IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

И дълбоко вчрваш, че има общо и с Украйна ли?

П.П.Опитваш се да се измъкнеш и олекваш. Повтарям, темата НЕ Е Русия -САЩ.
    За лекуване на тежко фатмашко невежество, препоръчвам четене на историята не само на руско-полските войни, ами и на полско-сесесерските
    всъщност тия войни имат много повече общо с темата тук, от на вутинча спамовете за негри и индианци

Дори в Яндекс можете да прочетете за тях.

иначе, те днешен Севастопол

аре на рашистите - тежък ви ден.

Нема се плашункайте - Вярвайте!!! както хитлеристите са вярвали, като приключили при Сталинград - тъпо и животински са вярвали във величието на Третия райх (а дори наистина са имали недостъпни за другите оръжия)

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Казах ти, че "официалните молби" почнаха от вас.

И също чакам информация за молбите на Гърция, Нигерия и Мексико. Нали ги пише в българиантаймс?
      Антарктида и Арктика се колебаят за членство...тъй казаха у ФатмакВремя

Коментар

• ДобрУтро ребята, само един въпрос за деня. Къде е прехваленото и безаналогово руско ПВО, м

Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Добре, добре, Гърция са подали молба за членство, Нигерия са подали молба за членство, Швеция и Дания - тоже. Даже и Украйна е подала, даже са я и приели.

В крайна сметка, кой може да докаже обратното, нали така?

​​​​​​
          За молбите не знам. Ако някои страни бъдат приети, ще е на съвещание на главния орган на БРИКС. И всички медии ще го съобщят, а не само единици зевзеци. Аз си мисля друго: Веднага ще се отбележи промяна в политиката на приетите държави по отношение на почти всичко. Затова, тези от ЕС, май скоро даже на начални преговори относно встъпване няма да ги повикат. Днес тежки русофоби, а утре...ако ТАКИВА резки промени, още не съм видял у никого.
          Last edited by Pyramid; 13.09.2023, 08:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Не могат да го освободят и да си направят избори, ще го чакат да му свърши мандата, той има ментални проблеми.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че Микрон защо се трепа и мори да го пуснат на конференцията им? А Гърция, се бори за финансов въздух няма особени изгледи за успех без голям икономически съюз зад себе си. А ЕС са формени предатели, хвани единия, удари другия. Друг въпрос, кого от БРИКС ще поканят.
              Добре, добре, Гърция са подали молба за членство, Нигерия са подали молба за членство, Швеция и Дания - тоже. Даже и Украйна е подала, даже са я и приели.

В крайна сметка, кой може да докаже обратното, нали така?

​​​​​​

Коментар

Казах ти, чакам да ми покажеш официалната молба на С. Арабия. То бива олигофренщини бива, но ти надминаваш и Глупикс.
                И Пирамид ти каза. Такива официални документи, няма да намериш в нета. Но щом искаш да видиш. Първо-молбата на С.Арабия.
                Дебилщини, безкрай.

П.П. Преставам, да ти отговарям на тема БРИКС. Само ще се гавря, с теб.
                Казах ти, че "официалните молби" почнаха от вас.

И също чакам информация за молбите на Гърция, Нигерия и Мексико. Нали ги пише в българиантаймс?

Коментар

Може ли някакъв линк, по-достоверен от дъбългериантаймс?!?

Щото АИА казва друго
                  https://www.aa.com.tr/en/americas/me...-brics/2964007

Та чудя се на кой да вярвам - на турското БТА или на сайт, направен от Венци Чикагото?

Казах ти, чакам да ми покажеш официалната молба на С. Арабия.
                  И Пирамид ти каза. Такива официални документи, няма да намериш в нета. Но щом искаш да видиш. Първо-молбата на С.Арабия.

Last edited by RUBLA; 13.09.2023, 13:13. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Аз пък вярвам, че когато Мексико, Гърция и Нигерия не са подали молби за членство според собствените си власти, значи вероятно не са.

И докато за Мексико и Нигерия може да хване дикиш пред по-необразованата част от обществото, то не знам какъв екземпляр трябва да си, за да смяташ, че страна-членка на ЕС би кандидатствала едновременно да е и в БРИКС. Бетер "Беларус иска да е щат в САЩ".
                    Че Микрон защо се трепа и мори да го пуснат на конференцията им? А Гърция, се бори за финансов въздух няма особени изгледи за успех без голям икономически съюз зад себе си. А ЕС са формени предатели, хвани единия, удари другия. Друг въпрос, кого от БРИКС ще поканят.

