казахстан Русия не е казала не го е окупирала, бяха там с по голяма армия от тази с която влязоха в Украйна и си тръгнаха като смениха оня с палатите във Франция. В Русия не са толкова глупави и тоя филм са го играли, няма да изпаднат в позицията на Полша когато уж укрите изпадат под полско, а то се оказва обратното..да се стигне до там поляците да останат накрая без държава, че и да се радват за това.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                      Ти наистина ли мислиш, че е правилно да бяха оставили РФ да завладее Украйна и в това време да чакаме да фалират от санкции във ватната територия? Защо мислиш, че там щеше да е последната спирка, например защо да не продължат към Молдова, Грузия, Белорус? А след няколко години можеше и повече да тестват с Финландия, тя не беше в НАТО доскоро, Румъния, Полша, НАТО няма да реагира ако има повече като тебе, ей го Тръмп казва - оправяйте се, изтеглям войските от Европа, ако ви нападат си гледайте работата. Ти си съгласен да стоим да гледаме и казваш - трябваше да се избере лесния вариант, да дадем курбан Украйна и да сме рационални. Ама този лесен вариант нямаше ли да доведе до сложни ситуации в бъдеще? Не очаквам да си съгласен с мен но поне да ги изговорим нещата. Сто пъти е обяснявано и пак няма ефект.
                      Дори и да не я "завладее" Украйна-та Русия,.при положение, че загине и избяга повечемог половината население, а другата бъде заровена в дългове за 1000 години напред, за чието благо са "дуржали" еврогейците? За това, на украинците ли? Мен ме съмнява, а теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                        Ти наистина ли мислиш, че е правилно да бяха оставили РФ да завладее Украйна и в това време да чакаме да фалират от санкции във ватната територия? Защо мислиш, че там щеше да е последната спирка, например защо да не продължат към Молдова, Грузия, Белорус? А след няколко години можеше и повече да тестват с Финландия, тя не беше в НАТО доскоро, Румъния, Полша, НАТО няма да реагира ако има повече като тебе, ей го Тръмп казва - оправяйте се, изтеглям войските от Европа, ако ви нападат си гледайте работата. Ти си съгласен да стоим да гледаме и казваш - трябваше да се избере лесния вариант, да дадем курбан Украйна и да сме рационални. Ама този лесен вариант нямаше ли да доведе до сложни ситуации в бъдеще? Не очаквам да си съгласен с мен но поне да ги изговорим нещата. Сто пъти е обяснявано и пак няма ефект.
                        Кое е обяснявано 100 пъти, освен жусуииии? Един нормален суот анализ имаше ли? За чий беше контранаступа през 2023? Колко са жертвите в Украйна? Има ли изобщо някакви шансове Украйна? На каква цена? Ей такива въпроси

Моята теза изначално е една и съща, точно като с грипа - апропо, какво стана с грипа, как атака чичко Путлер го излекува за няколко дни - на ми пука за Украйна, не ми пука за Молдова, не ми пука за Беларус! Те не са нито в ЕС, нито в НАТО! Не са бре, не са, не ми пука за тях повече, отколкото за Армения и Азербайджан! Не ми пука повече отколкото за Сърбославия през 1999 - да ги бомбят и да се орпавят - като скачаш против големия брат и се правиш на мъж, накрая ядеш дървото. И да, понеже съм чел учебници по история на Украйна от 2000 година, съм наясна за каква шовинистична кочина иде реч там - нещо като огромна северна фиромия.

Та дай по точки и да направим дискусия - ама без жусуи простотии, може ли?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Копейка, заради такива като теб сме на това положение - България излиза на плюс от ВСВ, една Южна Добруджа сме горница именно благодарение на Хитлер и Сталин! Ние сме единствената победена държава, която излиза на плюс - това бива неграмотност и копейкаджийстване, ама чак пък толкова!
                          Соросоиднико, защо тогава ревете, че 50 години сте били под руско влияние?

След като губите войната за наказание сте предадени нарочно в ръцете на СССР и Сталин точно от победителите във войната - САЩ и Англия...

------------

" България обявява война на САЩ и Великобритания

Цар Борис III, изглежда, е единственият, който предусеща до какви беди ще доведе този акт

Още преди да е завършила Втората световна война, президентът на САЩ Франклун Рузвелт и премиерът на Великобритания Уинстън Чърчил се съгласяват с предложението на лидера на СССР Йосиф Сталин България да бъде предадена на Съветската зона. Така победителят от войната решава съдбата на нашата родина. Самият Богдан Филов е осъден на смърт от Народния съд и eкзекутиран./"

Коментар

Егати писанията за нещо, което е ясно от самото начало - Украйна няма никакъв шанс срещу Русия, независимо какво ще ѝ дадат, просто няма толкова ресурси.
                            А можеше да е много по-лесно - ЕС праска санкции на орките, не дава оръжие на Украйна, те свалят Зеления, слагат си марионетка и после, с дипломация, се връщаме на изходна позиция. Сега пак ще се върнем на изходна позиция, но с една Украйна и примерно 1 трилион евро по-малко. Ми честито. Жусуииииии

Коментар

• Германия се Обедини, това е заличаване на последствията от ВСВ. Но Украйна също трябва да върне чуждите територии, които е присъединила и те са в резултат на войната. Искат да ги приемат в ЕС, това е ОК, но при кой ще идат - тези държава от които са отнели територии. Първата е Полша, която би била страна със собствени запаси от петрол и зависи от технологията която се приложи за добива им - те могат да бъдат много големи сега. В същото време Украйна няма да се окаже в позицията на Полша, тя също си има други запаси и в момента добиват от тях със старата технология, не остават без петрол както Полша сега. Тези които се отцепиха са самостоятелни държави в определен исторически период, те са имали своя златен период с много добро управление, каквото в Украйна не може да се случи скоро. Тези в Киев не могат да разберат, че размера на държавата няма чак такова критично значение, по важно е как живееш с другите и как те възприемат. Глупаво е да се гарантира териториална цялост на държава която 30 години се криминализира, тя когато се отцепиха тези области от страната на Русия постъпи като откровен бандит, кой бомбардира собствена територия с авиация и я обстрелва с артилерия ? Ето влизат в Курска област и Русия се въздържа да го прави, а Украйна на другия ден би започнала да бомби безогледно собствените си хора..
                              D.Y.F-091066

Коментар

е ясно от самото начало - Украйна няма никакъв шанс срещу Русия, независимо какво ще ѝ дадат, просто няма толкова ресурси. Единственият ѝ шанс е да се запали Трета световна - готови ли сте за нея, жусуита? Айде Матейко е ясен - толкова е самовлюбен, че чак се е отнесъл да дава ядрено оръжие на Украйна - Матейко, Украйна сама се отказа от ЯО, не защото някой ѝ е гарантирал границите, а защото Русия пое всички активи и пасиви на СССР,
                                Третата Световна война вече е реалност! Вижте списъка с държави пряко замесени в украинския конфликт от поста на Матейко с декларацията...
                                Но Слава Богу в момента все още е в студена фаза. Ако ескалацията продължи...

Коментар

Working...
                                X