IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Почакай малко. Тръмп не е глупав. Няма да се остави историята да го заклейми и да го постави на една скамейка наравно с престъпника Путин. Дай да видим какво е окончателното споразумение и тогава да го обсъждаме.

Ще ти кажа нещо, което ще те накара да се замислиш. Защо Тръмп досега не е отменил даденото от Байдън разрешение на украинците да стрелят с американски ракети по руска територия? Не ти ли се струва, че се играе някаква друга игра? Например на доброто и лошото ченге, но в края на краищата тази игра ще довете до вкарването на престъпника в затвора?

Тръмп официално да е казвал, че спира помощта за Украйна?
    Или в момента тихомълком към Украйна пътуват кораби и ТИР-ове с ракети.

А я си представи един друг сценарий:
    Подписват някакъв документ без участието на Украйна, тя се обижда, и още същата нощ изпраща по Кремъл 200-300 западни ракети и още 1000 дрона? На другия ден Тръмп казва "Оппа, извинявакте, но те украинците сами си го решиха това".
    Всичките ти варианти водят до тотално унищожение на Окраина ......... Разбирам , че те влечат фантастика и конспирологии , но в случая трябва малко по здрави и не фентъзи разсъждения ..............

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ...
      - вариант 3 е на Матейко - трета световна война с всички последствия от това...
      С кого трета Световна, с магаретата???

една единствена Франция може да занули 2/3 от авиацията на путинията.

Най-нови ракети все още не са ползвани в Украйна...путлирчо е бушониран от 50 годишни такива... и ватниците изреваха че Мираж2000 бил мнооо по-опасен от F16...

Но дано се федерализира Европа, че ми писна от боклучави фицове и орбани.

Коментар

• troi, ваше тролче ли е бръснарката.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
          [SIZE=24px][B]- Тръмп ще договори ужасно "мирно споразумение" с Путин, в което Русия получава земя и редкоземни минерали за САЩ
          - Украинците и ЕС никога няма да приемат тази сделка
          - САЩ и Русия обвиняват ЕС за провалянето на сделката и призовават Зеленски да подаде оставка

След това и най простия соросоид се сеща ........

Започва отново изучаване на руски език от III клас .....

За отявлени соросоидчета ще има курсове за опреснение на знанията ...........
          Почакай малко. Тръмп не е глупав. Няма да се остави историята да го заклейми и да го постави на една скамейка наравно с престъпника Путин. Дай да видим какво е окончателното споразумение и тогава да го обсъждаме.

Ще ти кажа нещо, което ще те накара да се замислиш. Защо Тръмп досега не е отменил даденото от Байдън разрешение на украинците да стрелят с американски ракети по руска територия? Не ти ли се струва, че се играе някаква друга игра? Например на доброто и лошото ченге, но в края на краищата тази игра ще довете до вкарването на престъпника в затвора?

Тръмп официално да е казвал, че спира помощта за Украйна?
          Или в момента тихомълком към Украйна пътуват кораби и ТИР-ове с ракети.

А я си представи един друг сценарий:
          Подписват някакъв документ без участието на Украйна, тя се обижда, и още същата нощ изпраща по Кремъл 200-300 западни ракети и още 1000 дрона? На другия ден Тръмп казва "Оппа, извиняваите, но те украинците сами си го решиха това". И след това праща американски миротворци в Москва, за да умиротворяват руснаците по време на погребението на Путин.
          Last edited by Mateev; 18.02.2025, 22:03.

Коментар

Никак, точно както нищо не оправдава нашето през 1913, ама ние ѝ викаме на онази война Междусъюзническа. Обаче победители не ги съдят, а вие така и не разбрахте, че ЕС с простията си, подведен от жълтото турче от грейт британ, сведе опциите до 2 - разпад на Украйна или разпад на Русия. Как да ти кажа, като кое е с вероятност 99%? Странно, че умни хора не могат да го разберат!
            Никакъв " разпад" на Украйна няма да има, в най- лошия случай мини Северна Корея( лнр и днес) бедна мизерна и непризната от никой под руски контрол и останалите 80% от Украйна проевропейска и пронатовска, добре въоръжена и в бъдеще членка и на двете организации. А глупостта на САЩ може да се превърне в нещо за което отдавна си нечтая- европейски Съединени щати с обща армия и обща външна политика

Коментар

знаеш ми ........ (Х) , ми знаеш !!