Коментар

• Сирия поиска САЩ да платят „откраднат“ петрол за $115,2 млрд. и да изтеглят войските си от сирийските петролни находища
                      Kадри, публикувани в социалните мрежи, показват конвой от цистерни, контрабандиращи петрол от Ракка за Ирак.
                      Сирия призова ООН да предприеме действия срещу САЩ заради „окупацията на части от сирийската територия, както и незаконния добив на природни ресурси в тези райони“, съобщи сирийската информационна агенция SANA.

Дамаск също поиска компенсация от Вашингтон за това, което определи като „ограбване“ на националния газ и петрол.

Според писмо, изпратено от министерството на външните работи на Сирия до генералния секретар на ООН Антонио Гутериш, както и до Албания, която председателства Съвета за сигурност на ООН, сирийските дипломати призовават международната организация да сложи край на нарушенията на международното право и Хартата на ООН от страна на САЩ, които незаконно разполагат войски в североизточната и югоизточната част на страната.

Вашингтон и съюзническите бойни групировки също са виновни за ограбването на „богатството и стратегическите ресурси“ на страната, се казва в писмото до ООН, цитирано от SANA.

Според оценките, посочени в писмото, преките и косвени щети, нанесени на петролния сектор и минералните богатства на Сирия от американските военни от 2011 до 2023 г., възлизат на 115,2 милиарда долара.

Писмото завършва с искане „американските служители да бъдат държани отговорни за тези кражби и американската администрация да бъде принудена да компенсира за тях“. Дамаск също така призова за изтеглянето на целия американски военен персонал от Сирия и връщането на всички петролни и газови полета под контрола на сирийската държава.

Бившият президент Доналд Тръмп призна публично, че „американските военни са в Сирия само заради петрола“.

Сирииците не бомбардираха ли веднъж такъв керван с цистерни

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не вярвам точно на нас тук, в една върла говорилня, някой да ни представи тези официални молби. Кои сме ние, че да ни допуснат до такова ниво? Опитвам се да оценя, дори само ориентировъчно, за какво неща може да става реч и...Абе, и там (БРИКС), ще има нова на класифициран допуск, "от Лъв нагоре". И съгласувания съответни. Няма да ни допуснат, ама съвсем.
                        Аз пък вярвам, че когато Мексико, Гърция и Нигерия не са подали молби за членство според собствените си власти, значи вероятно не са.

И докато за Мексико и Нигерия може да хване дикиш пред по-необразованата част от обществото, то не знам какъв екземпляр трябва да си, за да смяташ, че страна-членка на ЕС би кандидатствала едновременно да е и в БРИКС. Бетер "Беларус иска да е щат в САЩ".

Коментар

Заповядай:

https://thebulgariantimes.com/%D0%BD...D%D1%8F%D1%82/

Сега държа, да ми покажеш официалната молба на С.Арабия, за членство в БРИКС.
                          Може ли някакъв линк, по-достоверен от дъбългериантаймс?!?

Щото АИА казва друго
                          https://www.aa.com.tr/en/americas/me...-brics/2964007

Та чудя се на кой да вярвам - на турското БТА или на сайт, направен от Венци Чикагото?

Last edited by RUBLA; 13.09.2023, 13:15.

Коментар

Заповядай:

Last edited by RUBLA; 13.09.2023, 13:15.

Коментар

И как "САЩ се изтеглиха от Афганистан" се отнася до Русия или Украйна?

Ма хубаво де, пишете си, това поне наистина е факт, за разлика от "гражданската война в Париж".
                              И "официалните молби за БРИКС" на Гърция, Нигерия и Мексико.
                              Заповядай:

Last edited by RUBLA; 13.09.2023, 13:14. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Дълбоко вярвам, че полско-руската война има нещо общо с Русия. Ти как смяташ?!?
                                Имаш харесване от мен. И моят коментар:
                                Според мен, общото с Русия, би бил контактът откъм изток, а с Полша - изравненото откъм запад. Твърде неравни са силите.

Коментар

Working...
                                X