Като ти гледам безмълвните картинки с някакви магарета , с които искаш да вмениш някаква асоциация с РУСИЯ , КОЯТО ПОДЧИНИ целия колективен запад , си ми ясен какво си ...що си .... и какво ти е сега в мозъчето ....
              И в душата

До утре качи още 15 - 20 ......

Може и да обърнеш развоя на историческите събития ................
              Опасни сте сибиряците, не падате по гръб, как ме затапи само! Ножки Буша ял ли си, как са на вкус, скоро ще има ножки Тръмпа и ще споделиш как са на вкус, как е да му ядеш на Тръмп... ножките?

Коментар

• - Тръмп ще договори ужасно "мирно споразумение" с Путин, в което Русия получава земя и редкоземни минерали за САЩ
                - Украинците и ЕС никога няма да приемат тази сделка
                - САЩ и Русия обвиняват ЕС за провалянето на сделката и призовават Зеленски да подаде оставка
                - САЩ изтеглят войски от Европа ................

След това и най простия соросоид се сеща ........

Започва отново изучаване на руски език от III клас .....

За отявлени соросоидчета ще има курсове за опреснение на знанията ...........

Коментар

Ъхъ, добре - не че ми дреме за мнението на умнокраставите или копейките, освен на 2-3 човека, които познавам виртуално и са изключително точни, като сатз. Ми казах го поне 20 пъти - вариантите бяха 3:

- вариант 1, в който малко покрещяваме жусуи, не даваме нищо на Украйна, освен морална подкрепа, и те си заминават за няколко седмици или месеца, като после се връщаме към бизнес ас южуъл. Не сме загубили нищо, не сме дали нищо, пък и сме покрещяли жусуи, така че всичко е точно - нямаме почти никакви щети, включително репутационни, щото Украйна не е нито в ЕС, нито в НАТО, Даже може да имаме бонус някой и друг бял емигрант, който да мие чинии, а не да дремем на помощи по морето, както сега. Икономиката ни е силна, не сме се заринали в дългове и орките все още са ни партньор, като междувременно може да почнем да търсим алтернативи на техните газ и петрол

- вариант 2 е сегашния, в който даваме сума ти кинти на Украйна, опразваме си военните складове, печатаме пари до откат, щото така ни е кеф, ревем жусуи и стигаме до ситуацията или Украйна или Русия да се разпадне. В крайна сметка стигаме до сегашната ситуация, в която Украйна пак е насрана, избити, изгонени и завлядяни са половината ѝ жители и 75% от активното население, т.е. една тотално разочрена демографски и икономически страна, а Русия си е взела почти всичко, а именно Донбас (ок, не са взели Одеса и Харков, което е важно)

- вариант 3 е на Матейко - трета световна война с всички последствия от това

Ние (щото ние сме ЕС) избрахме вариант 2, в който получихме една остатъчна Украйна (вярно, с излаз на море), в която наляхме поне 1 трилион евро -вижда ми се повече от "прекрасно". И за какво? За да можем да ревем жусуи? Повече от прекрасно. А сега си представи, че този 1 трилион евро беше вложен в развойна дейност и изкуствен интелект - но какво ли да се тревожим за бъдешето на нашите деца, важни са децата на Украйна, нали? Жусуииии
                  Аз очаквах нещо повече като цифри, толкова губим, толкова печелим, засега видях 1 трилион, което ми харесва като големина, но все пак си държа на точните цифри а не на вариант. Суот анализ ми дай и друго не искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Знам, знам, ножки Буша и ленд лийз, пак ще ви спасяват фалиралата родина.
                    знаеш ми ........ (Х) , ми знаеш !!

Като ти гледам безмълвните картинки с някакви магарета , с които искаш да вмениш някаква асоциация с РУСИЯ , КОЯТО ПОДЧИНИ целия колективен запад , си ми ясен какво си ...що си .... и какво ти е сега в мозъчето ....
                    И в душата

До утре качи още 15 - 20 ......

Може и да обърнеш развоя на историческите събития ................

Коментар

• ''Войната в Украйна е към своя логичен край — The National Interest

Изданието твърди, че въпреки че боевете в Украйна все още продължават, конфликтът на практика е приключил без участието на Киев.

Изданието директно съобщава, че руснаците са победили Украйна. Следователно Москва победи НАТО.

Представители на администрацията на Тръмп ясно дадоха да се разбере, че вече обсъждат възможността за прекратяване на конфликта в Украйна без участието на Украйна, тъй като не смятат страната за независим субект, готов да се противопостави на Русия сама.

В резултат на това Украйна може да загуби до 20% от територията си и да спре по-нататъшното разширяване на НАТО, а „повечето страни ще възприемат края на украинския конфликт като победа за Москва“.''

Соросоидчетата - либералчета и всевъзможни жълтопаветни любители на Евровизия се наиграха ????

Цялата им бг клика ми е страшно неприятна от Чехлю , през Монката и Ленче - Кремче , та чак до Асенчо Генов и цялата плеада журналя от Ризовата и Крумовата та чак до Цънцаревата ..............
                      Тукашните бледи подобия изобщо не ги отчитам .... за тях идва ....купнна система

Коментар

• bota156, няма какво да дават на Русия, всички руски пари са гаранции за европейски инвестиции в Русия. В Русия срещу тези пари са построени неща от европейците, пито - платено. Нищо блокирано няма. Като ударят един руски танкер с петрол близо до Италия, този танкер преди да тръгне е платен и петрола в него и самия танкер, някой в Италия понеже има нужда от този петрол е платил за него и живота на членовете на екипажа е оценен на милиони, като ги убият това някой го заплаща и той не е в Русия, а в Италия.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Нова доставка магарета.
                          Click image for larger version

Name:	IMG_20250218_191616_246.jpg
Views:	1
Size:	68.0 КБ
ID:	4249556

Last edited by troika; 18.02.2025, 20:17.

Коментар

Пита какво оправдава действията на Руснаците ..... Отговорих ти !!! Това че никой от ''тройката '' не е разбрал - е ваш проблем !!!
                            Откъде пък и на къде , трябва да оправдавам действията на велика РУСИЯ , пред някакви соросоидчета ....

Факт е , че накрая ще стане така - както ви го пиша от началото на темата .....
                            Но по принцип ....то винаги така става ....
                            Знам, знам, ножки Буша и ленд лийз, пак ще ви спасяват фалиралата родина.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              troi, спокойно нищо няма да им дадат, Украйна само ще подпише за 700 милиарда евро че ги държи, те ще ги дадат на себе си..7 милиарда точно ще им дадат.
                              европа ще върне блокираните 300млрд на русия да възстанови ЗАВЗЕТАТА украйна. Част директно присъединяване към русия, другата марионетно руско правителство. ФАЩ ще намаже с проекти и поне половината от тез 300 ще ги усвои - най-вече в добив на ресурси, дан мислите че заводи ще им прави. ес пак ще духа супата. А от дека ше ги вземе тез пари че ги НЯМА налични. Най-вероятно ще печата и ще имаме пак 5-10% инфлация поне за 2-3 години. Ще ги покрият тез пари като уж за въоръжаване, а половината ще дадат на русия. Дано се смени управленската система - преустанови ес или разпадне и да увиснат на площадите НЕКАДЪРНИЦИТЕ дето ни таковаха таковата докат крадат безогледно
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Сибирския Бръснар, а за какъв Ху..са им на руснаците тези ? Не си заслужват да се занимават с тях. Ще мине време и ще трябва да се напинят да изпълняват условия за присъединяване към РФ, когато ЕС няма да го има.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X